|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Domle daca un om de stiintza ortodox care apartzine de BOR ar afirma ca se poate sa existe extraterestri credetzi ca ar fi anatemizat?
Eu nu cred. Chestia asta cu extraterestri nu este o chestiune de dogma ci de convingere personala. Unde atzi vazut dvs vreun canon sau undeva scris in Sfanta Scriptura ceva in legatura cu existentza sau nexistentza extraterestrilor? Cum sa va explic anatema este o pedepsa foarte grea si nu se da asa repede. Atzi vazut dvs cum a fost cu Arie? Cand propovaduia gresit? Mai intai i-a fost interzis sa predice dar a fost lasat sa slujeasca in continuare. Dar de ce Sfantul Spiridon nu s-a rugat la Dumnezeu sa se faca o minune sa moara Arie? Credetzi ca nu putea? Va spun eu sigur ca putea! De aia ca Sfintzii din puternica comuniune cu Dumnezeu incep sa fie foarte blanzi si foarte iubitori si nu doresc nici ei "cu voie moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu". |
|
|||
|
|||
Nu este nevoie sa se adune un Sfant Sinod care sa dea din nou cele zece porunci ca alea s-au dat deja.
Sa nu amestecam lucrurile. |
|
|||
|
|||
Domnul Balaceanu Stolinici face parte din Adunarea Natzionala Bisericeasca si este parintele neuro-cibernticii.
Este neuro-cibernetica erezie? Eu nu cred. |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
ziua a doua: "o tarie prin mijlocul apelor" ziua a treia: uscatul si verdeata (iarba, pomi roditori) ziua a patra: cei doi luminatori (soarele si luna) si stelele ziua a cincea: "animalele cele mari din ape si toate fiintele vii" si "pasarile inaripate" ziua a sasea: "animale, taratoare si fiare salbatice dupa felul lor" ziua a saptea: "S-a odihnit de toate lucrurile Sale, pe care le-a facut" pt mai multe detalii si mai concrete, cerceteaza Vechiul Testament. Dumnezeu, prin Moise, a aratat destul de clar ce a creat... nu cred ca mai avea rost sa arate, pt "istetii" lumii, ce anume nu a creat... Citat:
|
|
|||
|
|||
am uitat sa adaug la ziua a sasea: OMUL :D
|
|
|||
|
|||
Frate Cristiboss56 sa stii ca ai dreptate.
La ceea ce afirmi tu din Crezul Ortodox,: "TATAL ATOTSTIITORUL. FACATORUL CERULUI SI A PAMANTULUI, VAZUTELOR TUTUROR SI NEVAZUTELOR" - numai cu o mica corectie, (nu au fost de la inceput "extraterestrii") Dumnezeu a facut lumea nevazuta, ADICA PE INGERI CARE LA INCEPUT ERAU TOTI BUNI (DESPRE CARE MANTUITORUL IISUS HRISTOS VORBESTE IN SFANTA SCRIPTURA)...DIN PACATE O PARTE DIN INGERI AU CAZUT DIN IUBIREA FATA DE DUMNEZEU IMPREUNA CU LUCIFER (INGERUL CEL NEBUN) si au devenit DIAVOLI - mai nou DENUMIREA LOR MODERNA ..."extraterestrii"..... si viciaza mintea oamenilor, RROSTIND SI EI PE CINE POT CU ULTIMILE INOVATII DRACESTI - aratari sub diferite forme de lumina cu diferite culori, de diferite dimensiuni, ei vin sa le serveasca fiecarora pe gustul lor aratanduli-se sub anumite forme si provocandu-le nebunie... |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
exista extraterestri? | robertt | Teologie si Stiinta | 308 | 18.02.2024 19:55:11 |
Credeti ca exista extraterestri? | amatyyy | Generalitati | 41 | 14.12.2012 23:21:40 |
zeii-extraterestri?:( | robertt | Teologie si Stiinta | 28 | 16.11.2010 17:02:14 |
Dialogul cu catolicii din Cipru | BogdanF2 | Generalitati | 2 | 16.11.2009 14:03:37 |
Extraterestri? | Basileus | Generalitati | 58 | 15.12.2006 21:41:23 |
|