|
|
|||
|
|||
Si daca primim acele frunze, ce folos tragem?
|
|
|||
|
|||
Acele "frunze" de tei simbolizeaza limbile de foc, modul in care Duhul Sfant s-a pogorat peste Sfintii Apostoli.
|
|
|||
|
|||
de ce sa simbolizeze? ce legatura este intre niste frunze vestede si puterea Duhului Sfant?
|
|
|||
|
|||
Stai linistit(a), ca nu sunt idoli; nu cinstim frunzele!
|
|
|||
|
|||
Nu am zis ca le cinstiti, dar ce inseamna atata teatru ieftin? adica in loc sa primiti Duhul Sfant, daruri alese asa cum descrie Pavel la 1 corinteni cap.12, va multumiti cu niste frunze de nuc sau de tei? e hilar. Ce scrie la Galateni 3:5? Ce dadea Dumnezeu primilor crestini si ce se intampla? iar acum...frunze! nu, multumesc.
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Cu ce v-am deranjat? Suntem pe un forum, a fost deschisa o tema de discutie, deci pentru asta suntem aici, ca sa discutam. Daca nu va convine parerea mea, cine va pune sa o comentati? nu puteti sa sariti peste postarile mele?
|
|
||||
|
||||
Citat:
Daca ploua in sufletul tau, nu ai dreptul sa razi de credinta noastra.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
Nu am ras, doamna, comentam ca de aia suntem pe forum. Adica daca e un forum public imi dau si eu cu parerea, personal nu m-as duce la o religie pentru ca sa-mi dea frunze, ci ca sa vad Duhul Sfant manifestandu-se. Va deranjeaza acest comentariu? Este parerea mea si cred ca am tot dreptul sa o expun pe forum.
|
|
||||
|
||||
Mai intai, credinta!
Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ziua de Rusalii | Danut7 | Rusaliile | 27 | 09.06.2014 13:47:16 |
Obiceiuri de Rusalii | costel | Generalitati | 1 | 22.06.2013 19:10:32 |
Randuiala postirii de la Pasti pana la Rusalii | costel | Postul | 13 | 06.04.2011 22:09:50 |
Harti in saptamana dupa Rusalii | costel | Postul | 1 | 29.05.2010 16:35:30 |
Traditii de Florii | mariana carmen | Intrebari utilizatori | 1 | 29.03.2010 13:30:19 |
|