|
|
|||
|
|||
Muntele Athos
Daca printre utilizatori, sau vizitatori acestui site, se numara si unii care merg ocazional , sau frecvent, isau au printre cunoscuti persoane care merg in Sf Munte Athos, imi doresc si eu sa ajung acolo, rog sa ma contacteze neintarziat.
Mihai |
|
|||
|
|||
Mihai, du-te mai bine in Israel, sa vezi locurile si drumurile credintei, ale Domnului, daca tot vrei sa vizitezi ceva. Si sa te rogi acolo. Este supremul in credinta omului.
|
||||
|
||||
Marturisire:
|
|||
|
|||
te ajut eu contacteaza-ma pe privat
|
|
|||
|
|||
Citat:
multumesc oricum pentru bunele tale intentii :-) Numai bine |
|
|||
|
|||
Vreau si eu la Athos... Ce rau imi pare ca nu sunt si eu baiat
|
|
|||
|
|||
smerenie ...
"Domnul a dat, Domnul a luat, fie numele Domnului binecuvantat!"
|
|
|||
|
|||
Athos
Domnul sa-ti ajute sa gasesti raspunsurile pe care le cauti !!!
|
|
|||
|
|||
Dumnezeu nu greseste niciodata
Citat:
Chiar daca nu-mi convine, pe de-o parte consider ca e spre binele meu Last edited by zoridezi; 20.03.2010 at 16:58:05. |
|
|||
|
|||
Citat:
Un calugar se duce la staret si ii spune: -Parinte staret dati-mi dezlegare sa merg la Sf Mormant ca imi dorest foarte mult. Dupa multe rugaminti staretu ii spune: -Bine,dar ia ceapa aceasta cu tine. Calugarul nu a inteles ce semnifica ceapa dar a facut asa cum a zis staretul si a luat-o.Se duce calugarul,se roaga si se intoarce si merge la staret sa ii dea ceapa inapoi: -Parinte am venit,uitati ceapa este lafel cum mi-ati dat-o inainte de plecare. -Si ce ai facut tu acolo la locurile sfinte? -Pai sa vedeti a fost extraordinat am vazut sf mormant,a fost un vis. Staretul raspunde: -Vezi tu,cum e cepa asta asa esti si tu.Nu ai inteles nimic din calatorie. Trebuie sa ne descoperim Ieruslimul,Muntele Athos in suflet apoi sa mergem sa il vizitam,daca mergem doar sa ne laudam sau sa facem poze ne intorcem cum s-a intors si ceapa....Dar nu ar fi rau ba din contra ar fi foarte frumos sa mergi,Dumnezeu sa te ajute ! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Muntele Athos | geo.nektarios | Calugarul | 34 | 03.07.2013 17:41:20 |
Muntele athos | ionitamihaela | Generalitati | 3 | 18.09.2012 16:50:00 |
Miracol in Muntele Athos | andreicozia | Calugarul | 27 | 13.08.2010 21:46:46 |
Pelerinaj la Muntele Athos | BogdanF2 | Generalitati | 7 | 08.11.2008 21:21:24 |
|