|
|
|||
|
|||
Credeti ca exista extraterestri?:dozingoff:
vazusem de mai de mult un citat in Biblie care cred ca la extraterestrii se refera, in care Mantuitorul, spunea intr`o predica : "Nu, numai voi sunteti oile mele, eu mai am si alte oi.." aproximativ ca asa suna.. |
|
|||
|
|||
Citat:
"Extraterestrii" tai sunt duhurile rele care stapanesc vazduhurile . |
|
|||
|
|||
Multumesc, pt ca mi`ai luminat mintea:D
|
|
|||
|
|||
Citat:
S-ar putea sa o gasesti chiar pe sit-ul lui: danionvasile.ro. Este o carte grozava care iti va raspunde la multe intrebari. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
n-ai pt ce sa-ti ceri iertare, stai linistita.. si multumesc pt recomandare. Sa auzim numai de bine.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Este o noua editie a acestei carti. Sper ca nu te superi ca insist atat!:p Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
Nu, nu! :)
Multumesc inca o data! |
|
||||
|
||||
Citat:
Eu... sincer!... nu cred in extraterestri, dar asta nu din motive religioase. Si nici in OZN-uri. Dar culmea! eu care stau cu ochii pe cer doar sa vad stele, se pare ca am vazut OZN-uri. Odata ca studenta cand deasupra parcului Copou s-a balansat mai mult de o ora ceva, un aparat plat, argintiu si stralucitor ca era ziua. Apoi, anul trecut, pe 13 iulie la Tg. Ocna, in perioada inundatiilor catastrofale. Si nu eram singura... Deci, eu nu caut, dar gasesc!... |
|
|||
|
|||
Din tot Universul existent noi suntem singura planeta locuita!!!
Si din toate popoarele lumii acesteia, crestin ortodoxii sunt singurii care se vor mantui, restul fiind pagani!!! Iata unde poate duce orgoliul si mandria fara sfarsit. |
|
|||
|
|||
Eu cred ca exista, sunt adept New Age si am studiat si psihologia patru ani.
M-am bagat aici ca sa vad de ce sunteti in stare si sa creez controverse. Deocamdata nu am mult timp pentru net dar in viitor poate o sa-mi fac. Si in al treilea rand puteti sa ma criticati cat vreti ca eu sunt neutru:) |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
exista extraterestri? | robertt | Teologie si Stiinta | 308 | 18.02.2024 19:55:11 |
Credeti ca exista extraterestri? | amatyyy | Generalitati | 41 | 14.12.2012 23:21:40 |
Extraterestri sau alte forme de viata | Templier Knight | Generalitati | 22 | 08.12.2010 01:46:30 |
zeii-extraterestri?:( | robertt | Teologie si Stiinta | 28 | 16.11.2010 17:02:14 |
Catolicii au inceput dialogul cu extraterestri | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 09.06.2008 00:25:17 |
|