![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este un termen neaparat fix! Asta dupa cum simtiti si dumneavoastra!
Bine- nici sa fie prea mult, de genul luni de zile! Sa zicem asa aproximativ doua-3 saptamani! Dar intre timp incercati sa aflati ce pasiuni are, ce-i place sa faca in timpul liber, ca sa puteti sa vedeti daca exista preocupari, pasiuni comune! |
|
|||
|
|||
![]()
Si ziceti ca o cunoasteti de la activitati! Presupun ca este vorba de o anumita pasiune comuna pentru o anumita activitate! Si asta poate fi un punct de plecare- de exemplul puteti discuta mai mult, pentru inceput, pe marginea acelor activitati!
|
|
||||
|
||||
![]()
Perfect. Inceputul e perfect. Obiectiv atins.
Acuma, mingea este, ca sa zic asa, mai degraba in terenul ei. Subscriu la sfatul dlui Florinus. Dati-i un pic de timp ca sa raspunda la pasa oferita. Cam cat timp ? Nu stiu, nu e o reteta fixa. Cam in jur de 2 saptamani. Daca vedeti ca timpul trece si nimic, e vorba fie de un blocaj din cauza timiditatii, fie de o tactica deliberata. In ambele cazuri puteti interveni. Dar, in acest caz, interventia nu trebuie sa fie o intrebare inchisa (=o intrebare la care se raspunde cu "da" sau "nu") de tip "ei ? te-ai mai gandit ?" ci una deschisa, care sa arate ca sunteti implicat. Ceva de genul "astempam niste vesti. Acum doua saptamani mi-am luat inima in dinti si am indraznit. M-am gandit mult si mi-am dorit o incurajare!". Succes mai departe!
|
|||
|
|||
![]()
E genul care umbla cu măsa dupa ia ? (adica umbla cu remorca )
Last edited by Copacel; 13.12.2016 at 20:30:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Defapt ea a zis ca "mai vedem" nu ca se mai gandeste. In sensul ca nu cred ca o sa vina ea la mine.. Nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
intalnire o intrebi din nou.Daca sovaie, o lasi si cauti alta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
E o partida excelenta. P.S. Pentru tine nu conteaza ca au amandoi duhovnic, ca merg la biserica si sunt la zi cu spovada, nu-i asa?
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 15.12.2016 at 07:29:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In week-end-ul urmator aveti o ocazie formidabila sa ii spuneti toate cele bune de sarbatori, sa intrati in vorba mai mult, sa o intrebati cum urmeaza sa petreaca sarbatorile.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am vorbit si azi si am intrebat-o. A zis ca nu e pregatita.. |
|