![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Lasa Raoule,nu mai face tu pe psihanalistul ca n-ai tangente... Eu intrebam sa ma lamuresc ce inseamna ceva serios,de exemplu pt mine "ceva serios"a insemnat intotdeauna Casatorie! De aceea ma intrebam daca vrea sa se casatoreasca sau...??? Cat despre adolescenta mea,sa stii ca am avut una faina,chiar de romane,deci...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poti avea o relatie de prietenie apropiata cu una dintre colege sau vecina...chiar nu este nici una care sa-ti insufle incredere sau alte sentimente?Care sa fie pe lungimea ta de unda? Parintii tai au dreptate si te sfatuiesc bine,ar trebui sa-i asculti ca stiu ei ce stiu :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
la 17 ani mai bine ti-ai vedea de scoala, ca viata e dura si daca nu lupti acum, vei ajunge mai incolo fara niciun viitor si iti va fi din ce in ce mai greu sa mai faci ceva !
|
![]() |
Tags |
ajutor, blestem, distrus |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
E moral sa spionezi ce face copilul la calculator? | WizSoft | Generalitati | 67 | 25.09.2013 16:05:38 |
am nevoie de sprijin moral si spiritual...... | patricia2006 | Generalitati | 12 | 08.09.2012 19:02:08 |
Iubesc un baiat care a distrus un suflet ce l-a iubit sincer | Fata_Sihastra | Generalitati | 59 | 02.03.2010 14:57:07 |
Pacatul - continutul moral al neantului | auryca | Intrebari utilizatori | 4 | 15.02.2010 23:35:51 |
|