![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Un om lumesc, oricare ar fi el, daca ar crede in Dumnezeu doar citind o bucatica din scriptura, adica sa zicem, macar o Evanghelie, sau cateva capitole e deja un credincios, un om nou aflat in schimbare, si tocmai asta vrea Domnul, un om nou inseamna omul botezat, care crede si-L iubeste pe Hristos. Deci iata cu o pagina dintr-un capitol poti intra in Imparatie dupa Cuvantul : ”crede numai”... si toate celelalte se vor adauga voua caci stie Tatal mai inainte sa cereti de tot ceea ce aveti voi nevoie. Problema la neo-protestanti nu e sola scriptura ci sola scriptura RASTALMACITA!!! Am stat de vorba cu ei pe strada, ca te abordeaza mereu, sunt asa credinciosi cu ochi albastrii, albinosi la piele, la pliante, insa duhul din ei e bolnav pentru ca credinta lor provine din texte rastalmacite. Daca ar asculta de porunca: ”mergeti de invatati ca Mila voiesc si nu jertfe” si ar citi si ar crede sola scriptura in acest duh, duhul milei lui Dumnezeu si al credinciosilor Sai cu lepadare de duhului lumii atunci ar fi si ei pe calea cea buna ortodoxa si nu s-ar mai mandri trufind ca nu le convine lor nici cum de alti crestini care merg cu cea mai grea cruce pe cea mai stramta cale, calea smereniei smerite si a blanzeniei cu inima, adica a celor ce se lasa imblanziti sub Mana Lui Dumnezeu si a trimisilor si alesilor Sai pana in adancul poftelor si iubirii din ea. Multi dintre ”marii” ortodocsi lovesc cu secta si erezie, cu canoanele, cu traditia, cu randuielile, in timp ce ei citesc putin si fara pricepere, neintelegand talcul si astfel ei cunosc mult mai gresit si mai rau, asa ca coloratii, dupa ureche scripturile fata de neoprotestanti. Chiar sf. Pavel a laudat pe crestinii de pe timpuri care avand scripturile de temelie nu se lasau amagiti de tot felul de binevoitori ci lucrau toate poruncile Domnului si a mai marilor doar cu temei scripturistic. Deci (nu ma refer la tine ci la mine si la altii ca mine) ”e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune” si e si mai usor sa ciocoiestiintificacaraiE in loc sa-ti vezi barna proprie cat stalpul stradal de telecomunicatii si sa iei ceea ce e bun de la toti fratii crestini indiferent de confesiune si chiar de la orice fel de oameni fara sa te amesteci si fara sa te corcesti cu ei, lasand in seama Domnului, in seama Cuvantului Sau, indreptarea si razboiul in Cuvant cu cei indaratnici si refractari care paganizeaza sau eretizeaza protestand pentru ca nu le convine lor ca nu le ajung banii si nici cucernicia si ispita fireasca si atunci mint si rastalmacesc, cosmetizeaza si comercializeaza ca sa ispitesca la maxim asa k lumea si ca duhul ei (satana) vrand sa parvina la avere si la slava lumii pentru ea pana acolo incat mint pe gratis sau iti dau bani facand donatii si filantropii ca sa-i crezi, sa-i iei de buni si de vrednici.
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa Last edited by Moroco; 13.03.2023 at 12:32:14. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cei mai mulți care pleacă din ortodoxie, spre neoprotestanți pleacă, nu spre catolici, deci catolicismul nu mai e un pericol imediat, iar catolicii nu transmit în România mesaje negative despre Sfinți, cultul Maicii Domnului, Sfintele Taine, forma de sinodalitate a Bisericii, chiar și celibatul-monahismul e acceptat. Citat:
Baptiștii și ceilalți nu fac așa agresiv pe stradă misiune ci vorbesc mai mult cu rudele, cunoscuții și pe internet își promovează agresiv predicile. Citat:
Citat:
Dacă nu s-ar ține cont de tradiția dinamică a Bisericii ar însemna că Dumnezeu nu a lucrat până la ei prin secolul 20.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Ai dreptate, cam asa e.
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
L-a anatemizat doar pe Bivolaru pentru că își punea adepții sa bea urină. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Laudarosenia, asta era taina ascunsa din pipilinul si din piscarea lui de integrare in absolut nimic bun decat in puterea laudaroseniei, puterea brontorocilor stiintifici, veghetorii cazuti care acum vegheaza lumea ca sa ramaie lume, lumanitate, lumeaudarosenie si atat.
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa Last edited by Moroco; 17.10.2022 at 12:55:22. |
|
||||
|
||||
![]()
Spiralele Misa sunt periculoase doar pentru prostii care cred in ele ca isi pierd mintile si banii.
Asta ca sa raspundem la thread. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Buna seara,
Am practicat un an de zile yoga la Misa. Am intrat singur in gura lupului deși am fost avertizat de pericole,dar nu credeam că poate fi atât de cumplit. Pe langa cursuri am participat și la spirale. Din curiozitate și fascinație, dorința permanenta de stări noi. E ca un drog. Vrei stări din ce in ce mai înainte. Ca sa fiu sincer am trăit stări sublime de pace, liniște,calm, bucurie, energie, speranță,optimism, dar mai ales fericire și culmea , stări de preafericire,cum nu am trăit în viața mea vreodată. Am crezut că asta e raiul, cerurile, Împărăția cerurilor. După ce am plecat ( datorită fricii pentru că începeau să inoculeze din ce in ce mai tare idolatria fata de persoana lui guru și de zeii hinduși,care sunt priviți ca atribute ale lui Dumnezeu,nu idoli) și datorita unei relații ciudate cu o cursanta care mi s- a băgat pe gât, a început încet încet iadul, întunericul și chinul demonilor. In discuțiile cu cei care am păstrat legături de acolo ei spuneau că toate astea se întâmplau din cauza că am părăsit mișcarea,că am rămas din nou cu karma și sub influența satanică nemaifiind protejat. Am observat similitudini. În viata mea au apărut persoane și situații noi asemănătoare celor de la curs care m-au distrus psihic și emoțional, mi-au distrus familia,profesia,cariera, situația financiară și mi-au pus în pericol locuința,m-au lăsat aproape muritor de foame. In plus,deși am revenit in Biserica,nu a mai fost niciodată la fel. Nu am mai simțit sufletește credința niciodată ca înainte, chiar daca ani de zile m-am spovedit, pocăit, căit,cerut iertare mereu la Dumnezeu și împărtășit. Am revenit pe o linie de plutire,dar ceva s-a rupt. De multe ori mă înfior să nu fie pentru mântuirea sufletului,dar mă lupt să nu cad în deznădejde. Legat de titlul topicului. Daca spiralele sunt periculoase pentru țara noastră,exista tehnici periculoase pentru întreaga planetă,cum ar fi cea intitulată Nu apocalipsa , Metoda Supremă și Eficientă,prin care se transmite energia demonică a desfrânării întregii planete prin palmele participanților ( bineînțeles cu intenția de a transmite iubire,vindecare). Tehnica se găsește pe site-ul lor. https://yogaesoteric.net/8-capitolul...a-prima-parte/ In încheiere, vreau să spun că nici acum nu sunt vindecat. Este o adevărată traumă. Mai multe nu vreau să spun. Mi-au distrus mintea, sufletul și viața. Atât am avut de spus. Va rog să vă rugați pentru sufletul meu lui Dumnezeu și pentru izbăvirea tuturor sufletelor naive de sub stăpânirea acestor manipulatori,fără scrupule,vicleni, răi și care lucrează cu duhuri rele. Numai eu și Bunul Dumnezeu știm cât am tras în ultimii 8 ani de pe urma lor. Lucrează în urma ce părăsești mișcarea,telepatic,blesteamă pe toți care au plecat de acolo, trimit duhuri că să te facă să te întorci. Și acum am reminiscențe gânduri sa mă întorc cu emoții legate de stările de bine care le-am trăit acolo. Yoga este un drog natural extrem de puternic. Emoțional te subjuga rațional. E ca și când ai fi îndrăgostit de răul în persoana. Încercați să evitați și dacă aveți cunoștințe nu ii lăsați acolo. O dată prinși nu mai pot scăpa. Oricum Metoda Supremă și Eficientă Nu Apocalipsa acționează planetar nu doar pentru țara noastră. |
|
|||||||||||
|
|||||||||||
![]() Citat:
Deci și-au făcut mult timp de cap cu ajutor de la vârf sau din interiorul puterii. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Mergi la maslu des, știi că se poate merge teoretic la maslu de luni până vineri, în unele Biserici am găsit maslu și Duminica, adică la oraș în fiecare zi poți găsi o parohie cel puțin unde se face câte un maslu per o zi a săptămânii. Citat:
Ceva parcă s-a rupt și în ortodoxie după intrarea în U.E. și după ce a fost patriarh P.F. Daniel, ăsta e adevărul o Biserică conformistă cu statul a pierdut din fascinație, doar la ÎPS Teodosie plus încă doi trei mai văd dorința de a sublinia linia canonico-dogmatică a ortodoxiei. Citat:
La un moment dat va muri și Grig cum a murit Gurul din Apuseni, problema sunt și sectele nedepistate încă de presă și autorități. Citat:
Mi se pare neverosimil să mergi de zeci de ori pe Athos, eu n-am ajuns niciodată și el merge acolo ca și cum ar fi la 20 de km de București, lui de ce-i ajută Dumnezeu că nici nu știu să fi scris vreo carte dedicată exclusiv Athosului. Citat:
Unii spun că ar fi fost de ordinul a sute de mii de oameni doar până-n 2004. Citat:
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 09.05.2023 at 00:13:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma surprinde sa-l gasesc pomenit ca participant la yoga si drept consecinta nu ma mai surprinde sa aflu ca prietena a facut avort de care tu il absolvi pe el, dar eu nu, desi nu cunosc mai multe amanunte. Oare cum vezi tu ca Dumnezeu il ajuta pe el? Oare vei incepe sa strangi marturii pentru ... "pomenirea" lui?