Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.09.2022, 11:17:35
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu8 Vezi mesajul
După experienta ultimelor zile pe forum încep să cred că mai periculoase decât spiralele MISA sunt sectele neo-protestante.

Si mai parșivi ca toți, ăștia care nu își declara apartenenta, ca să nu îi poți critica, ararandu-le abaterile de la Adevar ale sectei lui.

Ăștia Sola Scriptura.
Nu stiu de ce-i judecati si-i urati pe neoprotestantii care se lupta cu catolicii mai mult, care s-au rupt de ortodoxie declarandu-se ei universali. V-ati inrolat in papalâc si lucrati voi inchizitia? Domnul nu-i uraste pe sectari ci-i cheama la Duhovnicie pentru ca ei sunt doar trupesti, credinciosi materialisti insa in duhul lor ei sunt duh lumesc, duh trupesc, duh rau caruia nu-i convine Adevarul si Calea cea stramta, Ortodoxa, Domnul Iisus Hristos-Cuvantul si biserica Lui, iubirea Lui, Credinta Lui, dispretuind ei sfintii si socotindu-i doar niste oameni pacatosi, iar pe preasfanta feciora preacurata Maria si pe sfintele fecioare calugarite doar niste femei cu viata sexuala lumeasca, nascatoare si crescatoare de prunci multi asa ca toate paganele, iar pe Isus, cum il scriu ei cu un i, il socotesc mai mult un om decat Dumnezeu si fiu al lui Dumnezeu, aducandu-i slava omeniei Lui orientata spre omenia lumeasca vazuta sateic, oameni cu suflet muritor ce dispare neexistand iad sau rai si nicidecum cu suflet vesnic, pentru ca ei fug si se rup de lume asa k lumea fara sa se rupa de duhul ei ci slujind acest duh stiintific sateist, eretic necurat.

Un om lumesc, oricare ar fi el, daca ar crede in Dumnezeu doar citind o bucatica din scriptura, adica sa zicem, macar o Evanghelie, sau cateva capitole e deja un credincios, un om nou aflat in schimbare, si tocmai asta vrea Domnul, un om nou inseamna omul botezat, care crede si-L iubeste pe Hristos. Deci iata cu o pagina dintr-un capitol poti intra in Imparatie dupa Cuvantul : ”crede numai”... si toate celelalte se vor adauga voua caci stie Tatal mai inainte sa cereti de tot ceea ce aveti voi nevoie.

Problema la neo-protestanti nu e sola scriptura ci sola scriptura RASTALMACITA!!! Am stat de vorba cu ei pe strada, ca te abordeaza mereu, sunt asa credinciosi cu ochi albastrii, albinosi la piele, la pliante, insa duhul din ei e bolnav pentru ca credinta lor provine din texte rastalmacite.

Daca ar asculta de porunca: ”mergeti de invatati ca Mila voiesc si nu jertfe” si ar citi si ar crede sola scriptura in acest duh, duhul milei lui Dumnezeu si al credinciosilor Sai cu lepadare de duhului lumii atunci ar fi si ei pe calea cea buna ortodoxa si nu s-ar mai mandri trufind ca nu le convine lor nici cum de alti crestini care merg cu cea mai grea cruce pe cea mai stramta cale, calea smereniei smerite si a blanzeniei cu inima, adica a celor ce se lasa imblanziti sub Mana Lui Dumnezeu si a trimisilor si alesilor Sai pana in adancul poftelor si iubirii din ea.

Multi dintre ”marii” ortodocsi lovesc cu secta si erezie, cu canoanele, cu traditia, cu randuielile, in timp ce ei citesc putin si fara pricepere, neintelegand talcul si astfel ei cunosc mult mai gresit si mai rau, asa ca coloratii, dupa ureche scripturile fata de neoprotestanti. Chiar sf. Pavel a laudat pe crestinii de pe timpuri care avand scripturile de temelie nu se lasau amagiti de tot felul de binevoitori ci lucrau toate poruncile Domnului si a mai marilor doar cu temei scripturistic.

Deci (nu ma refer la tine ci la mine si la altii ca mine) ”e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune” si e si mai usor sa ciocoiestiintificacaraiE in loc sa-ti vezi barna proprie cat stalpul stradal de telecomunicatii si sa iei ceea ce e bun de la toti fratii crestini indiferent de confesiune si chiar de la orice fel de oameni fara sa te amesteci si fara sa te corcesti cu ei, lasand in seama Domnului, in seama Cuvantului Sau, indreptarea si razboiul in Cuvant cu cei indaratnici si refractari care paganizeaza sau eretizeaza protestand pentru ca nu le convine lor ca nu le ajung banii si nici cucernicia si ispita fireasca si atunci mint si rastalmacesc, cosmetizeaza si comercializeaza ca sa ispitesca la maxim asa k lumea si ca duhul ei (satana) vrand sa parvina la avere si la slava lumii pentru ea pana acolo incat mint pe gratis sau iti dau bani facand donatii si filantropii ca sa-i crezi, sa-i iei de buni si de vrednici.
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa

Last edited by Moroco; 13.03.2023 at 12:32:14.
Reply With Quote
Vechi 16.09.2022, 14:44:43
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Nu stiu de ce-i judecati si-i urati pe neoprotestantii care se lupta cu catolicii mai mult, care s-au rupt de ortodoxie declarandu-se ei universali.
Neoprotestanții s-au rupt din protestanții vechi calviniști, lutherani, anabaptiști, etc, culmea e că nu se luptă să ”evanghelizeze” (așa agresiv cum o fac în România), țări ca Marea Britanie, Țările Scandinave, Nordul Germaniei care e protestant, Olanda, Elveția, asta e foarte suspect și deranjant.

Cei mai mulți care pleacă din ortodoxie, spre neoprotestanți pleacă, nu spre catolici, deci catolicismul nu mai e un pericol imediat, iar catolicii nu transmit în România mesaje negative despre Sfinți, cultul Maicii Domnului, Sfintele Taine, forma de sinodalitate a Bisericii, chiar și celibatul-monahismul e acceptat.

Citat:
Am stat de vorba cu ei pe strada, ca te abordeaza mereu, sunt asa credinciosi cu ochi albastrii, albinosi la piele, la pliante, insa duhul din ei e bolnav pentru ca credinta lor provine din texte rastalmacite.
Martorii stau pe străzi, aveau și ceva rafturi cu cărți pe vremuri cu care umblau după ei, eu nu am întâlnit să umble cu pliante decât acest cult, și aceia erau persoane trecute de 40 de ani, semn că sunt Pa, și pe ducă sau tinerii nu au curaj să iasă că le e rușine, le-am zis că sunt creștin ortodox și s-au luat și au plecat ca un fum de acolo, nu i-am jignit cu nimic, parcă îi arde când aud cuvântul ortodox.

Baptiștii și ceilalți nu fac așa agresiv pe stradă misiune ci vorbesc mai mult cu rudele, cunoscuții și pe internet își promovează agresiv predicile.

Citat:
iar pe Isus, cum il scriu ei cu un i, il socotesc mai mult un om decat Dumnezeu si fiu al lui Dumnezeu,
Eu cred că ai vorbit cu martori ai lui Iehova, aceia sunt respinși și de neoprotestanți, nu sunt considerați din ramura lor sunt atât de căzuți până și pentru ei.

Citat:
Problema la neo-protestanti nu e sola scriptura ci sola scriptura RASTALMACITA!!!
Păi Sola Scriptura - Doar Scriptura dă la o parte Tradiția Bisericii în care a fost alcătuit canonul biblic, adică și Noul Testament în forma actuală e cules și legat de episcopii bisericii primare, deci tot Episcopii au adus Noul Testament la lumină, fiecare comunitate a păstrat epistolele pauline de pildă și prin sobornicitate s-a stabilit ce cărți sunt apocrife și ce nu.

Dacă nu s-ar ține cont de tradiția dinamică a Bisericii ar însemna că Dumnezeu nu a lucrat până la ei prin secolul 20.
Vechi 18.09.2022, 00:19:07
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Implicit

Citat:
Oare de ce autoritățile nu scot în afara legii mișcarea și nu interzic aceaste spirale?
Nu știm impactul asupra vieții persoanelor naive care participa și asupra întregii populații.
E ceva ocult,ezoteric, ascuns.
E democratie. Se permit orice fel de religii si chestii in tara. Dar Dumnezeu iti dai seama ca este impotriva la aceste adunari pagane (In imperiul roman se practicau chestii nud ca aici).

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
La MISA e prosteala sa le reguleze pe alea.

Iar daca vreunul are „puteri” e cu dracu, dar pana la a afecta Romania e mult.

Sunt multi preoti, multa rugaciune, nu lasa Dumnezeu dracu peste o tara, asa ca i se nazare lu guru lui peste.

Nu exista asa ceva, sunt povesti.

Impartasire si spovedire, asta e solutia. Stat langa Biserica, sa nu se apropie dracu.
Felul cum alegi cuvintele e bestial :)))).

Ai dreptate, cam asa e.
Vechi 15.10.2022, 20:12:30
sergiu8 sergiu8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91 Vezi mesajul
E democratie. Se permit orice fel de religii si chestii in tara. Dar Dumnezeu iti dai seama ca este impotriva la aceste adunari pagane (In imperiul roman se practicau chestii nud ca aici).

Felul cum alegi cuvintele e bestial :)))).

Ai dreptate, cam asa e.
BOR nu a anatemizat MISA,doar masoneria.
L-a anatemizat doar pe Bivolaru pentru că își punea adepții sa bea urină.
Reply With Quote
Vechi 17.10.2022, 12:52:04
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
BOR nu a anatemizat MISA,doar masoneria.
L-a anatemizat doar pe Bivolaru pentru că își punea adepții sa bea urină.
Ii zicea vin, vin pipilin. Asa mare si tare guru era si atat de intelept incat putea pacatui cat poftea si nu mai era pacat ci numai sfintenie si intelepciune de iesea din el en gross dupa cate un tantrism, o mantra, o tantra, o cheakra o mudra, o buda, iesea numai vin, vin pipilin, vin bun si dulce, si toti abea asteptau sa-l bea, sa-l suga din moment ce el era integrat si conectat la spirala cerului.

Laudarosenia, asta era taina ascunsa din pipilinul si din piscarea lui de integrare in absolut nimic bun decat in puterea laudaroseniei, puterea brontorocilor stiintifici, veghetorii cazuti care acum vegheaza lumea ca sa ramaie lume, lumanitate, lumeaudarosenie si atat.
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa

Last edited by Moroco; 17.10.2022 at 12:55:22.
Reply With Quote
Vechi 07.11.2022, 19:45:22
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Spiralele Misa sunt periculoase doar pentru prostii care cred in ele ca isi pierd mintile si banii.

Asta ca sa raspundem la thread.
Reply With Quote
Vechi 07.04.2023, 14:53:28
Krautrock Krautrock is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.07.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Oare de ce autoritățile nu scot în afara legii mișcarea și nu interzic aceaste spirale?
Nu știm impactul asupra vieții persoanelor naive care participa și asupra întregii populații.
E ceva ocult,ezoteric, ascuns.
E mai degraba ceva prostie (din partea celor care cad in plasa miscarii de integrare in absolutul de toata jena). Cum sa interzici sau sa scoti in afara legii prostia? Ar trebui sa construiesti inchisori pentru un procent destul de mare din populatie.

Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul
"Maestrii" astia spirituali s-au adaptat la mediu, se folosesc initial de elemente ale crestinismului pentru nu starni suspiciuni, pana pun laba pe tine, dupa care trec la fapte. Utilizeaza elemente ale credintei ortodoxe, folosesc icoane, cruci, rugaciuni autentice, vorbesc despre Dumnezeul Tatal, Sfinti etc.
Religia si superstitia sunt facute din acelasi aluat. Unii care cad in plasa uneia, cad la fel de usor in plasa celeilalte. E vorba doar de a-ti schimba convingerile, nu si modul de gandire. In rest, e acelasi lucru: obiecte cu caracter magic si cu actiune de neinteles, formule incantatorii prin care invoci si influentezi sacrul si fiinte sau lucruri care se afla dincolo de puterea noastra de perceptie si de intelegere. Daca ai puterea sa pui la indoiala asemenea lucruri si sa te intrebi daca ele intr-adevar sunt reale, si daca o faci consecvent, nu doar in anumite contexte, nici MISA, nici alte ciudatenii de acest fel nu te pot influenta.
Vechi 08.05.2023, 22:53:57
Militaru Militaru is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.05.2023
Talking Marturisire

Buna seara,
Am practicat un an de zile yoga la Misa. Am intrat singur in gura lupului deși am fost avertizat de pericole,dar nu credeam că poate fi atât de cumplit.
Pe langa cursuri am participat și la spirale. Din curiozitate și fascinație, dorința permanenta de stări noi.

E ca un drog. Vrei stări din ce in ce mai înainte. Ca sa fiu sincer am trăit stări sublime de pace, liniște,calm, bucurie, energie, speranță,optimism, dar mai ales fericire și culmea , stări de preafericire,cum nu am trăit în viața mea vreodată. Am crezut că asta e raiul, cerurile, Împărăția cerurilor.

După ce am plecat ( datorită fricii pentru că începeau să inoculeze din ce in ce mai tare idolatria fata de persoana lui guru și de zeii hinduși,care sunt priviți ca atribute ale lui Dumnezeu,nu idoli) și datorita unei relații ciudate cu o cursanta care mi s- a băgat pe gât, a început încet încet iadul, întunericul și chinul demonilor.

In discuțiile cu cei care am păstrat legături de acolo ei spuneau că toate astea se întâmplau din cauza că am părăsit mișcarea,că am rămas din nou cu karma și sub influența satanică nemaifiind protejat.

Am observat similitudini. În viata mea au apărut persoane și situații noi asemănătoare celor de la curs care m-au distrus psihic și emoțional, mi-au distrus familia,profesia,cariera, situația financiară și mi-au pus în pericol locuința,m-au lăsat aproape muritor de foame. In plus,deși am revenit in Biserica,nu a mai fost niciodată la fel. Nu am mai simțit sufletește credința niciodată ca înainte, chiar daca ani de zile m-am spovedit, pocăit, căit,cerut iertare mereu la Dumnezeu și împărtășit.
Am revenit pe o linie de plutire,dar ceva s-a rupt. De multe ori mă înfior să nu fie pentru mântuirea sufletului,dar mă lupt să nu cad în deznădejde.

Legat de titlul topicului. Daca spiralele sunt periculoase pentru țara noastră,exista tehnici periculoase pentru întreaga planetă,cum ar fi cea intitulată Nu apocalipsa , Metoda Supremă și Eficientă,prin care se transmite energia demonică a desfrânării întregii planete prin palmele participanților ( bineînțeles cu intenția de a transmite iubire,vindecare).
Tehnica se găsește pe site-ul lor.

https://yogaesoteric.net/8-capitolul...a-prima-parte/

In încheiere, vreau să spun că nici acum nu sunt vindecat. Este o adevărată traumă. Mai multe nu vreau să spun.
Mi-au distrus mintea, sufletul și viața.
Atât am avut de spus.
Va rog să vă rugați pentru sufletul meu lui Dumnezeu și pentru izbăvirea tuturor sufletelor naive de sub stăpânirea acestor manipulatori,fără scrupule,vicleni, răi și care lucrează cu duhuri rele.
Numai eu și Bunul Dumnezeu știm cât am tras în ultimii 8 ani de pe urma lor.
Lucrează în urma ce părăsești mișcarea,telepatic,blesteamă pe toți care au plecat de acolo, trimit duhuri că să te facă să te întorci.

Și acum am reminiscențe gânduri sa mă întorc cu emoții legate de stările de bine care le-am trăit acolo.
Yoga este un drog natural extrem de puternic. Emoțional te subjuga rațional.
E ca și când ai fi îndrăgostit de răul în persoana.
Încercați să evitați și dacă aveți cunoștințe nu ii lăsați acolo.
O dată prinși nu mai pot scăpa.

Oricum Metoda Supremă și Eficientă Nu Apocalipsa acționează planetar nu doar pentru țara noastră.
Reply With Quote
Vechi 08.05.2023, 23:21:28
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Militaru Vezi mesajul
Buna seara,
Am practicat un an de zile yoga la Misa. Am intrat singur in gura lupului deși am fost avertizat de pericole,dar nu credeam că poate fi atât de cumplit.
Aprox între ce ani ? credeam că i-a dezactivat Adrian Năstase cu PNA(Parchetul Național Anticorupție (precursorul DNA), nu uita că au avut sprijin și din politică de la PD-L, Macovei, după ce l-au sprijinit pe Băsescu la prezidențiale în 2004.

Deci și-au făcut mult timp de cap cu ajutor de la vârf sau din interiorul puterii.

Citat:
Pe langa cursuri am participat și la spirale. Din curiozitate și fascinație, dorința permanenta de stări noi.

E ca un drog. Vrei stări din ce in ce mai înainte. Ca sa fiu sincer am trăit stări sublime de pace, liniște,calm, bucurie, energie, speranță,optimism, dar mai ales fericire și culmea , stări de preafericire,cum nu am trăit în viața mea vreodată. Am crezut că asta e raiul, cerurile, Împărăția cerurilor.
Ai făcut sport înainte de yoghi, ai mers pe munte, prin natură ? practic ei cu spiralele alea copiau montaniarzii și oamenii care fac drumeții prin diferite locuri ca să se simtă revigorați și în forță.

Citat:
După ce am plecat ( datorită fricii pentru că începeau să inoculeze din ce in ce mai tare idolatria fata de persoana lui guru și de zeii hinduși,care sunt priviți ca atribute ale lui Dumnezeu,nu idoli) și datorita unei relații ciudate cu o cursanta care mi s- a băgat pe gât, a început încet încet iadul, întunericul și chinul demonilor.
Adică, se practica tantra yoga cu poziții sexuale ? am înțeles de la Danion Vasile că unii se apucau de yoga pt cursurile de sex-yoga.

Citat:
In discuțiile cu cei care am păstrat legături de acolo ei spuneau că toate astea se întâmplau din cauza că am părăsit mișcarea,că am rămas din nou cu karma și sub influența satanică nemaifiind protejat.
Poate ți s-au făcut vrăji sau atacuri yoghine.

Citat:
Am observat similitudini. În viata mea au apărut persoane și situații noi asemănătoare celor de la curs care m-au distrus psihic și emoțional, mi-au distrus familia,profesia,cariera, situația financiară și mi-au pus în pericol locuința,m-au lăsat aproape muritor de foame.
Poate a fost o coincidență că au apărut după ce te-ai rupt de yoga, unii s-au distrus cu secta Copiii Soarelui până murise gurul s-au desocializat complet ca și cum ar fi stat într-o închisoare, au avut probleme de reinserție socială, deci nu din cauză că te-ai lăsat de yoga apăruseră.

Citat:
In plus,deși am revenit in Biserica,nu a mai fost niciodată la fel. Nu am mai simțit sufletește credința niciodată ca înainte, chiar daca ani de zile m-am spovedit, pocăit, căit,cerut iertare mereu la Dumnezeu și împărtășit.
Ai revenit în Biserică cu mirungere ?
Mergi la maslu des, știi că se poate merge teoretic la maslu de luni până vineri, în unele Biserici am găsit maslu și Duminica, adică la oraș în fiecare zi poți găsi o parohie cel puțin unde se face câte un maslu per o zi a săptămânii.

Citat:
Am revenit pe o linie de plutire,dar ceva s-a rupt. De multe ori mă înfior să nu fie pentru mântuirea sufletului,dar mă lupt să nu cad în deznădejde.
Ceva s-a rupt că ai și îmbătrânit, nu mai ai puterea de atunci, doi la mână nici ortodoxia românească nu-i mai are pe Cleopa Ilie, Sofian Boghiu, Petroniu Tănase, Iulian Lazăr Prodromitul, Galeriu, Papacioc, Pîrvu, Adrian Făgețeanu, parcă era altceva să fi mers la aceștia atunci în anii lor de pastorație maximală.

Ceva parcă s-a rupt și în ortodoxie după intrarea în U.E. și după ce a fost patriarh P.F. Daniel, ăsta e adevărul o Biserică conformistă cu statul a pierdut din fascinație, doar la ÎPS Teodosie plus încă doi trei mai văd dorința de a sublinia linia canonico-dogmatică a ortodoxiei.

Citat:
Legat de titlul topicului. Daca spiralele sunt periculoase pentru țara noastră,exista tehnici periculoase pentru întreaga planetă,cum ar fi cea intitulată Nu apocalipsa , Metoda Supremă și Eficientă,prin care se transmite energia demonică a desfrânării întregii planete prin palmele participanților ( bineînțeles cu intenția de a transmite iubire,vindecare).
Tehnica se găsește pe site-ul lor.
Totuși yoghinii au îmbătrânit, dacă aveau 20 de ani prin 2000 acum au 43, li s-au sluțit și corpurile alea pe care pun atâta accent și de care fac atâta tapaj prin revistele lor, Grig fiind la distanță le-a scăzut mult raza de acțiune.

La un moment dat va muri și Grig cum a murit Gurul din Apuseni, problema sunt și sectele nedepistate încă de presă și autorități.

Citat:
In încheiere, vreau să spun că nici acum nu sunt vindecat. Este o adevărată traumă. Mai multe nu vreau să spun.
Mi-au distrus mintea, sufletul și viața.
Atât am avut de spus.
Va rog să vă rugați pentru sufletul meu lui Dumnezeu și pentru izbăvirea tuturor sufletelor naive de sub stăpânirea acestor manipulatori,fără scrupule,vicleni, răi și care lucrează cu duhuri rele.
Eu nu cred că 1 an te putea afecta pe următorii 5-10, Danion Vasile făcuse și ceva tantra yoga, prietena lui cu care era atunci a făcut și avort și uite că scrie zeci de cărți, a ajuns și pe Athos de zeci de ori, el cum a reușit de exemplu să se desprindă ?

Mi se pare neverosimil să mergi de zeci de ori pe Athos, eu n-am ajuns niciodată și el merge acolo ca și cum ar fi la 20 de km de București, lui de ce-i ajută Dumnezeu că nici nu știu să fi scris vreo carte dedicată exclusiv Athosului.

Citat:
Numai eu și Bunul Dumnezeu știm cât am tras în ultimii 8 ani de pe urma lor.
Lucrează în urma ce părăsești mișcarea,telepatic,blesteamă pe toți care au plecat de acolo, trimit duhuri că să te facă să te întorci.
Au fost zeci de mii de oameni totuși de-a lungul timpului din anii 90 până prin 2004 la mandatul de arestare a lui Grig vreo 14 ani după revoluție erau la cota maximă, plus cei de după, cum să-i țină minte pe toți cursanții începători ?

Unii spun că ar fi fost de ordinul a sute de mii de oameni doar până-n 2004.

Citat:
Și acum am reminiscențe gânduri sa mă întorc cu emoții legate de stările de bine care le-am trăit acolo.
Yoga este un drog natural extrem de puternic. Emoțional te subjuga rațional.
E ca și când ai fi îndrăgostit de răul în persoana.
Încercați să evitați și dacă aveți cunoștințe nu ii lăsați acolo.
O dată prinși nu mai pot scăpa.

Oricum Metoda Supremă și Eficientă Nu Apocalipsa acționează planetar nu doar pentru țara noastră.
Eu nu cred că e yoga totuși ci faptul că ei se folosesc de natură, e ca și când mergi prin drumeții în diferite locuri și vrei să te întorci datorită peisajelor, senzațiilor de greutate la urcare și imponderabilitate odată ajunși în vârf, etc.

Last edited by Iorest; 09.05.2023 at 00:13:47.
Reply With Quote
Vechi 09.05.2023, 01:46:23
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
...Eu nu cred că 1 an te putea afecta pe următorii 5-10, Danion Vasile făcuse și ceva tantra yoga, prietena lui cu care era atunci a făcut și avort și uite că scrie zeci de cărți, a ajuns și pe Athos de zeci de ori, el cum a reușit de exemplu să se desprindă ?

Mi se pare neverosimil să mergi de zeci de ori pe Athos, eu n-am ajuns niciodată și el merge acolo ca și cum ar fi la 20 de km de București, lui de ce-i ajută Dumnezeu că nici nu știu să fi scris vreo carte dedicată exclusiv Athosului...
Neverosimilul acesta are o explicatie pe care se pare ca n-o sesizezi. Sa-mi fie cu iertare, de numele lui am auzit, dar vreo carte de-a lui n-am citit si nici nu l-am observat promovat spre aspecte duhovnicesti, insa ma gandesc ca stie sa se puna in valoare prin vanzare de carti proprii.

Ma surprinde sa-l gasesc pomenit ca participant la yoga si drept consecinta nu ma mai surprinde sa aflu ca prietena a facut avort de care tu il absolvi pe el, dar eu nu, desi nu cunosc mai multe amanunte.

Oare cum vezi tu ca Dumnezeu il ajuta pe el? Oare vei incepe sa strangi marturii pentru ... "pomenirea" lui?
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare