![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
nooo, pe tine te viza doamna profesoara
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Nu știu de unde ai scos tu ideea ca eu urasc oamenii si-mi dai mie sfaturi facand pe lupul moralist. [/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-am INTREBAT, nu am afirmat, daca tu ai invatat sa nu mai urasti, pentru a invata si pe altii acesta lectie de viata. |
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, nu arunca pisica; la vorbele tale facea Silvia referire. Tu ai zis de rege, nu eu.
|
|
|||
|
|||
![]()
ha, ha, eu am vorbit de Tarul Rusiei nu de regele Mihai ...si este o diferenta foarte mare...iar tarul Petru nu a avut mutra de maimuta ci chiar era foarte chipes insa occidentalizat si cu aere protestante in cap neacceptate de BRusa
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Nu ma cunosti absolut deloc. Afla si tu ca numai prostii o tin langa cum ca doar ei ar avea dreptate. In politica si in religie, nimeni nu are dreptate si adevarul e departe de toti, chiar daca unii afirma ca l-ar detine... [/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor si surorilor intru Hristos
Citesc si nu imi vine sa cred unde s-a ajuns de la o simpla intrebare a lui "unortodox" la care i s-a dat raspuns si el insusi s-a declarat multumit de acest raspuns. Mie mi sa pare prea deplasate aceste acuze de ura etc ... dat fiind faptul ca tocmai am iesit din marele post al Paresimilor nu cred ca avem si dezlegare la pacate ... Nu ma intelegeti gresit nu vad eu "paiul din ochiul vostru" dar e evident ca lucururile au degenerat putin ... Va rog eu din suflet nu va mai certati! Imi cer scuze si iertare anticipat daca am jignit pe cineva cu ce am scris aici. Iertare fatilor iertare
interconfesional |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
prin fire si prin har | anonim30 | Dogmatica | 174 | 26.01.2012 14:29:37 |
Spalare pacate prin suferinta sau prin facere de bine | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 09.09.2011 13:09:26 |
Cum se intelege asta | Danut7 | Din Noul Testament | 58 | 31.07.2011 18:50:40 |
Cum nu intelege BC Sfanta Scriptura si zice ca exista purgatoriu | mihailt | Biserica Romano-Catolica | 328 | 22.02.2011 19:57:54 |
va rog sa ma ajutati ca sa pot intelege mai bine ce se intampla cu mine, | alina73 | Generalitati | 59 | 23.06.2009 14:57:02 |
|