Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.04.2009, 23:51:23
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Imi scrii mie si te referi la raspunsul lui Andrei.
Ideea era ca atata timp cat mai nutresti sentimentul de ura, nu poti invata pe nimeni sa nu urasca. Mai intai trebuie sa inveti tu sa nu urasti pe nimeni, si apoi sa vrei sa inveti pe cineva sa nu urasca.
nooo, pe tine te viza doamna profesoara
Reply With Quote
Vechi 21.04.2009, 23:52:30
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Imi scrii mie si te referi la raspunsul lui Andrei.
Ideea era ca atata timp cat mai nutresti sentimentul de ura, nu poti invata pe nimeni sa nu urasca. Mai intai trebuie sa inveti tu sa nu urasti pe nimeni, si apoi sa vrei sa inveti pe cineva sa nu urasca.
[COLOR=green]Nu știu de unde ai scos tu ideea ca eu urasc oamenii si-mi dai mie sfaturi facand pe lupul moralist. [/COLOR]
[COLOR=green]Te rog mult nu-mi atribui mie lucruri pe care nu le practic si nici nu-mi pune-n cap idei pe care nu le am. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Nu eu am strigat pe aici că sunt in război cu catolicii. Nu crezi ca ar fi bine ca fiecare sa-si vada de treaba lui? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]De ce ti-e teama de spusele mele? Nu exagerez si nu spun neadevaruri... De ce cauti sa fii cu mine intr-o vesnica adversitate? La ce-ti foloseste?[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Crezi ca ceea ce faci tu e atitudine de om credincios, de bun crestin asa cum incerci sa-i convingi pe cei din jur? Ma-ndoiesc... [/COLOR]
Vechi 21.04.2009, 23:53:13
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul

[COLOR=green]Observ ca nu ai curaj sa te lansezi într-o discuție sinceră, deschisă mai ales când se vine cu argumente sau se cer argumente dintr-un anume loc. Dar, asa cum procedează lașii, stai după colț și bagi strâmbe... Frumos!... Ești sigur că ești bărbat?... Eu aș paria că nu.[/COLOR]..
Silvia te cunosc mai bine decât îți imaginezi tu. Nu poți și nu se poate discuta în contradictoriu cu tine. Se pot aduce un milion de argumente, tot al tău trebuie să fie valabil. Nu are rost să intru în polemică cu tine , pentru că apoi, efectiv tu mă Urăști și nu vreau asta ! Pa
Vechi 22.04.2009, 00:06:47
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
[COLOR=green]Nu știu de unde ai scos tu ideea ca eu urasc oamenii si-mi dai mie sfaturi facand pe lupul moralist. [/COLOR]
[COLOR=green]Te rog mult nu-mi atribui mie lucruri pe care nu le practic si nici nu-mi pune-n cap idei pe care nu le am. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Nu eu am strigat pe aici că sunt in război cu catolicii. Nu crezi ca ar fi bine ca fiecare sa-si vada de treaba lui? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]De ce ti-e teama de spusele mele? Nu exagerez si nu spun neadevaruri... De ce cauti sa fii cu mine intr-o vesnica adversitate? La ce-ti foloseste?[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Crezi ca ceea ce faci tu e atitudine de om credincios, de bun crestin asa cum incerci sa-i convingi pe cei din jur? Ma-ndoiesc... [/COLOR]
Ar fi bine sa citesti ce scriu, nu sa infloresti pe langa.
Te-am INTREBAT, nu am afirmat, daca tu ai invatat sa nu mai urasti, pentru a invata si pe altii acesta lectie de viata.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2009, 00:09:52
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
nooo, pe tine te viza doamna profesoara
Andrei, nu arunca pisica; la vorbele tale facea Silvia referire. Tu ai zis de rege, nu eu.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2009, 00:16:31
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Smile

ha, ha, eu am vorbit de Tarul Rusiei nu de regele Mihai ...si este o diferenta foarte mare...iar tarul Petru nu a avut mutra de maimuta ci chiar era foarte chipes insa occidentalizat si cu aere protestante in cap neacceptate de BRusa
Reply With Quote
Vechi 22.04.2009, 07:30:01
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Silvia te cunosc mai bine decât îți imaginezi tu. Nu poți și nu se poate discuta în contradictoriu cu tine. Se pot aduce un milion de argumente, tot al tău trebuie să fie valabil. Nu are rost să intru în polemică cu tine , pentru că apoi, efectiv tu mă Urăști și nu vreau asta ! Pa
[COLOR=green]Nu ma cunosti absolut deloc. Afla si tu ca numai prostii o tin langa cum ca doar ei ar avea dreptate. In politica si in religie, nimeni nu are dreptate si adevarul e departe de toti, chiar daca unii afirma ca l-ar detine... [/COLOR]
[COLOR=green]Asa ca nu mai fa afirmatii fara acoperire...[/COLOR]
Vechi 22.04.2009, 07:33:25
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
[COLOR=green]Nu ma cunosti absolut deloc. Afla si tu ca numai prostii o tin langa cum ca doar ei ar avea dreptate. In politica si in religie, nimeni nu are dreptate si adevarul e departe de toti, chiar daca unii afirma ca l-ar detine... [/COLOR]
[COLOR=green]Asa ca nu mai fa afirmatii fara acoperire...[/COLOR]
Cu prima parte sunt intru totul de acord ! Cu partea a doua, se simte o briză a Mândriei din Tine .
Vechi 22.04.2009, 11:02:16
cmihai cmihai is offline
Member

Data înregistrării: 07.08.2008
Locație: Romania, Banat, Timisoara
Implicit

Fratilor si surorilor intru Hristos

Citesc si nu imi vine sa cred unde s-a ajuns de la o simpla intrebare a lui "unortodox" la care i s-a dat raspuns si el insusi s-a declarat multumit de acest raspuns.
Mie mi sa pare prea deplasate aceste acuze de ura etc ... dat fiind faptul ca tocmai am iesit din marele post al Paresimilor nu cred ca avem si dezlegare la pacate ...
Nu ma intelegeti gresit nu vad eu "paiul din ochiul vostru" dar e evident ca lucururile au degenerat putin ...
Va rog eu din suflet nu va mai certati!
Imi cer scuze si iertare anticipat daca am jignit pe cineva cu ce am scris aici.

Iertare fatilor iertare
Răspunde

Tags
interconfesional

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
prin fire si prin har anonim30 Dogmatica 174 26.01.2012 14:29:37
Spalare pacate prin suferinta sau prin facere de bine spre_rasarit Generalitati 0 09.09.2011 13:09:26
Cum se intelege asta Danut7 Din Noul Testament 58 31.07.2011 18:50:40
Cum nu intelege BC Sfanta Scriptura si zice ca exista purgatoriu mihailt Biserica Romano-Catolica 328 22.02.2011 19:57:54
va rog sa ma ajutati ca sa pot intelege mai bine ce se intampla cu mine, alina73 Generalitati 59 23.06.2009 14:57:02