![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Va rog cine doreste sa raspunda sa o faca strict la intrebare, ca teoriile despre fumat le stiu , dar vreau sa stiu strict in acest context, un raspuns.
multumesc |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca Domnul ajuta si pe cel care fumeaza, insa asa precum un parinte isi ajuta copilul neascultator, avand inima indurerata !
Asta e insa parerea mea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. I Corinteni 6:19-20>,,Sau nu știți că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveți de la Dumnezeu și că voi nu sunteți ai voștri?Căci ați fost cumpărați cu preț! Slăviți, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru și în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu. ".Daca trupul este templul Duhului Sfant>credeti ca fumatul este ceva placut inainte Celui de Sus? Acestea fiind spuse>concluzia este clara la intrebarea dvs din punctul meu de vedere.Cel putin asa consider eu.Dar chiar si asa vi-se da sansa sa nu va indepartati de Cel de Sus iar EL ne ajuta chiar daca suntem pacatosi.Iata cum>,,Dacă mărturisim păcatele noastre, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească pe noi de toată nedreptatea"(I Ioan 1:9). In cazul ridicat de catre dvs>marturisirea poate incepe cu renuntarea la fumat.Este o prima dovada ca intelegem cele spuse in I Corinteni 6:19-20. Daca nu facem asta si persistam in pacat credeti ca Cel de Sus ne va ajuta?Nu credeti ca ar trebui sa ne rugam pt a primi puterea de a ne lupta cu ceva care ne face rau?Iata ca avem si metoda. Sper ca modestul meu punct de vedere sa fie inteles din perspectiva unui fost fumator.Actualmente liber in fata Celui de Sus de acest viciu. Last edited by Scotianul; 21.06.2010 at 14:39:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca fumezi...tu aduci in templul DUHULUI SFANT (fiindca trupul tau, al meu si al fiecarei fiinte umane, este numit in SFANTA SCRIPTURA:templu al DUHULUI SFANT) ceva ce nu-i face bine...Dumnezeu se intristeaza si tu stii ca ceea ce faci nu este bine; EL ESTE AJUTORUL NOSTRU...tot ceea ce facem bine facem fiindca EL NE AJUTA...DUMNEZEU asteapta sa intelegem care este VOIA LUI. DUMNEZEU NU DA BUZNA IN VIATA TA SI A MEA SA NE SPUNA CE SA FACEM...noi trebuie sa IL CAUTAM DIN TOATA INIMA...si cand IL cautam din toata inima intelegem ca MINUNEA aceasta care este organismul uman merita mai multa decat fum inhalat...ma iarta daca am spus ceva care sa te supere!
[COLOR=#0000bf]"Asta imi este toata misiunea si rostul pe pamant, pentru care m-a inzestrat cu daruri – desi eu sunt nevrednic. Pentru asta sunt solicitat în toate partile, ca sa propovaduiesc iubirea lui Dumnezeu si sfintirea oamenilor prin iubire. De alte ganduri si rosturi sunt strain." Pr.Arsenie Boca[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Sigur ca te ajuta, dar nu asa mult cum ti-ai dori poate..
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sigur ca ajuta dar nu asa mult cum te-ar ajuta daca nu ai mai face-o. cu cat omul incearca mai mult sa asculte poruncile cu atat si ajutorul lui Dumnezeu vine mai degraba.
|
|||
|
|||
![]()
Daca noi nu ascultam de Dumnezeu,de poruncile Lui,nici El nu ne asculta pe noi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu,saracul,vrea sa ne ajute,dar daca noi insine nu ne ajutam pe noi?
|
|||
|
|||
![]()
Daca omul iubeste tutunul mai mult ca pe Dumnezeu? Nu devine aceasta patima un dumnezeu? Sa nu Il inlocuim pe Dumnezeu cu nimeni si nimic si nici Dumnezeu nu ne va uita cu binecuvantarile!
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu te poate scăpa de orice patimă și dependență dacă într-adevăr îți dorești acest lucru și dacă te rogi cu inimă smerită. De multe ori, nici nu trebuie să-ți faci un canon „anti-fumat” pe care să-l faci în fiecare zi. Trebuie odată și bine să zici din toată inima „Doamne, eu nu pot! Scapă-mă tu că eu sunt neputincios!”. Ușor de zis, greu de făcut. Trebuie să-ți dorești din toată inima să scapi de un păcat pentru a te putea ajuta Dumnezeu.
La Dumnezeu nimic nu este cu neputință. La noi toate sunt. „Fără Mine nu puteți face nimic”. Încrede-te în puterile tămăduitoare ale Domnului și el te va scăpa. Să nu-ți zici „O să încerc eu să scap” sau „Voi face eu ceva...”. Nu, îl lași pe Dumnezeu să te scape, încredițându-te în El.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca ma puteti ajuta! | Flory86. | Umanitare | 22 | 17.05.2013 15:38:10 |
nu-i asa ca daca fumezi postul nu are valoare? | annajanette | Generalitati | 37 | 08.05.2012 14:01:48 |
am patito acum o luna si nu stiu ce inseamna daca ma puteti ajuta | istina | Intamplari adevarate | 31 | 04.03.2011 22:35:29 |
De ce nu ni se arata Dzeu? | annajanette | Generalitati | 90 | 02.04.2010 10:01:52 |
Daca puteti ajuta...un om care are nevoie de ajutor... | pacatoasa | Umanitare | 0 | 13.10.2009 21:01:26 |
|