Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2022, 18:24:13
Nietzsche Nietzsche is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2021
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Solida argumentatia ta, insa el pomeneste de pierderea avantajelor materiale si a bunurilor lumesti ca o cauza bulversanta pentru cei care astfel se orienteaza spre o cale spirituala, nu ca o consecinta a alegerii lor, dar chiar si asa, convingerea mea fiind ca multi dintre ei aveau botez in numele lui Hristos si astfel oricum se sustine concluzia ta.

37. Și precum a fost în zilele lui Noe, așa va fi venirea Fiului Omului.
38. Căci precum în zilele acelea dinainte de potop, oamenii mâncau și beau, se însurau și se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie,
39. Și n-au știut până ce a venit potopul și i-a luat pe toți, la fel va fi și venirea Fiului Omului.(Mt27,37-39)

Bro, eu recunosc ca am o viata usoara datorita parintilor mei. Ei mi-au oferit mie totul, si le multumesc lor cat si Lui Dumnezeul daca ar exista pt ca nu-L cunosc. Probabil exista, eu sunt o marja de eroare mult prea mare pentru a putea contesta existenta Lui. Totusi indiferent de consecinta, consider ca majoritatea indivizilor ce traiesc pe acest taram, o fac fara pic de stres raportat la pericolul ce poate diminua calitatea cat si durara traiului, in raport cu acest ecosistem. Suntem 8 miliarde, si tot ce conteaza pentru fiecare individ in parte este propria existenta, retine 8 miliarde de indivizi ce actioneaza in dauna ecosistemului pentru a-si sporii calitatea traiului. Actionam exact ca un virus ce a gasit resurse intr-o gazda, ne multiplicam fara sens si consumam toata energia posibila pe care o avem la dispozitie. Adica, eu daca as fi nemuritor si mostenitor al acestui taram/ecosistem cam cum este privit Cristos in crestinism, vazand puterea de distrigere a acestor "furnici" asupra calitatii mediului inconjurator, as turba efectiv, adica as eradica fara probleme cam 95% din ei fara nicio mustrare de constiinta. E singura optiune viabila, pt ca cu atatia indivizi nu poti negocia, nu se poate realiza un balans al puterii acolo unde nr multimii dicteaza necesitatea exploatarii resurselor pt trai. Asta este realitatea cruda a acestei existenta, e nevoie de un nou inceput cum spune englezul, un restart de unde se poate ajunge la un echilibru intre ecosistem si om. Eu m-am pregatit pt asa ceva, am transformat subsolul vilei intr-un bunker antiatomic de 5 stele cu toate conditiile posibil, am 3 bai cu dusuri, apa potabila la 60 de metri, a 3-a panza freatica, doua turbine eoliene plus 3 generatoare pe motorina de 6kw. Sunt blindat, am inclusiv sera subterana la cel mai inalt nivel tehnologic, in care am bagat peste 50k€, 200mp utili cu depozit de conserve de 30 de mp plin:)))
Toata primavara si vara au muncit 5 firme de contructii, in timpul asta l-am intalnit si pe tipul de care ti-am zis inainte. Chiar sunt mandru de tot ce am realizat. Acum poate sa vina apocalipsa:))))
Reply With Quote
Vechi 10.08.2022, 19:08:38
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Ortodox cu Calea ✝, Cluj-N
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nietzsche Vezi mesajul
Bro, eu recunosc ca am o viata usoara datorita parintilor mei. Ei mi-au oferit mie totul, si le multumesc lor cat si Lui Dumnezeul daca ar exista pt ca nu-L cunosc. Probabil exista, eu sunt o marja de eroare mult prea mare pentru a putea contesta existenta Lui. Totusi indiferent de consecinta, consider ca majoritatea indivizilor ce traiesc pe acest taram, o fac fara pic de stres raportat la pericolul ce poate diminua calitatea cat si durara traiului, in raport cu acest ecosistem. Suntem 8 miliarde, si tot ce conteaza pentru fiecare individ in parte este propria existenta, retine 8 miliarde de indivizi ce actioneaza in dauna ecosistemului pentru a-si sporii calitatea traiului. Actionam exact ca un virus ce a gasit resurse intr-o gazda, ne multiplicam fara sens si consumam toata energia posibila pe care o avem la dispozitie. Adica, eu daca as fi nemuritor si mostenitor al acestui taram/ecosistem cam cum este privit Cristos in crestinism, vazand puterea de distrigere a acestor "furnici" asupra calitatii mediului inconjurator, as turba efectiv, adica as eradica fara probleme cam 95% din ei fara nicio mustrare de constiinta. E singura optiune viabila, pt ca cu atatia indivizi nu poti negocia, nu se poate realiza un balans al puterii acolo unde nr multimii dicteaza necesitatea exploatarii resurselor pt trai. Asta este realitatea cruda a acestei existenta, e nevoie de un nou inceput cum spune englezul, un restart de unde se poate ajunge la un echilibru intre ecosistem si om. Eu m-am pregatit pt asa ceva, am transformat subsolul vilei intr-un bunker antiatomic de 5 stele cu toate conditiile posibil, am 3 bai cu dusuri, apa potabila la 60 de metri, a 3-a panza freatica, doua turbine eoliene plus 3 generatoare pe motorina de 6kw. Sunt blindat, am inclusiv sera subterana la cel mai inalt nivel tehnologic, in care am bagat peste 50k€, 200mp utili cu depozit de conserve de 30 de mp plin:)))
Toata primavara si vara au muncit 5 firme de contructii, in timpul asta l-am intalnit si pe tipul de care ti-am zis inainte. Chiar sunt mandru de tot ce am realizat. Acum poate sa vina apocalipsa:))))
Te-ai asigurat?... ca nebunul din pilda care si-a idolizat sufletul in loc sa-l puna la lucru?
In noaptea asta lumea si mortzii vor cere sufletul tau sa-l integrezi in MISA-PISA si tot ce ai cladit ca un buncar peîn nisip mishcator tare ca stanca ale cui vor fi daca te ia, te iais, te ia sin-GURU? Te ia faraonii si-tzi vor folosi buncarul in interesis personal iar tu le vei fi sclav, le vei sluji... slujirea.

”Strangetzi-va comori in Ceruri prin nepacatuire de unde nu le fura hotzii si nu le manca moliile sau rugina.”
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa

Last edited by Moroco; 10.08.2022 at 19:55:47.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2022, 19:30:34
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nietzsche Vezi mesajul
Doamne ajuta-va si sa va fie de folos!
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote
Vechi 10.08.2022, 21:28:52
sergiu8 sergiu8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul
https://adevarul.ro/locale/alba-iuli...7d7/index.html

"Acestea erau instruite, odată ce deveneau interesate, să citească Biblia și zilnic, la ora 12 noaptea, să aprindă o lumânare și să se roage spunând de trei ori rugăciunea Tatăl nostru, dezbrăcate complet, apoi să se masturbeze pentru a avea orgasm."

"Maestrii" astia spirituali s-au adaptat la mediu, se folosesc initial de elemente ale crestinismului pentru nu starni suspiciuni, pana pun laba pe tine, dupa care trec la fapte. Utilizeaza elemente ale credintei ortodoxe, folosesc icoane, cruci, rugaciuni autentice, vorbesc despre Dumnezeul Tatal, Sfinti etc.
Asta e un fel de guru Grieg reloaded.
E incredibil cum a copiat exact același patern.
De fapt cam peste tot guru yoghin își arata roadele: la noi Grieg, în State Osho.
Acum au apărut alții mai micuți. Dar se tot înmulțesc.

Problema e ca mereu se găsesc oameni care pica în "plasa".

Mereu apar alții. Și victime.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2022, 08:54:49
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu8 Vezi mesajul
Asta e un fel de guru Grieg reloaded.
E incredibil cum a copiat exact același patern.
De fapt cam peste tot guru yoghin își arata roadele: la noi Grieg, în State Osho.
Acum au apărut alții mai micuți. Dar se tot înmulțesc.

Problema e ca mereu se găsesc oameni care pica în "plasa".

Mereu apar alții. Și victime.
Sin-guru-EUrile si supraEUrile sunt organe de sex masculin si sex feminin a caror personalitate obraznica si tupeista se ridica in om spre trufie si mandrie pe sistemele si aparatele interioare pentru interese de relationare si parvenire oportunista pline de pofte si placeri necurate, fraierii devenind asociati, impreunati, parteneri doi cu doi sau poshta fara lider sau poshta cu lider si de frica pedopilashu basculeaza si trece de partea batausului cel mai crud ”invingator”. Persoanele cu-cu-platoare intre ele fac relatii ”nevionovate”, ”naive” si intretin relatii ”spirituale” de ”prietenie”, de cu-cuplaj, de cu-cu-ple”RAI”, de admiratie si violenta, de superioritate si inferioritate ca niste EUri viclene, ascunse, iar oamenii astfel inhaitati fortzat se incanta cu ”credinta” si supra”credinta” simtzita din EUrile lumesti de jos, cred si ei in eurile puternice ca americanii care zic ca oamenii curajosi au bols iar fricosii n-au bols, inlocuind bols cu aura ”curata” si iubirea cu sexul pervers, cu pacatul si urmeaza cu naivitate si curiozitate cunoasterea UntelepciumeiYnYangLabaMandrie prin ascultare de invatzatorul greînșala, invațatorul pacatuire, ajungand la stiinta prin pacatuire si vrajeala pentru puteri false ce se bazeaza pe steaua si pentagonul de aur, steaua pagana cu 5 coltzuri, cu unghiuri de 36grade care substituie credintza adevarata cu pragmatismul ergonomic optim atac-aparare bazat pe ratzia de aur, comportandu-se in mandria lor ca niste sclavi sau ca niste stapani de sclavi ce slujesc slujirea viciului infinitron.

Cand ajungi sa realizezi ce cosmar ”spiritual” ai in tine, in sistemul digestiv, comunicational, reproducator si perceptiv, in inima, din inima, in ochi si limba, in cei 7-8 centri cheakre inventate si plasate in om ca niste pUUluri unde fraierii se combina si-si corcesc gandul-mintea cu placerea-desfranarea dupa model master-slave barbat-fetitza pedofil, cand iti dai seama de manifestarile poftelor si patimilor sexuale carora ai cazut captiv cu inconstientza ca un amagit si in a caror mocirla te zbati ca un peste in zmoala ce se crede rechin abea atunci realizezi in ce nenorocire spiritula pagana esti tinut captiv ca un sclav sexual si abea atunci vrei sa scapi de pacate, de relatii, de lume si inclusiv de toate eurile interioare si supraeurile cu memoriile neiertarii lor cu tot si de toti shogun-guru-curu foarte-stiutori incercand sa scapi din haita si din spitalul lor de nebuni si din toate terapiile lumii pagane pe care o slujesti nevrand, de frica, lor cica, sa nu cumva sa le gresesti de parca ei ar fi zei si de ascultat si de urmat.

Amintitzi-va deci de fecioria duhovniceasca si trupeasca poruncita pentru ca fecioria smerita in ascultare si iubire de Hristos o cere Dumnezeu cu lepadare de EU si de lumeuri, de paganeuri si suprasataneuri, zeuri si zmeuri si de toate modele si beroismele lor desarte pline de muste si aplaudisti stiintifici.
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa

Last edited by Moroco; 24.08.2022 at 13:55:07.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2022, 14:47:26
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Morocele, tu nu faci spirale la NIP?

Sau tu esti conducator de spirale?

Tu cum alegi cine intra la progres spiritual cu seful?
Reply With Quote
Vechi 01.09.2022, 12:23:02
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Morocele, tu nu faci spirale la NIP?

Sau tu esti conducator de spirale?

Tu cum alegi cine intra la progres spiritual cu seful?
De ce deviezi de la subiect? Pui intrebari sarcastice si viclene.

Itzi dau un singur raspuns dat de altii mult mai intelepti!

Spirala e un zid circular nesfarsit care contine in ea ”ushitza”, ”sperantza” eliberarii, defapt e tzeapa si sarcasmul ”mantuitor”!

Iar tu cu fiecare deviere si batjocurire la adresa NIP iti iei si iti dai inca o caramida cu care te zidesti afara din Imparatie!

Last edited by Moroco; 01.09.2022 at 12:32:49.
Reply With Quote
Vechi 01.09.2022, 21:47:51
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Moroncele, tu faci spirale de prostie aici, spiralele NIP asa ca si tu esti cu din astia.
Reply With Quote
Vechi 05.09.2022, 13:52:44
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Moroncele, tu faci spirale de prostie aici, spiralele NIP asa ca si tu esti cu din astia.
Zici tu ca sa mai parvii un pic pe spatele NIP?.. inseamna ca n-o zis nimeni sau poate ti-o fi soptit tatal minciunii, marele barron de mieunhauhauzen care atingandu-te te-a tzepuit si te-a mandrit cu barfe ca sa fii beroul cel mandru al gurilor rele dandu-tzi de lucru important, inca o caramida la marele OBROC.

repet: Spirala e o puscarie, un zid circular nesfarsit care contine in ea ”ushitza”, ”sperantza” eliberarii sau a ascunderii in buncar, functie de directiea in care te invarti, defapt e tzeapa dubla si sarcasmul ”mantuitor” al obrocistilor cu simbolul pecetluirii 6spirala6spirala6spirala cu care pecetluieste marele son-of-a-bitch mare ”justitiar-mantuitor”, mare parvenit-pripit!

Last edited by Moroco; 06.09.2022 at 12:02:04.
Reply With Quote
Vechi 08.09.2022, 21:44:04
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

http://nip-noulierusalimdelapucioasa...p/cuprins.html

"NOUL IERUSALIM" DE LA PUCIOASA - RADIOGRAFIA UNEI SECTE
Reply With Quote
Răspunde