|
|
|||
|
|||
ASA AM CITIT UNDEVA CA PANA LA URMA SI vrajitorii merg la BISERICA SA SE SPOVEDEASCA OARE E ADEVARAT?NU-MI VINE SA CRED.......
|
|
|||
|
|||
Si dracii ar putea sa se pocaiasca, dar diferenta dintre draci si oameni este ca dracii nu vor asta in vecii vecilor! Avand in vedere aceasta, ce e asa de incredibil ca un vrajitor s-ar putea spovedi? Pai nu stii ca Sf. Ciprian a fost vrajitor inainte de a deveni crestin?
Iar daca te referi doar la simpla actiune a unui vrajitor de a se spovedi, eu zic ca degeaba ar face-o daca el la scaunul spovedaniei tot vrajitor a ramas. |
|
|||
|
|||
intr-adevar si dracii ar putea sa se pocaiasca...chiar...nu v-a vost niciodata mila de situatia lor,a celor incornorati?...uneori m-am gandit putin si mi-a fost mila...ce au fost...ce au ajuns...si ce incapatanare au...citisem undeva o povestioara cu un diavol care chinuia monahii dintr-o manastire batand clopotele noaptea si nelasandu-i sa se odihneasca...intr-un sfarsit l-au prins...si l-au facut de a zis Doamne miluieste! si s-a facut lumina si s-a ridicat la cer...ata este nevoie,sa zica Doamne miluieste!si ei nu vor de loc...mi-e mila de ei...poate numai de cei mai mici...
|
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? | N.Priceputu | Reguli in Biserica | 113 | 19.11.2012 14:12:39 |
Nu merg la un anume preot ca nu e bn | ionut12 | Generalitati | 1 | 13.11.2010 14:21:32 |
Despre vedenii si vrajitorii cuvant spus de Pr.Cleopa | elena_c | Generalitati | 1 | 19.03.2009 02:28:32 |
legat de notiunea de farmece si vrajitorii | citystar | Generalitati | 2 | 30.08.2008 02:03:44 |
Vrajitorii.. | Laurentiu | Generalitati | 6 | 16.09.2006 12:18:48 |
|