|
|
|||
|
|||
Citat:
Pe unde merge soarele se luminează pământul pe porțiunea unui con frânt, bombat, adică păturile de aer frâng conul larg deschis care în lipsa aerului ar lumina întreg pământul deodată și în întregime. Domnul șade pe norii cerului despărțind întunericul de lumină, astfel că lumina soarelui care nu intră în conul ce se frânge lent este reflectată iar care intră în conul rond, bombat, luminează pământul. Acolo e zi iar dincolo e noapte, căci noaptea apare când razele ating unghiul critic și când toate razele au atins unghiul critic nu mai avem lumină deloc de la soare. Noi vedem răsărituri și apusuri dar defapt e iluzie căci imaginea e coborâtă sau ridicată de păturile de aer căci soarele e totimpul sus la aceiași înălțime față de pământul plat peste care se mișcă. Același efect este și spre lateral, astfel că dacă mergi spre nord sau spre sud vei ieși din conul fârnt al soarelui prin păturile de aer intrând în noapte. Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 16:53:44. |
|
|||
|
|||
Doamne apără, păi ai văzut vreodată cum prin apă se frâng imaginile? Ce crezi că văd niște pești dacă ar trece un far pe deasupra mării? Ei ar vedea apusul și răsăritul farului pe fundul mării deși farul ar trece musai pe deasupra, și așa e și cu noi, căci noi suntem ca niște peștișori sub păturile de aer și nori de deasupra. E doar iluzia pentru noi că soarele sau luna ar răsări sau ar apune sub pământ, e imaginea pe care o vedem noi, dar soarele e sus și luna la fel. Ce ai vrea să înțelegi? Păi dacă nu ești pe calea credinței n-ai cum. Nu te amărâ căci toți vom înțelege, și va fi vai de noi... dacă nu credem, dacă n-am crezut... dacă ne-am strâns păcate sau răutăți... căci doare.
Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 17:01:16. |
|
|||
|
|||
Ai inteles acum DragosP? Daca nu il crezi pe vsovivi va fi vai de tine
|
|
|||
|
|||
Citat:
Va fi poate prea târziu... atunci căci petele de pe hăinuța de nuntă și de pe cămășuță vor mărturisi că sunt pete de păcură gătite pentru foc, pregătite să ia foc. Un foc în care nu vei arde ci te vei chinui... foarte trist dar Adevărat. Așa că gLumia nu e bună ci e rea căci te papă până la urmă făcându-te să semeni cu ia. Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 17:51:39. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Cu ăla grasul... care te taie.
Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 18:08:01. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Măi dar cine a zis că soarele e sferic? Voi poate credeți că soarele e sferic fiindcă vedeți luna având partea rotundă spre noi și ziceți că așa o fi soarele pe partea care nu se vede... Dar cine a zis că și luna e o sferă întreagă? Nimeni abslout ci voi așa sperați, așa vă închipuiți, așa vă prelungiți forma, așa credeți fără să aveți nicio probă și nici un argument plauzibil ci doar au visat unii niște modelări explicative și v-au amăgit că așa e rezonabil, așa e mai posibil... și repede i-ați crezut că au știut specula.
Ei bine eu cred că soarele e jumătate de sferă și luna jumătate de sferă și ambele formează o sferă perfectă abea la eclipsa de soare. Nu credeți că e posibil? De ce? Care e argumentul vostru științific? Nu există decât speculații și superstiții și absurdități... dar voi le credeți fără rezerve. Sus în cer apele nu se adună în adunările lor deci nu curg în jos spre pământ astfel că soarele care este un foc în apă, căci pământuri nu există în Cer, e cu partea tăiată spre noi, ca un bol întors spre noi, un bol plin cu foc iar luna e ca un bol întors spre cer. Luna cred că are bolul, vasul, din gheață și deasupra e plină cu apă, mie așa îmi pare, așa îmi vine să cred, iar ambele, atât Soarele cât și Luna, adună în mișcările lor prin Cer, adună apă și aer în stare de vapori foarte fini care vin sus de la mările de pe pământ și trecând bariera cerului, ajung în zona de imponderabilitate și încep de se zbenguie nestingeriți în tot Cerul și se adună prin fenomenul de alipeală, de ceață și de condens, și așa se umplu ele cu apă și nu se epuizează iar la eclipsa de soare se formează un foc intern, o oală minune sub presiune preț de o clipă, timp în care focul topește din ghiața lunară a bolului și face mulți aburi din apa ce stă în lună, din partea de deasupra unde nu vedem noi, și aburii realimentează soarele. Și fenomenele se repetă la nesfârșit. Nu știu dacă soarele luminează și în sus sau are și el o carapace de gheață pe partea lui nevăzută de noi, sau dacă stelele sunt luminate prin propriul foc sau sunt luminate de spatele soarelui sau din oglinda pământului așa ca luna pe partea pe care o vedem noi. Sau poate există și steluțe incandșcente ca soarele dar și stele din ape cu ghiață care doar strălucesc. Nu știu ce să spun, că nu știu sigur, dar e de cercetat... în scripturi. Părerea mea este că stelele nu au căldură proprie ci sunt luminate fie de soare prin reflexie din oglinda pământului fie direct de lună care și ea poate fi un fel de foc pe partea cealaltă sau o oglindă. Și mă întreb de ce cred unii că e musai ca luna și soarele să fie sferice? Și mă întreb de ce oare strălucesc stelele? Că sunt surse de foc? Oare nu pot ele doar reflecta lumina soarelui fără ca să aibă sursă proprie de foc? Parabolicele astronomilor de pe pământ doar primesc radiație de la ele și o înregistrează dar foarte bine ele pot fi doar niște reflectori de radiație, fiind astfel niște corpuri nerigide făcute din aglomerări de apă, ghiață și aer care reflectă lumina iar calea lactee e ceva frumos și se vede și de pe pământ că pare a fi doar un fel de ceață cerească care reflectă lumina... Deci nu cred că există pământuri în cer, iar pământ există sigur doar aicea jos. Așa cred și așa zice Dumnezeu care știe mai bine ca oricine că doar El le-a tocmit ca să fie bune și frumoase, pentru El și pentru om, căci pentru om le-a făcut pe toate. Last edited by vsovivi; 29.07.2011 at 13:27:43. |
|
||||
|
||||
Sincer să fiu, aș vrea să apucăm împreună ziua când o să dăm mâna cu ET.
|
|||
|
|||
Citat:
ET e un film frumos pentru copii, dar e doar un basm cu tentă educativă, născocit de politicieni, ca să înveți să nu faci rău niciunui străin chiar dacă arată altfel decât tine căci poate fi un suflet bun sub chipul acela ciudat. Să nu judeci ființa din fața ta după chipul ei, după haină, după față, după aparențe... ci după fapte și trăiri... nu ca s-o osândești ci ca s-o cunoști și s-o iubești așa cum e ea. E o continuare a împăciurii dintre negrii și albi, sau dintre americani și mexicani, dintre stăpâni și sclavi, dintre muncitori și patroni... Last edited by vsovivi; 29.07.2011 at 13:47:37. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adam si Eva | calatorul | Generalitati | 13 | 02.01.2013 01:18:39 |
Caderea lui Adam si Eva | Danut7 | Generalitati | 102 | 02.03.2011 21:57:25 |
Adam ,Eva si rasele | Gyulia | Generalitati | 44 | 10.09.2010 03:21:51 |
Adam | Mihai-g | Din Vechiul Testament | 78 | 08.07.2008 15:21:06 |
|