|
|
|||
|
|||
Citat:
La fel cum se observa ca luna nu numa ca se invarte in jurul planetei noastere se invart si in jurul unui ax astfel se pot vedea diferitele cratere de la suprafata acesteia, la fel se intampla si cu Soarele. Argumentul nu este stiintific este constatat de ochii celor care au avut onoarea de a cerceta ce se gaseste dincolo de frontierele Pamantul. Citat:
Uite ti-am ingrosat eu de cate ori ai facaut seculatii cum ca tu crezi, fara sa stii exact si te afli vorbind asa ca sa ai si tu replica si sa crezi ca zici ceva adevarat dar dai dintr-un perete in altul, dintr-o speculatie in alta s.a.m.d. Tu mai ai taria sa zici ca stiinta e o speculatie? Da e o speculatie dar una care e dovedita atat stiintific cat si fizic prin experimente practice! Tu ce ai sa dovedesti?... Carti? Ma faci sa rad :) Tu zici sa cercetam in scripturi ce putem cerceta prin propriile simturi? Da de cand ce scrie intr-o care e mai important decat ceea ce ai constatat cu proprii ochisori? O imagine(percepute de cosmonauti cu ochii lor... FARA TRUCAJE) valoreaza 1000 de cuvinte! |
|
|||
|
|||
Universul e mare... astfel ET poate exista, poate ca nu, la fel ca si stiti voi cine, care s-a deconspirat la cativa si restul au ramas in suspans sau si-au vazut mai departe de treburi mai importante decat speculatul.
|
|
|||
|
|||
Adevar graieste robul lui Dumnezeu Vsovivi....iar voi, necredinciosi pardalnici amarnic va veti zbate in focurile iadului. Caci vsovivi (btw....matele est fetita (vivi), baietel...sau asexuat ca Ingerii?) este cu adevarat glasul Domnului pe pamant.... . El doar ne transmite ceea ce ii comunica vocile. Si comunicarea dintre el si Domnul este atat de puternica, incat poate doar etnobotanicele o mai perturba uneori.
Sunt perfect de acord cu afirmatia conform caruia pamantul este plat....si nu stau sa va mai explic de ce. Reiese destul de clar din ineptiile stimatului coleg. Dar vin cu o adaugire : pe fata de dedesupt a pamantului se afla Gradina lui Dumnezeu. Si e tare mare Gradina aceasta. Si acolo a hotarat Domnul sa-i ingrijeasca pe cei mai devotati lui. Si a imprejmuit Gradina cu un gard maaaare. Numai ca uneori...cate un nazdravan mai sare gardul si apare pe fata asta....dedicata muritorilor de rand....spre deliciul si delectarea acestora din urma. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Vă distrați și vi se pare că eu susțin prostii, asta înseamnă doar că nu sunteți capabili să citiți, sunteți leneși și nu faceți efortul de a descoperi unde vă înșelați voi cei trufași care mă persiflați mereu.
Nu mă supăr pe voi că se vede că sunteți ignoranți și suficienți... dacă vouă v-au spus oamenii de știință ceva și au făcut niște experiențe precum făceau și vrăjitorii ca să ia ochii publicului voi gata, credeți toată teoria lor, că ei știu face echivalențe și calcule absurde păcălindu-vă cu logica lor în spațiul lor fizico-matematico-chimic. Păi voi nu pricepeți enormitățile pe care le susțin ei, absurdul, imposibilul, minciuna, viclenia, vicleșugurile, afacerile lor, speculațiile ci pur și simplu luați tot ce spun ei ca adevărat, pentru că așa ați învățat la școală, iar mie, când vă arăt adevărata față a Creției, îmi aduceți drept contargumente niște ironii și exagerări fără ca măcar să fi citit ce am scris și băgându-mă în aceiași oală cu stupizii care susțin vrute și nevrute... ''savanții gLumii'' ce se medaliază între ei... Pentru ce nu citiți ce am scris și argumentat ca să pricepeți unde se înșală științificii, de ce nu luați în serios toate argumentele. Păi dumneata chiar cu poza făcută din satelit tot rău pricepi ceea ce vezi, păi nu se vede că e drept pământul atât cât se vede din satelit în pozele netrucate? Uite aici, ce zici? Sau de asta? Sau asta... Și te rog nu confunda cercul datorat unghiului de refracție, că atât e conul solar frânt, cu curbura pământului care nu există și nu se vede. Curbura nu e aia ce se vede la granița cu partea întunecată ci curbura ar trebui să se sesizeze prin mijlocul imaginii luminate. Dar nu există așa ceva! Iar prima din astea sunt trucaje, modelări după cum e în teoria lor. Au făcut pământul ca și cum ar fi glob și l-ai vedea de sus. Nu-ți dai seama că de sus nimeni nu l-a pozat și nu l-a văzut așa ci e o modelare conform cu teoria că pâmântul e o planetă globulară? Chiar nu vrei să pricepi? Deci din poze rezultă ceea ce susțin eu, din alea reale și netrucate ca asta. Oare poate ochiul tău vedea și mintea să facă deosebirea? Sau vom discuta la nesfârșit fără să înaintăm absolut deloc. Nu pentru că nu puteți ci vă e frică de ceva, și din păcate nu de Dumnezeu ... Păi citiți și încercați să pricepeți și abea apoi veniți să mai stăm de vorbă... că doar cu ironii și persiflări, e doar încercarea de decredibilizare a interlocutorului de parcă aș susține eu ce-mi turnați voi în cap... ce vă dă vouă prin cap puneți în spinarea mea, că eu susțin ce vi se pare vouă, basme sau povești sau ce știu eu ce ați auzit voi de la inqqqiziție sau din bancurile voastre foarte proaste. Deci dragul meu, te-ai lămurit pe imagini că pământul de sus nu are curburi ci curba aia e din pricina aparatului foto sau a conului solar frânt de unghiul de refracție critic? Orizontul rond nu e totuna cu curbura pământului de parcă ar fi glob, sferă cum susțin ei!!! Nu există să se vadă pământul ca sferă dacă-l privești de sus, doar luna e semisferă și soarele, și împreună formează o sferă perfectă, la eclipsa de soare. Care-s argumentele că m-aș înșela? Ori că am înțeles greșit din scripturi, ori că nu se vede că e chiar așa și nu se poate deduce? Voi nu aveți înțelegeri sau observații cu sens decât turnați la ironii exact ca și copii răi... și proști din păcate... pentru ei. Și așa discutăm în zadar. Nu folosește nimănui. Mă iertați dacă iar v-am jignit. Mai mare prost sunt eu. Last edited by vsovivi; 29.07.2011 at 16:35:14. |
|
|||
|
|||
Citat:
Mda....e o variantă și asta...Însă mai este atît de puțin și vor fi revelate multe lucruri...Vsovivi ce te faci de vine la ușa ta un ET și îți întinde mîna lui cu 3 degete? Îi spui că ești ortodox și nu crezi nici chiar ce vezi? |
|
|||
|
|||
zice ca-i "dracu" si ii tranteste usa in nas(daca are)..... LOL
|
|
|||
|
|||
Citat:
LoooL dar așa ar face mulți...Știi de ce? Le e greu să admită că OMUL nu e cea mai inteligentă și unică ființă din Univers.... |
|
|||
|
|||
Citat:
Păi chiar e dracul, căci e o născoceală a unui scenarist... Voi ce credeți că ar fi un ET care ar bate la voi la ușă? O ființă inteligentă care a venit să-ți ofere vindecare... să-ți puie degetul pe rană... ce ''frumos''... numai îngerii Domnului au un astfel de Har. Omul fură și păcălește pe fraieri... și ei ca credulii se încântă că gata... cred că nu trebuie să mai faci nimic ci ești deja sfințișor că a zis ET... ai și tu proprietatea lui Dumnezeu... păi nu ai ci te păcălești ca să nu mai ții Calea. Deci e drac și te-a ispitit să te încânți cu sine însuți că nu există Dumnezeu ci musai extratereștrii... din ăia buni... evoluați... vai ce ''frumos'', și cât de mult ''ne-a mințit'' Tatăl Nostru din Ceruri, acum ne dăm seama... deci iată extratereștrii spun Adevărul. Să fim serioși! ET e dracul și e o plăsmuire drăcească pusă în film de un entuziast bolnav pentru a scoate bani de pe fraieri, la modul cel mai lesne... printr-o joacă actoricească... mimând ceva real. Nu e nimic real ci e similar cu ce debitează vânătorii sau pescarii între ei când se întâlnesc la câte o beție. Nici dracul nu crede în minciuni că el știe adevărul dar te face pe tine să te rătăcești... și să nu mai ști încotro să te duci. Deci ET e cel mai mare drac, și dacă te iei după el te-ai nenorocit, căci e ca și cum te-ai fi luat după dracul. Last edited by vsovivi; 29.07.2011 at 16:48:43. |
|
|||
|
|||
si cine a zis asta?cunosti tu una mai inteligenta?
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adam si Eva | calatorul | Generalitati | 13 | 02.01.2013 01:18:39 |
Caderea lui Adam si Eva | Danut7 | Generalitati | 102 | 02.03.2011 21:57:25 |
Adam ,Eva si rasele | Gyulia | Generalitati | 44 | 10.09.2010 03:21:51 |
Adam | Mihai-g | Din Vechiul Testament | 78 | 08.07.2008 15:21:06 |
|