|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Ahile, linistete-te, prostanace ! De cate ori ti-ai spus: "acuma, daca as avea iar un copchil, as sti mai bine cum se face sa il cresc!". Praslea are sa creasca mai falnic ca ceilalti! La 4 ani are sa stie cum se muta calul, la 5 cand se face rocada, la 6 cand se face gambitul damei! Desi pentru ca sa invatam chestia asta, cu gambitul damei, ne trebuie o viata!
In cazul dumitale, la al patrulea gong, vorbim de gambitul dramei. Atata o sa fie de tras, incat sa dea Dumnezeu sa nu mai gasesti timp pentru cele fara rost!
|
||||
|
||||
Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
Felicitări! Dumnezeu să vă dăruiască toate cele bune și ajutor să creșteți puiul de om, să-l sprijiniți să fie un creștin bun și să vă bucurați de el și de dragostea unică ce apare între părinți și copii!
|
|||
|
|||
Pai si tu ai uitat!
|
|
|||
|
|||
Bine zici, Mihnea...
...oy vey, chiar ca ne trebuie o viata pentru gambitul damei.
|
|
||||
|
||||
Ba!
L-am felicitat pe topicul potrivit ,mei
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
Citat:
Atitudinea superioara si jignitoare este o trasatura a crestinului desavarsit, progresat pe scara virtutilor. Si o sa-ti zic de fiecare data pentru ca stilul si atitudinea ta sunt constante. De te-ai ridica tu la nivelul pe care il ceri de la mine as zice ca are cine sa ma judece. Insa nu ai dovedit nici o bruma din ce masori. Nici teologic, nici dpdv al caracterului. Cel putin pe threadul asta. Threadul este pe problema "SUFLETUL COPILULUI AVORTAT". Subiectul este unul foarte rosu si doare foarte tare. Din cauza asta trebuie tratat corect. E vorba de o crima si de consecintele ei. Am incercat sa ofer marturii gasite pe problema asta. Si am facut asta. Scrise de BISERICA, si nu de mine. As vrea sa vad ce au gasit altii de calibru mai serios scris de Biserica, teologi mai bine pregatiti si cu hartii care valoreaza mai mult decat ale mele... Am scris despre problema asta pentru ca lucrurile erau neclare, pentru ca fiecare a scris ce a stiut el personal despre problema si foarte putine marturii din "Biserica" si cat de cat oficiale. O sa caut sa pun si celelalte marturii pe care le-am gasit. Este o problema foarte sensibila cu pareri impartite, evident ca o sa starneasca o polemica. Pacat ca se trece in stilul romanesc imediat la jignire si atacuri. Daca va uitati atent threadul asta are un numar imens de vizualizari, oamenii sunt interesati de subiect si este pe net a 3-a referinta in cautarea "sufletul copil avortat". Sunt atatea intrebari in alte threaduri de tipul: am facut un avort, ce fac? Poate threadul asta ar fi trebuit sa fie un raspuns si o problematizare (chiar daca nu corecta teologic chiar la nivel de incercare sa fie una corecta) si nu o cearta si disputa continua intre noi, o disputa intre tot felul de speculatii care de care mai departate de Biserica. In loc sa punem fiecare ce vrem in threadul asta mai bine am ramane pe subiect si spre folosul altora. O disputa "teologica" purtata corect este mult mai folositoare decat una de jigniri. Orice text folositor pro si contra este folositor. Eu am pus ce am gasit IN BISERICA. Voi puneti ce gasiti in logica voastra. Sunt folositoare si unele si altele. Un thread ca acesta poate schimba viata unui om, in mod real intr-o directie pozitiva. Last edited by gpalama; 01.04.2016 at 12:45:57. |
|
||||
|
||||
http://www.sfaturiortodoxe.ro/avortu...e-avort-11.htm
Reporter: Sufletele copiilor avortati unde sunt? Parintele Cleopa: - Sufletele copiilor avortati stau într-un loc unde nu este nici întuneric, nici lumină. Nici nu se bucură, nici nu se chinuiesc. Si ei strigă la Dumnezeu: "Doamne, pentru ce suntem noi lipsiti de bucuria fetei Tale, căci noi nu am văzut lumina soarelui, nu am văzut frumusetile din această lume si nici nu am făcut vreun păcat?" Si atunci glasul lor se ridică la Dumnezeu, iar Dumnezeu va cere sufletele din mâna mamelor ucigase. Iar părintii, care au omorât copiii în pântece, dacă fac canon, îi eliberează pe copiii lor din acea stare. |
|
|||
|
|||
Citat:
P.S. Daca abia la 4 ani muta calul, inseamna ca e retard. Ceilalti au invatat la 2 jumate...:) Cu gambitul damei, insa, ai zis bine. O sa fie de tras, da.... |
|