|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
Eschivare.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
Si eu am observat ca se eschiveaza si refuza sa raspunda. De aceea cred ca trebuie sa insistati cu intrebarea.
|
|
|||
|
|||
Mihai, Delia are dreptate. Exagerezi nitel. Daca ma intrebi pe mine? Ok, urmeaza un raspuns in stilul "Darth Cutare a mancat multa fasole": as zice entitatii inselatoare (vorbas ta, vezi Patericele) "ba, Dumnezeu mi-a dat totul, inclusiv copilul. Da, are dreptul sa imi ia inapoi ce doreste, dar in acest anume caz, are enspe cai de a o face, daca pe bune vrea, si NU voi carti/huli. Insa tu, entitate scarboasa, putind a dioxid de sulf, nu ai dreptul sa imi ceri nimic. Pupa-ma unde nu ma vede Soarele, si put, la randul meu, a munca descompunatorilor din bojoci. Piei odata!".
Last edited by Grand Moff Hadrianus; 27.08.2015 at 00:47:25. |
|
||||
|
||||
Citat:
In rest, too much ado about it! |
|
||||
|
||||
Citat:
-am inteles bine ce imi cere Dumnezeu si -cel care imi cere asta este Dumnezeu. Indraznesc aceasta diferenta fata de Abraham intrucat el a avut o altfel de legatura cu Dumnezeu. Una atat de stransa, incat orice indoiala era exclusa. P.S.: ati spus "culpa"? Tot e bine, inseamna ca incepeti sa va revizuiti pozitia. Poate ca in cazul meu a fost culpa. In cazul lui Haekel, a fost intentie. Ma astept ca un penalist sa sesizeze imediat diferenta.
|
|||
|
|||
Citat:
Iti dai seama ca, un calugar sa il goneasca pe inselatorul sulfuros cu cuvinte precum cele inchipuite de mine, ar trebui sa fie gen Sf. Antonie cel Mare. Bat si eu campii, si nu cu gratie, ci greata starnita in ceilalti, Dumnezeu sa ma ierte... |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|