|
|
|||
|
|||
Sunt foarte atent la cuvintele pe care le folosesti si asta ma face sa fiu circumspect, din pacate, referitor la atitudinea ta fata de... aproapele.
Observ ca mai degraba tu ar trebui sa-ti lamuresti aceasta identitate; pe bune!
|
||||
|
||||
Te rog n-o face pe șmecherașul cu mine. Eu te-am întrebat pe tine: "cine este papa, pentru tine?"
Nu-mi răspunde cu o întrebare sau cu o afirmație pseudo-inteligentă, răspunde-mi, de vrei, la obiect. Nu vrei, nu-i nimic, nu moare nimeni.
|
|||
|
|||
Ba da, "mori" tu, caci recidivezi si scrii "jmechereshte" cu litera mica un nume propriu, din desconsiderare clara (sau politica, nu conteaza) fata de aproapele, care este de fapt primul catolic chemat mai sever la judecata de apoi.
|
||||
|
||||
Nici tu nu esti lamurit care e identitatea ta. Una e sa vrei ceva ,altceva e sa si poti. Uite ,de exemplu , tu vrei sa pari un profesor cand in realitate esti un invatacel .
|
|||
|
|||
nu pot sa va las un pic din mana ca va dati la cotoaie! faceti pace si grupati-va, fac fata cu brio, ma bat cu toti!
papa este exact ceea ce spune .biserica catolica ca este: Episcop al Romei Vicar al lui Cristos Succesorul Principelui Apostolilor Pontif Suprem al Bisericii Universale Patriarh al Occidentului (titlu abolit din 2009) Primat al Italiei Arhiepiscop și Mitropolit al Vaticanului Suveran al Cetății Vaticanului Slujitor al slujitorilor Domnului
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
Ai perfecta dreptate, sunt un invatacel.
|
||||
|
||||
Dragul meu, iartă-mă, dar "papa", așa folosit de mine NU e nume propriu!
|
||||
|
||||
Citat:
1. Onorifica, Succesorala si Autoritativa Vicar al lui Cristos Succesorul Principelui Apostolilor 2. Administrativa Restul Partea asta onorofica este o aberatie pentru ca nu exista om pe pamant care sa fie... in locul lui Hristos.. sau "succesorul ..". Suna de la o posta a aberatie fara nici un fel de argumentatie. Hristos nu a promovat o ierarhie ci a promovat un criteriu functional pentru educatie, invatatura si autoritate carae este simplu: "VOUA, CELOR CARE V-AM DAT". Adica cei RIDICATI DE DUMNEZEU si nu cei cu functii administrative. Autoritatea o da harul lui Dumnezeu si nu neaparat functia. Si functia are o autoritate, dar prin functia omeneasca intr-o structura care este necesara si pe pamant nu obtii autoritate peste cele ceresti. |
|
|||
|
|||
Citat:
In consecinta, intrebarea ta este... tendentioasa, caci ai si judecat raspunsul.
|
||||
|
||||
Bine, cum spui Tu.