Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.10.2024, 23:14:24
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91 Vezi mesajul
Tony Berbece isi cam baga coada in partidul AUR: https://www.tiktok.com/@tonyberbece/...96068178576928
I-a luat interviu lui Cristian Terhes....Lidia Vadim Tudor e tot in AUR, sunt curios cine e urmatorul pe lista lui Berbece, pentru Planul Protestant.
Terheș nu a fost membru AUR, doar a deschis lista la Europarlamentare, la Locale a avut candidați în anumite județe.
Acum e blatistul de casă al PNL, are drept scop să tragă cât mai mult de sub AUR ca să nu intre în T2 e candidat la prezidențiale.
Nu știu ce confesiune are Lidia Vadim Tudor, C.V.Tudor trecuse la ortodoxie prin căsătorie, de ce nu și-ar fi botezat fiicele ?
Vechi 24.10.2024, 23:16:32
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Vezi ca se face multa politica in cultele neo-protestante, politica si propaganda anti-ortodoxa, si cand vezi ca Berbece isi baga coada si in partidul AUR condus de un Ortodox, e nasol. Bine oricum nu aveam incredere nici in Simion.

Nu o sa uit niciodata cearta dintre Simion si Sosoaca cu cateva zile inainte de Craciun, in timpul Postului de Craciun. Deci EPIC FAIL!
Nu știu ce politică se face, zi-mi un lider neoprotestant marcant în AUR, eu nu am auzit.

Păi Șoșoacă a provocat atunci ajutând PSD-ul, trebuie să faci o medie a situațiilor bune și rele și să tragi linie.
Vechi 25.10.2024, 02:45:28
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Vezi ca se face multa politica in cultele neo-protestante, politica si propaganda anti-ortodoxa, si cand vezi ca Berbece isi baga coada si in partidul AUR condus de un Ortodox, e nasol.
https://www.youtube.com/watch?v=tlbgF5k5qXo

https://www.youtube.com/watch?v=oN8wFphaA-w
Vechi 25.10.2024, 12:46:50
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu știu ce confesiune are Lidia Vadim Tudor, C.V.Tudor trecuse la ortodoxie prin căsătorie, de ce nu și-ar fi botezat fiicele ?
Caut clipul cu ea cand era unsa de Tony Berbece, la biserica Profides, si pun link aici. Eu am vazut in acel clip mai demult. Revin. Deci a trecut la Penticostali.
Vechi 25.10.2024, 15:27:36
Adr.iu91's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Terheș nu a fost membru AUR, doar a deschis lista la Europarlamentare, la Locale a avut candidați în anumite județe.
Acum e blatistul de casă al PNL, are drept scop să tragă cât mai mult de sub AUR ca să nu intre în T2 e candidat la prezidențiale.
Fii atent. Il stii pe Alexandru Mandachi, din Justitiarul de Berceni? Care prinde pedofili pe strada??

A fost un proiect de lege depus in Parlament (nu mai stiu in ce an) pentru a face legala prinderea de pedofili pe strada. Bine este legal ce face Alex, dar sa fie ca si cum un centru in politie care se ocupa de asa ceva.

Si ghici ce, USR a votat impotriva la asa ceva si nu a mai fost acceptata legea. A zis Alex intr-un live recent. Deci nici USR-ul nu e sanatos la cap. Inainte atacau bisericile si acum vor sa apere pedofilii, pradatorii sexuali....:/
Vechi 25.10.2024, 21:56:59
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Fii atent. Il stii pe Alexandru Mandachi, din Justitiarul de Berceni? Care prinde pedofili pe strada??

A fost un proiect de lege depus in Parlament (nu mai stiu in ce an) pentru a face legala prinderea de pedofili pe strada. Bine este legal ce face Alex, dar sa fie ca si cum un centru in politie care se ocupa de asa ceva.

Si ghici ce, USR a votat impotriva la asa ceva si nu a mai fost acceptata legea. A zis Alex intr-un live recent. Deci nici USR-ul nu e sanatos la cap. Inainte atacau bisericile si acum vor sa apere pedofilii, pradatorii sexuali....:/
USR-ul era clar din 2019 că virase spre o zonă ce intră în contradicție cu principiile Bisericii, deci nu e nicio surpriză.
Vedem ce va fi din 2025 când vine nota de plată pentru relaxările astea bugetare și banii investiți în partide.
Vechi 26.10.2024, 00:20:47
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Mihail Neamțu, locul 1 AUR Bihor Camera Deputaților interviu de perspectivă
Vechi 27.10.2024, 12:38:37
Adr.iu91's Avatar
Senior Member

Implicit

IOREST, am GASIT!

https://www.youtube.com/live/nge-Dg-...MGiMMq5&t=5091 (fix la 1: 24 :51)

Aici ai in clip la minutul 1: 24 :51, secventa cand Tony Berbece o unge pe Lidia Vadim Tudor pe scena acolo si o binecuvanteaza.

Ea a venit pe scena, pe la minutul 1:17 :30, si a mai vorbit Tony acolo cu ea si despre ea (si despre tatal ei). Aici ai link direct catre minutul ala (https://www.youtube.com/live/nge-Dg-...BL8Erpg&t=4650)

Asta ca sa vezi ca este la penticostali Lidia. Deci ai dovada ca partidul AUR au si neo-protestanti.
Vechi 27.10.2024, 22:07:05
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
IOREST, am GASIT!

https://www.youtube.com/live/nge-Dg-...MGiMMq5&t=5091 (fix la 1: 24 :51)

Aici ai in clip la minutul 1: 24 :51, secventa cand Tony Berbece o unge pe Lidia Vadim Tudor pe scena acolo si o binecuvanteaza.

Ea a venit pe scena, pe la minutul 1:17 :30, si a mai vorbit Tony acolo cu ea si despre ea (si despre tatal ei). Aici ai link direct catre minutul ala (https://www.youtube.com/live/nge-Dg-...BL8Erpg&t=4650)

Asta ca sa vezi ca este la penticostali Lidia. Deci ai dovada ca partidul AUR au si neo-protestanti.
Păi e logic că au și neoprotestanți în echipă fiindcă un partid de 1.5 milioane de voturi, străpunge toate clasele sociale și e votat de oameni din confesiuni diferite dintr-o țară, dar nu e nicio figură marcantă cu funcție de conducere AUR neoprotestant.

Lidia Tudor e doar consilier local la Sectorul 5 București printre alte sute de consilieri locali și județeni pe care-i are AUR în țară.
Vechi 27.10.2024, 22:34:50
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

George Simion, primire călduroasă (ca la malul mării) la Constanța

https://www.facebook.com/george.simi...57088127815076

Thread Tools
Moduri de afișare