|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Apreciez Duhul mărturisitor, însă Biblia Adevărată este doar cea in ORIGINAL, și varianta Dumitru Cornilescu din anul 1924 mi se pare cea mai aproape de original și este cea pe care o folosesc in mod uzual.
Chiar pe vremea când eram copil, ortodox,o asemenea variantă a fost prima Biblie din care am citit, și mi-a rămas întipărită acesta variantă mereu. Orice traducere este doar o interpretare,ca să citim cuvântul in varianta revelată ar trebui sa învățăm toți aramaică, ebraică și greacă koine. Noi toți cei care îl mărturisim pe Hristos trebuie sa fim frați in El. Acuma,referitor la evenimentele actuale,mi se pare că Simion a fost doar un fals profet și Sosoaca o falsă martiră din această luptă,care efectiv au pregătit calea pentru acest fals mesia. Dacă totuși sunt veridici și cu intenții reale și constructive pentru țara rămâne de văzut. Dacă sunt doar niște trădători, mincinoși și manipulatori, iarăși rămâne de văzut. Însă chiar și din postura de lider politic și orice alte funcții în stat, contează în primul rând direcțiile. Iar momentan Georgescu,Sosoaca și Simion(ar fi privit și vestul așa din interes)vor in Est să îndreptăm privirile și alianțele. Un președinte suveranist,care cu siguranță va pune un premier suveranist,care va guverna un Guvern majoritar suveranist.... Poate intervine un susținător sau membru al acestora și ne explică mai clar direcțiile pe care acești oameni le susțin... Atâta timp cât are de câștigat România, Poporul și "conștiința națională",asta o foloseam și eu des pe forum și am auzit-o la dl Georgescu... Sincer doar aseară l-am auzit prima dată vorbind și am rezonat cu el. Probabil de asta a primit atât de multe voturi, fiindcă este convingător, autentic și crede cu adevărat ce spune. PS Am găsit o declarație proaspătă de pe canalul de Youtube al dansului https://www.youtube.com/live/RxGECqa...-nySHhrxRD_qkY
Esenta fiintei tale sta in insasi picatura de iubire ce atarna de spiritul tau. Last edited by Seraphim7; 25.11.2024 at 19:48:33. |
|
|||
|
|||
Citat:
Cu bune cu rele era un candidat transparent despre care știai ce a făcut, avea o trasabilitate. Vezi că pici în capcana televiziunilor - AUR are în jur de 1.3 milioane de voturi confirmate în condiții de foc încrucișat împotriva lui din toate sferele inclusiv din așazisa tabără suveranistă. Au mai fost 3 oameni care au performat bine - Geoană bun pe diaspora a fost peste PSD și PNL, Terheș și el acceptabil ca prestație 100.000 de voturi în total, Georgescu a fost fulminant. Nu au avut în spate aparate de partid niciunul. N-a fost neapărat Simion slab cât au fost ceilalți competitori redutabili, iar presa nu a pus tunurile pe Georgescu și pe Terheș ca pe el dacă-i iei pe toți la bani mărunți la toți le scad procentajele.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 25.11.2024 at 21:28:57. |
|
||||
|
||||
Citat:
Iorest, oricum votez Calin Georgescu acum. Aia e. :D Acum avem creștinii de orice denominațiune care votează pe Georgescu, iar ceilalți pe Lasconi. Presupun că va câștiga Georgescu ca președinte. La parlamentare nu știu ce să zic.
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
|||
|
|||
Eu sunt într-un masiv proces de DOCUMENTARE, momentan.
Trebuie sa judecăm foarte atent, întrucât riscăm să cădem cu toții dintr-un VIS, într-un COȘMAR. Am căzut,recunosc,in vraja d-lui Georgescu pentru câteva momente in ultima vreme, și de obicei nu sunt genul care sa urmeze neapărat lideri sau personalități,cel puțin nu din cele politice. Însă va rog frumos, cercetați, judecați, analizați și gândiți rațional. Mistica este frumoasă, însă o mistică ocultă este periculoasă mai ales atunci când nu o înțelegi și nu știi de unde vine sau cu ce scop. Mai ales utilizată într-un proces democratic care guvernează o țară și destinele unui popor. Sper sa vină niște oameni capabili, obiectivi și competenți care pot emite niște opinii clare despre acest pas sau mai degrabă impas in care ne aflăm. Este mai mult decât oricând necesară o gândire cerebrală, obiectivă și orientată spre o realitate concretă. Sunt ferm convins că există niște interse ascunse de ambele tabere, însă nu știu exact de unde avem noi de câștigat că popor, individ, societate și țara.