|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Cum este corect sa tinem mainile la rugaciune
Știu ca nu este important cum ținem mâinile la rugăciune, dar sunt curios dacă este ceva greșit să ținem mâinile ca aici: http://www.adevarul.ro/bbtcontent/cl...106_0164/8.jpg
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
Nu este gresit :) Moise, David etc spuneau ca ridica mainile spre Dumnezeu cand se rugau :)
le : de fapt inima si sufletul determina o atitudine smerita sau nu. Cand incepem sa credem ca Il impresionam pe DUmnezeu cu o pozitie umila dar care nu vine din inima, te rogi degeaba. Din inima ies izvoarele vietii. Ezechia cum s'a rugat? Si cum a avut inima. Si cu toate astea a fost ascultat. Sau Iisus cum s'a rugat? " Apoi a mers puțin mai înainte, a căzut cu fața la pământ și S-a rugat, zicând: „Tată, dacă este cu putință, depărtează de la Mine paharul acesta! Totuși nu cum voiesc Eu, ci cum voiești Tu.”" Cu fata la pamant nu cred ca mai poti tine mainile impreunate. Last edited by editheraven; 06.08.2012 at 08:28:37. |
|
||||
|
||||
In fata oamenilor este foarte importanta pozitia trupeasca, ma gandesc mai ales atunci cand esti la un interviu de angajare. In fata lui Dumnezeu este importanta inima - daca ii este deschisa sau nu. Tot ce facem sa facem cu inima deschisa Domnului, altfel avem doar formalism.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Vă mulțumes foarte mult pentru răspunsuri. Doamne ajută!
|
|
||||
|
||||
Am intrebat pentru ca nu imi place sa tin mainile impreunate la rugaciune pentru ca asa tin hindusii, budistii, yoghinii, etc. Am vazut multe icoane in care sfintii tineau asa mainile.
|
|
|||
|
|||
Las-o mai moale ca dam in ridicol..
|
|
|||
|
|||
Citat:
Le tii cum vrei atat timp cat atitudinea fizica e compatibila cu rugaciunea. |
|
|||
|
|||
Mai conteaza cum sunt mainile la rugaciune??????? sau conteaza inima unde este ...? Eu cred ca nu conteaza cum ti mainile la rugaciune.
Ne pierdem in lucruri marunte si pierdem esentialul. Edit- din indreptarul de spovedanie: Citat:
Last edited by Simply_me; 06.08.2012 at 17:38:31. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum scriu corect? Cum se scrie corect ...? | antiecumenism | Generalitati | 41 | 20.09.2017 13:11:14 |
Cum este corect? | cristiboss56 | Rugaciuni | 46 | 23.06.2011 11:41:40 |
Cum ne rugam, mai exact cum tinem mainile? | 2io | Reguli in Biserica | 29 | 09.01.2011 14:40:15 |
Daca este posibil o rugaciune ! | Darkanian | Rugaciuni | 3 | 13.01.2010 09:51:07 |
Este corect? | alinn | Eutanasia | 14 | 22.02.2007 19:47:20 |
|