Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.06.2024, 23:39:29
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Dar aici se cam taie filmul….Acest Basarab este fiul lui Thecomer/Tihomir /Tugomir….Cum vreți voi să ziceți,și acesta cică ar fi de origine cumană.

Nu știu zău da numai românească nu am văzut-o până acum…Istoria noastră…
Tihomir e nume de origine slavonă, la fel ca și Bogdan, Dragoș, Vlad (Vladimir - Vladislav), există un substrat de până în 10% slav în etnogeneza românilor.

Doar nu crezi că se scria în chirilică de pomană în acea vreme, era considerată o limbă de cultură.

Da boss soțiile lui Ștefan cel mare au murit, primele 2, se făceau încuscriri pe bază dinastic regală.
https://historia.ro/sectiune/general...el-567695.html

De unde ai dedus tu că a treia soție era unguroaică, se spune că ar fi avut ceva rădăcini albaneze.
Vechi 25.11.2024, 09:07:04
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Șocul electoral al ascensiunii domnului Călin Georgescu este unul imens in primul rând pentru sistem.

Spre rușinea mea și în ignoranța mea nu l-am ascultat niciodată înainte de ieri noapte,nici nu am căutat informații despre el.

Habar nu aveam, că poate dacă eram mai curios în privința politicii făceam research, însă eu oricum aveam alte viziuni și opțiuni politice.

Însă acest domn,la fel cum am vorbit în postarea aceasta la încep,este un inițiat și chiar lider masonic.De exemplu a fost președintele Clubului de la Roma, și a avut deasemenea funcții pe la ONU.

Abia acum vedem în timp real forța acestei organizații.

Ei au știut forța internetului și uite că au bătut toată mainstream media.

Eu deși sunt născut după revoluție mi-am șters contul de Facebook și nu utilizez Tiiktok, deci n-am văzut modul în care a convins electoratul.

Însă prea probabil au fost folosite anumite tehnici superioare de manipulare,mă refer din punct de vedere psihic și spiritual.

Dacă știți mai multe informații despre dl Georgescu va rog sa le împărtășiți.

Mai știu doar că era în grupul AUR, opțiune a dl Simion de prim ministru.

Alt șoc as zice este faptul că dacă AUR ar fi rămas uniți de la început, adică Simion, Georgescu,Sosoaca,Terhes.....Ar fi luat cel puțin 50% împreună și băteau lejer pe oricine.

Însă mai sunt alegerile parlamentare,unde vom avea multe opțiuni

SUVERANISTE
Vechi 25.11.2024, 09:21:36
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Șocul electoral al ascensiunii domnului Călin Georgescu este unul imens in primul rând pentru sistem.

Spre rușinea mea și în ignoranța mea nu l-am ascultat niciodată înainte de ieri noapte,nici nu am căutat informații despre el.

Habar nu aveam, că poate dacă eram mai curios în privința politicii făceam research, însă eu oricum aveam alte viziuni și opțiuni politice.
Auzisem de Călin Georgescu de prin 2017, dar mai mult de niște ferme de boți care postau prin diferite comentarii votăm CG și de niște podcasturi marginale care nu depășesc 100k de vizionări, uneori nici 10k omul nu s-a remarcat.

Ca să iei 2 milioane de voturi trebuie să te voteze și oamenii care nu se uită la tv și intelectuali și oameni fără studii, și tinerii și pensionarii care sunt captivi la tv Antena 3 și RTV.

Or ca să ajungi la bazinele alea ori ai o campanie bună în stradă, or pe tv sub nicio formă cu o singură platformă nu ajungi să te voteze atâția.

Citat:
Mai știu doar că era în grupul AUR, opțiune a dl Simion de prim ministru.
S-a încheiat colaborarea cu el din ce zice Lulea pt că nu era pro NATO și a generat scandalul acela la Antena 3 la o emisiune unde făcea apologia lui Antonescu după ce toată pletora acuza AUR că e partid anti-semit și el le dădea bâte de flagelat.

Citat:
Alt șoc as zice este faptul că dacă AUR ar fi rămas uniți de la început, adică Simion, Georgescu,Sosoaca,Terhes.....Ar fi luat cel puțin 50% împreună și băteau lejer pe oricine.

SUVERANISTE
De fapt Georgescu e în profilul cel mai real de om al rușilor el și cu Șoșoacă doar că ea are doar rolul de a maimuțării și nu e văzută ca o opțiune serioasă de niciun centru de putere care are calcule reci.

George Simion care nu era omul rușilor, era un băiat simplu din Focșani care stă într-un apartament de 50 de mp e transparent și cu bune și cu rele și era pro NATO dar cu o poziție de negociere fermă în UE nu a fost bun, dar e bun unul care are multe ascunzișuri, nu e transparent, nu știi ce poate face negativ și până unde poate să ajungă sau ce intenții are.

Asta e va câștiga Lasconi pe fondul isteriei că Georgescu ne scoate din NATO și UE, vă rog frumos măcar la Parlamentare să nu vă bateți joc de vot.

Terheș stă cu fundul pe 100.000 de voturi care nu-l ajută la nimic că nu trece pragul dar nici nu se aliază cu nimeni e vot irosit.

Șoșoacă doar măscărește și babuinizează mesajul politic nu poate trece de un prag psihologic de 5%.

Last edited by Iorest; 25.11.2024 at 09:25:26.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2024, 10:01:13
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Blestemul scindării văd că este și la suveranisti, însă acum este un moment

ISTORIC

Pentru prima dată a fost învins PSD.

Deasemenea pentru prima dată un candidat INDEPENDENT, indiferent de vizuinile lui s-a clasat pe primul loc la un tur de alegeri prezidențiale.

Eu vorbesc strict obiectiv,ca un simplu cetățean și observator al evenimentelor in curs,care ne vor afecta pe toți și vor avea desigur și impact european și mondial.Insa la nivelul național șocul încă reverberează cu niște unde oculte dintr-o umbră care va scoate la lumină ceva cu totul NOU.

Vom vedea ce este orchestrat și ce urmări fundamentale vor creiona această nouă Românie.
Vechi 25.11.2024, 23:13:29
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

SUVERANISTE
Prietene nu e niciun șoc că sunt mulți anti PNL-PSD-USR-Forța (Ne)Dreptei.

E șoc doar pentru tine care te mințeai că votul nu contează și Lasconi a terminat la 2.000 de voturi peste Ciolacu.

Realizezi că 2mii din 19 milioane e vreo 0,01% nu ? Iar între candidați cu până la 150k diferență, iarăși a fost strâns scorul.

Thread Tools
Moduri de afișare