![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa nu fi fost in zona respectiva nici o familie de genul asta? Binenteles ca s-ar fi gasit, dar a vrut socializare de fitze, cu nevasta de patron si copchil de fitze. Citat:
Citat:
O data ce ai "investit" deja o suma de bani nu poti sa te opresti pur si simplu, stiind ca astfel vei pierde total si definitiv investitia initiala care a fost ridicata prin sume aparent mici la cote substantiale. Deci sa fim clari - pana la urma nu este vorba de nici o victima aici, ba chiar o persoana in castig - cineva a crezut ca poate cumpara oameni si s-a inselat, a aflat ca oamenii (adevarati) nu sunt de vanzare, ce poti obtine cu ademenirea banilor de la (unii) oameni e chiar mult pana si sub valoarea banilor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
eu nu stiu de ce le dai bani, findo....ce nevoie ai de aceste persoane?
Mai cauta-ti alte persoane...astia mi se par escroci...o fi lumea saraca....dar nu iei pielea de pe el...mergi la o biserica....cauta un grup de oameni modesti...si mergi inainte. ce societate materialist avem...trist...f. trist... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca pentru asta mergi la furat si ajungi la inchisoare, merita sa ti se planga de mila?