![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Stiti careva pe Pr.Costel de la Bis. Sf Vineri Pascani sau alt parinte la bis ?Savinesti-Piatra Neamt?
Am primit adresele de la o preoteasa in aeroport la Bucuresti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar de Pr. Iustin Parvu de la Petru Voda ai auzit? E cautat de oameni din toata tara la necazuri si nevoi. Se zice ca e vazator cu duhul, insa Parintele pare sa isi ascunda darul. Eu am fost de cateva ori la el si m-a impresionat mult. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:) uite ce frumoasa este biserica manastirii... desi construita dupa 1990, e pictata si pe dinafara, in stilul bisericilor vechi din Bucovina:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca vrei informatii despre pr Munteanu de la Savinesti,cauta ma.Il cunosc foarte bine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt din Pascani si il cunosc pe parintele Costel, de fapt imi este duhovic. Daca vreti sa stiti ceva despre el sau cum puteti ajunge la parintele,va pot da cateva informatii. Am pus si o poza cu biserica Sfanta Vineri pentru a vedea cum arata si a va face o idee despre ea.Nu este terminata,mai trebuie pictat interiorul.Sper sa va fie de folos!
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt de acord ca exista preoti vazatori cu duhul, insa trebuie sa intelegem ca cest dar nu este unul constant. Cred ca aici are trebui sa accentueam mai mult, nu cred ca orice intalnire cu un parinte are si girul acestui dar.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Duhovnic vazator cu duhul | doareu | Intamplari adevarate | 53 | 18.11.2013 22:14:56 |
Duhovnici vazatori cu duhul! | Legionarul | Generalitati | 11 | 17.01.2011 18:37:20 |
Botezul cu Duhul Sfant !!! | petrut-angel | Secte si culte | 33 | 25.10.2010 20:02:33 |
duhul lumesc | Ioana-Andreea | Generalitati | 2 | 17.07.2010 02:18:20 |
Duhul Evanghelic | iosif | Despre Sfanta Scriptura | 45 | 28.09.2007 21:25:56 |
|