![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi spunea cineva ca, in ciuda unei alegeri gresite a partenerului/partenerei, daca cei doi sunt deja casatoriti, pot face in asa fel incat sa iasa un lucru bun din relatia lor. Sa zicem ca nu se iubesc asa cum sotii ar trebui sa faca, se cearta, nu se inteleg...daca fiecare lasa de la el gandindu-se la voia Domnului de a fi in pace cu toti oamenii, pot convietui linistit. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
fiecare trebuie sa-l respecte pe celalalt si sa-l ajute ! nu cred in egalitatea partenerilor,de aicea vine cearta,ca fiecare vrea apoi sa fie "mai egal" decat celalalt si intervine concurenta ! Foarte bine zice biblia si doctrina crestina, ca femeia trebuie sa fie supusa barbatului, iar acesta sa o ingrijeasca ca pe el insusi ! orice alta situatie familiala, moderna,in care partenerii se lupta intre ei, cred ca duce la neintelegeri si esec ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu vreau sa intram in polemici, dar stiti si dumneavoastra ca trebuie sa existe si acea egalitate, macar in hotararea lucrurilor ce tin de interesul general al familiei. Doamne, ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce devine aceasta uniune,o crescatorie de material genetic?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hi, hi, hi! Cred ca nici musulmanii nu pretind asta de la sotiile lor, iar ei sunt destul de extremisti. Sunt curioasa (in cazul in care cele enumerate de dumneavoastra s-ar pune in aplicare) cine s-ar mai casatori:D. Gata, la manastire cu voi, mireni!:)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spun asta deoarece, in general, diavolul este deja in casa. Cat despre "strada", acolo este "ca la el acasa"... pe strada se vad toate patimile.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu e vorba deloc de o dictatura in care unul comanda si celalalt se supune, ci mai degraba de o echipa unita ghidata de un scop comun-binele general al familiei- si in care desigur, exista un lider respectat care ia deciziile importante ! asa mi se pare mie ca functioneaza bine acest mecanism social numit famile...daca gresesc, va rog sa ma corectati !!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cea mai buna armonie posibila trebuie sa domneasca intre parteneri,iar fiecare trebuie convins si educat ca locul si rolul sau este cel mai bun si folositor,astfel se va simti util si fericit conlucrand la binele familiei si nu la subminarea ei pe diverse cai !!! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate fi considerat pentru ea un pacat sau o fapta buna? | miti29 | Botezul | 4 | 16.12.2011 23:50:40 |
SIDA - pedeapsa lui Dumnezeu pentru pacatul homosexualitatii | Diana67 | Homosexualitatea | 106 | 08.10.2011 23:10:57 |
Sub ce forma se poate arata Dumnezeu? | florin.oltean75 | Generalitati | 27 | 03.05.2011 20:43:55 |
Bisexualitatea poate fi considerat un pacat? | Sekhmet | Homosexualitatea | 63 | 16.08.2010 14:25:32 |
Cutremurele sunt pedeapsa lui Dumnezeu? | sophia | Generalitati | 30 | 08.06.2010 22:32:25 |
|