![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Voi cum ati inceput in credinta?
- la varsta mai frageda/ mai tarziu/ mai la batranete - din familie? - v-a indrumat/va indruma cineva? Aveti duhovnic, preot de suflet - a existat un eveniment, o persoana, o carte, un film, vizita la locuri sfinte care v-a indreptat spre credinta, sau v-a intarit-o? - ati avut rataciri, momente de renuntare, atractie spre alta credinta? Persoane care v-au produs acestea? - aveti limitari in credinta (atat pot si accept si mai mult nu) - va simtiti mai bine daca intelegeti, cautati, cititi, sau pur si simplu fara astea - ati simtit ajutor in momente critice in credinta - cititi carti legate de, acceptati alte confesiuni/religii, sau le refuzati categoric si sub orice forma? Raspunsurile mele: - putin in copilarie, decisiv mai tarziu - partial, putin - nu (in afara de cei pe care ii mai intreb eu)/ nu (sau numai partial) - da, da, da, da, da - da si da - da - prima varianta, dar mi-este si greu - da - da, da, comunic cu oamenii (in mod limitat) |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un chestionar cosmologic original | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 151 | 04.12.2012 20:55:57 |
Chestionar: Cine s-a rugat ca Hidroelectica si Romgaz sa ramana romanilor? | spre_rasarit | Generalitati | 6 | 11.02.2012 15:20:43 |
Chestionar licenta (am nevoie de raspunsurile voastre) | sourire | Generalitati | 18 | 26.05.2011 11:00:48 |
Legat de juraminte | NicoletaN | Generalitati | 3 | 07.06.2010 15:32:51 |
Chestionar | eudeea | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 04.09.2009 16:33:06 |
|