|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Iorest,om bun ce ești tu, aurul te strică pe tine:)))
Eu am să-ți spun că singurii care promovează deschis Ortodoxia, așa în sângele ei, nefiltrata, necenzurata ,la ora actuală,in Romania,sunt acesta doamnă Diana Sosoaca și IPS Teodosie. Și în plus față de asta o fac aceștia asumat, fără frică,deschis în fața tuturor și cu implicații directe în viața socială. Deasemenea ei țin la frățietatea ortodoxă,și își aduc aminte de Rusia mai degrabă decât de cuibul demonic occidental. Păi dacă e ne trezim și să militam pentru ceva,cu implicații reale în viața noastră , uite ai doua modele de verticalitate... "Nebune",dar măcar este o nebunie in Hristos.... Și nu mă poate acuza nimeni nici că aș fi părtinitor,dacă se uită la ce am scris eu aici pe forum.... Sunt foarte obiectiv,și vorbesc chiar fără nicio afiliere, tangență sau simpatie față de doamna Diana sau IPS Teodosie... Ambii au "pete" destule,dar toți suntem cu piatra in mână când este de aruncat.... Adică și eu dacă m-aș întoarce la a promova ortodoxia mi s-ar scoate ochii că am lovit în ea ani de zile și că am fost satanist și etc.... Exemplele pot continua,nu cunosc viața doamnei,dar ce face acum mie mi se pare o mișcare de curaj, venită într-un moment de moarte clinică a societății românești și de dominație a agendei satanice occidentale (știu ce vorbesc)....
Esenta fiintei tale sta in insasi picatura de iubire ce atarna de spiritul tau. Last edited by Seraphim7; 19.07.2024 at 09:05:17. |
|
|||||
|
|||||
Citat:
În 2017 era o progresistă care critica pelerinajul la Sfânta Parascheva și ea cu Silvestru se refereau la Catedrala Mântuirii Neamului cu apelativul catedrala prostirii neamului. Citat:
Cine a băgat-o în Parlamentul European va fi responsabil pt distrugerea suveranismului prin scârbirea și suprasaturarea oamenilor de circurile ei. Citat:
Nebunie în Hristos e când ai o dreaptă credință nealterată și incontestabilă, nu când umbli pe la șamani, bioenergeticieni, când faci ritualuri cu găini și circ la mănăstire. Citat:
Tu nici nu te gândești că scrofoacă a făcut reclamă la brățara electronică atunci cu Silvestru când i-au pus-o, s-a devansat adică s-a mutat mai repede acel program național și ea a servit drept campanie de notorietate care să popularizeze obișnuința cu acele brățări la picior. Citat:
AUR contra Ursulei, n-au făcut circ ca și Șoșoacă, https://www.facebook.com/george.simi...9?locale=ro_RO Dar se pare că tu cultivi dialogurile ei răstite, lipsa de proiecte, impostura dacă legendezi ca și curaj disperarea ei de marketing politic.
|
|||
|
|||
Diana este un disconfort,o durere,un junghi,o "musculița",care bâzâie constant și nu dă pace....
Îți place nu-ți place,o urăști sau admiri..... Dacă până acum te uitai la ea așa,ca la urs.... Ei bine acum a devenit o problemă națională, întrucât orice face,mai ales acolo, reprezintă România. Scoate la iveală niște lucruri reale, sensibile,ascunse și trecute tacit... Este ca și când te pune sa te uiți cum este ucis animalul pe care îl pui in farfurie...Și te întreabă de ce mănânci dacă n-ai curajul sa-l ucizi chiar tu ... Ea este alternativa la poziția de slugi de serviciu, corupție, lingușitori și hoți,care domina țară noastră,și o reprezintă cu succes de atâta timp... Într-o societate civilizată și evoluată nu exista așa ceva... Însă într-o societate bolnavă, primitivă și plină de analfabetism și toate plăgile corupției.... Așa ceva apare din necesitate pentru a echilibra sănătatea unei societăți... O boala pentru a eradica altă boală....
|
||||||
|
||||||
Citat:
Care a fost rostul supraviețuirii ei politice, ce s-a angajat să facă în schimbul acestui serviciu ? Citat:
Citat:
Apoi cu cât se vor apropia alegerile va deveni din ce în ce mai agresivă că iarăși pică în irelevanță și lipsă de mediatizare. Citat:
E pe post de justificare pt sistem acolo, Ursula a fost votată oricum, nu e singura care a votat împotriva ei. Citat:
Citat:
E definiția falimentului în politică, nu se aliază cu alte echipe naționaliste fiindcă i-a porcăit pe toți și și i-a îndepărtat, nu crează punți, nu construiește programe, nu adună oamenii. Își arogă în mod nesimțit impostura de mamă a națiunii, dar sunt unele cazuri sociale în care nu s-a implicat deși a fost solicitată. Ea nu eradichează nimic, e doar justificarea pt sistem în fața Europei, ca să se comaseze alegerile, să se fraudeze alegerile, să se pompeze sume uriașe pt a combate chipurile extremismul și să câștige în 2028 cu 95% partidele sistemului ca să poate distruge confortabil România.
|
|||
|
|||
Citat:
Iti multumesc mult pentru timpul tau in a gandi aceaste randuri. Dumnezeu sa te lumineze in continuare. Ce a facut ea in Parlament marturisind pe Hristos si pe Maica Domnului nu a mai facut nimeni, nu ca in Romania, dar in lume. Absolut toti trimisii la Parlamentul UiE chipurile critica dar in limítele unor protocoale aprobate si stricte , adica fara nici un impact negativ sau vre-un pericol real pentru mediul pucios, pestilential si plin de fum negru de acolo. Oricat de multe pacate cari in spinare, cand faci asa ceva ce nu a facut nimeni( in pozitie privilegiata banoasa si de putere) decit Hristos in nenumarate randuri in fata stapanilor lumii, cu siguranta se sterge/reseteaza tot( ca talharului de pe cruce) si CAPETI O CUNUNA IN CER, un loc alaturi de dreptii si sfintii din cer. Inca o data BRAVO din partea mea si a tuturor celor carora le este teama sa se exprime aici si doar lectureaza emotionati.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 19.07.2024 at 18:44:38. |
|
|||
|
|||
Mulțumesc Cozia,da exact asta trebuie evidențiat....
1.Caracterul mărturisitor al credinței 2.Expunerea acestei mărturisirii exact in cuibul de viespi 3.Curajul de a face acestea 4.Faptul că luptă singura împotriva tuturor 5.A trecut de la nivel național la unul european 6.Toata acesta mărturisire,protest,manifest este in numele ADEVĂRULUI 7.Care adevăr? Acela pe care toți îl negăm,ne facem că nu-l vedem și ne alăturăm minciunii generalizate.... Este irelevant cine este,ce a făcut sau ce crede lumea despre Diana....Nu mă interesează,și nici nu m-am interesat vreodată.... Contează ce a făcut,și prin ce a făcut acum,au căpătat sens și restul scenelor făcute la noi.... Așa in logica "nebunului" care este mai greu de deslușit... Ea trebuie interpretată că o poezie,că în verset biblic că nu înțelegi din prima ce vrea....Poate de multe ori nici ea nu știe ce face.... Însă este un instrument al Binelui,in aceasta mizerie colosală care ne orbește constant cu minciuni... Uite că ea a deschis lumina pentru o secundă,și cine a apucat in acel flash sa vadă ceva înțelege mai multe....
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
Chiar tu și alții peste ani și ani o să o înjurați când o să realizați ca a fost doar circul și fumul gros în rest niciun rod, niciun rezultat, nimic palpabil doar a încasat salarii pt showuri. O individă ajutată de sistem să prindă 5% care nu are niciun scrupul a ajuns să fie legendată ca mărturisitoare. Numai că ea nu e nebună că a trecut testele alea psihiatrice înainte să dea examenul de admitere în avocatură, tot ce face e cu tentă și e învățată de niște consilieri care se hrănesc din stridențe ca și ea, altfel nu ar fi sfătuit-o pe direcțiile astea de comunicare. Citat:
Da frățioare nu știam unde e farul din Alexandria, de la atâtea pene de curent, o punem pe ea să caște gura că se face lumină când ne vor băga ăștia rația cu forța la energie pt a susține economia de război.
|
|||
|
|||
Citat:
Una este sa le fluturi undeva fara griji la Cuca Macaii unde n-ai nimic de pierdut si nici in...pix nu te doare si alta este sa il confrunti direct pe stapanul lumii asteia la el acasa, practic in vizuina lui. Pffff, asta-i de nivelul Sfantului Ilie si preotii lui Baal, ca tot se apropie ziua lui. Tin minte ca acum vre-o 8-10 ani a mai fost un parlamentar european de-al nostru, nu-i mai tin minte numele care indignat de legile care i le virau sub nas sa le voteze s-a gandit el mai bine asa de capul lui sa demisioneze.:))) Acasa insa cind i-a relatat nevestei lui ce planuri "marete" avea in cap, aia efectiv a facut criza de nervi, i-a tras citiva pumni zdraveni in spate si l-a trimis pachet inapoi la birou sa-si ceara scuze pentru atitudinea neadecvata de care a dat dovada. Tu sigur stii despre cine vorbesc. 2. Suveranismul nu il ai cum sa-l distrugi deoarece el nu exista. Ce vedem este doar un simulacru(pina la proba contrarie!) si stii foarte bine acest lucru. Este un fel de "cainii latra si Caravana trece" Cu vorba buna nu mai obtii tu INAPOI nici o suveranitate. Da-mi un exemplu istoric in care s-a obtinut vre-o independenta reala a vre-unui stat calarit de altii cu lugu lugu, vrajela si discutii la un pahar de vorba. 3,4. Interesant, nimic nu este exclus... o sa vedem atunci sau mai incolo.... 5. Correct, buna precizarea cu consilierii. Toti au asa ceva. Altfel nici in anticamera Parlamentului nu pui piciorul. 6. Nu suntem gura casca...Trebuie ca la tribunal, in mod DIRECT aflate detalii despre aceste acuzatii si preocupari. Nu poti intra in hora presei deservite...si cine are timp de asa ceva? Idea este ca Sosoaca este o tipa cu mult zvac in ea. Ca joaca si ea un rol in marea opera la care asistam nu zic nu, dar spre deosebire de TOTI CEILALTI care dorm pe ei, macar ea ii arde pe puciosi cum trebuie!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
||||
|
||||
Citat:
Să nu uităm că electoratul nu e prost și se cam satură Corneliu Vadim Tudor a coborât de la 2.100.000 de voturi (mai mult ca USR-ul la europarlamentare 2019) la 50.000. Citat:
Vezi că ea s-a însoțit cu preoții lui Baal șamani, zamolxieni, șamd Ezoterista Șoșoacă și preotul zalmoxian Singurov, despre Sinodul din Creta, canoane, reptilieni și extraterești - "Nu există nicio contradicție între Hristos și Zalmoxis!” - VIDEO Citat:
Citat:
Oamenilor li se urăște și cu binele, darămite cu răul. Ea nu arde pe pucioși, e și ea o sulfuroasă care se dă mărturisitoare, mama națiunii, în fapt își arogă titluri fără discernământ. Niciun creștin sau duhovnic nu și-a dat el singur renume, titulaturi, nu s-a dat el rotund în ochii lumii că altfel era un înșelat megaloman.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 20.07.2024 at 00:44:58. |
|
|||
|
|||
Citat: