![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Despre BISERICA ORTODOXA RUSA DE RIT VECHI si despre RUSII LIPOVENI.
|
|
|||
|
|||
![]()
CE STITI DESPRE RUSII LIPOVENI?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Separandu-se de Biserica oficiala a fost crunt prigoniti de autoritati incat multi au preferat sa emigreze stabilindu-se in Dobrogea(la Braila au Sediul mitropoliei pt lipevenii de pretutindeni) in 1970 loctiitorul de patriarh Pimen ridica anatema arunca ta pe lipoveni |
|
|||
|
|||
![]()
Nosam,nu stiu cine esti cu adevarat,dar cand aud de "Pravoslavnici",mi se face rau,tocmai datosita acestui individ care a batut recordul pe forum in banarile de care a avut parte,si nu degeaba,acest individ are ceva probleme la cap.Si,de altfel,este surprinzator cum un nou inregistrat pe forum,trece direct la subiect,si nu la oricare,ci de fiecare data la sectiunea ce are in vedere credinta stilului vechi,care in cele din urma poate deveni o problema....problema specifica de comunicare in relatia cu colegii de pe forum.
Chiar daca esti sau nu esti "el",nu vei recunoaste,fiindca,pe langa "gargara dogmatica",esti expert si in minciuni. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci,daca,si daca totusi nu esti "el",atunci imi cer scuze fata de tine si sper sa gasesti raspunsurile decente si cuprinzatoare la subiectul initiat de tine la acest topic...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ce stii destre lipoveni? |
|
|||
|
|||
![]()
ai aterizat imediat dupa ce intrusul a primit BAN ? hm..
dar cu ce te ajuta "parerea" noastra? |
|
|||
|
|||
![]()
Cu ceea ce ajuta si pe evrei, si pe masoni, si pe musulmani, si pe catolicii de pe acest forum.
|
|
|||
|
|||
![]()
adik?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
biserica ortodoxa de stil vechi | silviu.pintilie | Secte si culte | 6 | 12.11.2010 14:03:30 |
Biserica Ortodoxa de Rasarit(Stil Vechi) | Luly | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 1170 | 17.12.2008 14:56:29 |
Biserica Ortodoxa de Rasarit( Stil vechi) | teogtf | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 43 | 06.11.2006 10:37:07 |
|