![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
„Nu e rău televizorul ci e rău ascultătorul dacă rău îl folosește și rău vremea-și cheltuiește” - Părintele Cleopa Last edited by RappY; 27.02.2024 at 11:53:48. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În Rusia, Părintele american Joseph Gleason spune că-i oprește pe cei ce participă la mișcarea Black Lives Matter: https://russian-faith.com/culture/bl...s-matter-n3345
|
|||
|
|||
![]()
Asta am zis și eu; la acest punct se pare că suntem de acord.
Citat:
Citat:
Oricum greșești.
|
||||
|
||||
![]()
N-am zis asta dar mă bucur pentru tine că te crezi deștept scriind ce scrii tu pe-acolo.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
imi doresc ca biserica sa-i excomunice din timp pe acesti indivizi totusi, pana nu le vin idei cu drepturile omului in ceea ce priveste religia, si peste vreo 20 de ani de trezim ca dau politicienii lege ca sa oblige biserica sa oficieze fortat si taina casatoriei in biserica poate e naiva expunerea, dar eu sincer nu inteleg de ce s-a ajuns la psihoza asta. cat timp casatoria este o taina cu provenienta religioasa, de ce in timp s-au amestecat autoritatile administrative in treburile astea. probabil din urma divorturilor, ca sa se faca stiut de fapt cine le da si le ia drepturi din punctul de vedere al homalailor, presupun ca au nevoie sa fie recunoscuti oficial ca familie pentru a putea adopta copii. alta explicatie nu am de ce ar vrea sa fie oficial familie gay. posibil sa se fi ajuns sa fie atat de rau dusi cu capul, incat aia feminini pur si simplu se identifica cu femeile si nu au cum sa conceapa alta realitate in ceea ce tine directia unui cuplu |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Apare un punct de referință periculos, care poate trage toate standardele sociale în jos, plus că parteneriatele civile mai bine de 70% sunt accesate de cupluri heterosexuale, dar astfel de cupluri au desacralizat taina familiei.
|
||||
|
||||
![]()
Mitropolia din Corfu a decis să excomunice parlamentarii care au votat în favoarea căsătoriilor homosexuale. Este a treia Mitropolie după cele din Pireu și Kythira
https://saccsiv.wordpress.com/2024/0...eu-si-kythira/ Asta s-a întâmplat acum 10 zile. Deci 3 mitropolii par că au luat atitudine de delimitare strictă. Este de ținut minte că la greci „mitropolie” e mai degrabă „arhiepiscopie” la noi. Au vreo 45 de mitropolii și 7% din ele au trecut la anateme/excomunicare, deci nu e o unitate de decizie în cadrul Bisericii grecești. Nu e vorba că celelalte 42 ar fi progresiste, fiindcă ÎPS Ierotheos Vlachos e mitropolit cunoscut conservator și mitropolia sa de Nafpaktos nu văd să fi dat anateme.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din ce înțeleg unde nu sunt excomunicați se pot împărtăși, adică celelalte 93% mitropolii, deși e ciudat, dacă ar fi dintr-una excomunicați, ar trebui să fie din toate până nu iau iertare de acolo.
|
||||
|
||||
![]()
Mănăstiri din Grecia au pus interdicție politicienilor care au votat pentru căsătoriile homosexuale - „Dacă tăcem, vom fi și noi condamnați”
https://saccsiv.wordpress.com/2024/0...oi-condamnati/ Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Le-or mai fi dar o sansa politicienilor?
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|