|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Chiar sunt curios, mai exista mănăstiri unde se încearcă aceasta comuniune cu Dumnezeu? Și când a cerut acel răspuns de la călugări, chiar sunt curios.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Nu mai țin minte când a cerut patriarhul acel răspuns și nici ce anume răspuns a cerut fiindcă mie nu mi se părea un lucru ieșit din comun, ci chiar foarte rezonabilă această cerință, însă parcă era mai înainte de sinodul din Creta.
|
|||
|
|||
mesaj șters
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 15.06.2024 at 22:46:31. |
|
|||
|
|||
Dar eu am întâlnit un profet modern în persoana....în persoana preotului Ioan Cucu din Sf. Gheorghe. Acesta a făcut o serie de profetii legate de viitorul membrilor familiei mele care s au îndeplinit....de aici dorința de a replica acest har
|
|
||||
|
||||
Hai că ești amuzant, i-auzi, „mediu predominant pseudo-ortodox” unde majoritatea răspunsurilor sunt de la ocultiști de mâna 3-a și pseudo-intelectuali ca tine.
|
|||
|
|||
Citat:
Dragă homo stultus, orice ocară care vine de la un oligofren ca tine mă onorează, așa că străduiește-te mai tare, ca să-mi faci ziua mai frumoasă. Bagă mai multă răutate că inteligență n-ai de unde.
|
|||
|
|||
Văd că are cont din 2008, e veteran.
De ce ești așa supărat pe viață ?
|
||||
|
||||
Nu-s veteran, nu prea intram deloc până anul trecut, și uitasem că există forumul.
|
|||
|
|||
Măi îs cam supărat pe viața politică a nației, uite, AUR-ul o cam dat chix, e drept că și capra vecinului userist a murit de inimă rea, Ciolacu e pe cai mari, acum vrea să împartă ciolanul cu Geoană și mi-e cam teamă că mulți concetățeni o să pună botul la daravera asta, jumătate din electorat doarme-n crăci, datoria publică a sărit de 200 miliarde de parai, viitorul arată cam nasol...
|
|||
|
|||
Citat:
Deci n-ai întâlnit un profet modern ci un popă stăpânit de un duh pitonicesc (Python are destui clienți printre clerici). Acest duh rău și acoliții lui nu cunosc cu adevărat viitorul, dar pot face predicții bazate pe succesul influențelor demonice asupra oamenilor și consecințele lor, e clar că dacă ești manipulat de draci unele lucruri o să se întâmple negreșit. După felul în care ai descris dorința ta de a deveni profet se prea poate ca la baza acesteia să fie mândria și slava deșartă.