Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.06.2024, 20:17:25
alexHurley98 alexHurley98 is offline
Member

Data înregistrării: 19.06.2023
Implicit

Chiar sunt curios, mai exista mănăstiri unde se încearcă aceasta comuniune cu Dumnezeu? Și când a cerut acel răspuns de la călugări, chiar sunt curios.
Reply With Quote
Vechi 15.06.2024, 08:01:48
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexHurley98 Vezi mesajul
Chiar sunt curios, mai exista mănăstiri unde se încearcă aceasta comuniune cu Dumnezeu? Și când a cerut acel răspuns de la călugări, chiar sunt curios.
Eu cred că în toate mănăstirile se încearcă așa ceva că doar acesta este rolul lor, să intre în comuniune cu Dumnezeu și să propovăduiască Cuvântul și Voia Lui.

Nu mai țin minte când a cerut patriarhul acel răspuns și nici ce anume răspuns a cerut fiindcă mie nu mi se părea un lucru ieșit din comun, ci chiar foarte rezonabilă această cerință, însă parcă era mai înainte de sinodul din Creta.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote
Vechi 15.06.2024, 17:08:41
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

mesaj șters

Last edited by Mihailc; 15.06.2024 at 22:46:31.
Reply With Quote
Vechi 15.06.2024, 17:39:44
alexHurley98 alexHurley98 is offline
Member

Data înregistrării: 19.06.2023
Implicit

Dar eu am întâlnit un profet modern în persoana....în persoana preotului Ioan Cucu din Sf. Gheorghe. Acesta a făcut o serie de profetii legate de viitorul membrilor familiei mele care s au îndeplinit....de aici dorința de a replica acest har
Reply With Quote
Vechi 15.06.2024, 17:52:14
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
E interesantă întrebarea ta, mai ales că e adresată într-un mediu predominant pseudo-ortodox unde riscul cel mai mare e să primești răspunsuri corecte religios care te blochează în stadiul de maimuță pietistă fără nicio șansă de a evolua în om duhovnicesc.
Hai că ești amuzant, i-auzi, „mediu predominant pseudo-ortodox” unde majoritatea răspunsurilor sunt de la ocultiști de mâna 3-a și pseudo-intelectuali ca tine.
Vechi 15.06.2024, 18:46:22
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Hai că ești amuzant, i-auzi, „mediu predominant pseudo-ortodox” unde majoritatea răspunsurilor sunt de la ocultiști de mâna 3-a și pseudo-intelectuali ca tine.
Mucea, ai reacționat imediat, chiar eram curios care imbecil se atacă primul și care-i maimuțoiul pietist cel mai puțin stăpân pe sine.

Dragă homo stultus, orice ocară care vine de la un oligofren ca tine mă onorează, așa că străduiește-te mai tare, ca să-mi faci ziua mai frumoasă. Bagă mai multă răutate că inteligență n-ai de unde.
Vechi 15.06.2024, 20:24:30
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
Mucea...
Văd că are cont din 2008, e veteran.

Citat:
Dragă homo stultus, orice ocară care vine de la un oligofren ca tine mă onorează, așa că străduiește-te mai tare, ca să-mi faci ziua mai frumoasă. Bagă mai multă răutate că inteligență n-ai de unde.
De ce ești așa supărat pe viață ?
Vechi 15.06.2024, 20:36:58
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Văd că are cont din 2008, e veteran.
Nu-s veteran, nu prea intram deloc până anul trecut, și uitasem că există forumul.
Vechi 15.06.2024, 21:11:57
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
De ce ești așa supărat pe viață ?
Măi îs cam supărat pe viața politică a nației, uite, AUR-ul o cam dat chix, e drept că și capra vecinului userist a murit de inimă rea, Ciolacu e pe cai mari, acum vrea să împartă ciolanul cu Geoană și mi-e cam teamă că mulți concetățeni o să pună botul la daravera asta, jumătate din electorat doarme-n crăci, datoria publică a sărit de 200 miliarde de parai, viitorul arată cam nasol...
Vechi 15.06.2024, 22:26:12
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexHurley98 Vezi mesajul
Dar eu am întâlnit un profet modern în persoana....în persoana preotului Ioan Cucu din Sf. Gheorghe. Acesta a făcut o serie de profetii legate de viitorul membrilor familiei mele care s au îndeplinit....de aici dorința de a replica acest har
Am scris un text degeaba, o să și șterg că n-are niciun sens să rămână în discuția asta...

Deci n-ai întâlnit un profet modern ci un popă stăpânit de un duh pitonicesc (Python are destui clienți printre clerici). Acest duh rău și acoliții lui nu cunosc cu adevărat viitorul, dar pot face predicții bazate pe succesul influențelor demonice asupra oamenilor și consecințele lor, e clar că dacă ești manipulat de draci unele lucruri o să se întâmple negreșit. După felul în care ai descris dorința ta de a deveni profet se prea poate ca la baza acesteia să fie mândria și slava deșartă.

Tags
harisma, profetie

Thread Tools
Moduri de afișare