|
|
|||
|
|||
rugaminte!
rog din suflet pt cei care stiu sau cunosc oameni care au de vanzare o casa batraneasca undeva la munte,chiar si in satele uitate de lume din munti,sa ma ajute sa imi cumpar acolo un colt de rai,unde sufletul meu sa mearga si sa se roage in liniste! va rog din suflet,nu fiti egoisti!
|
|
|||
|
|||
Nu suntem egoisti! Daca aflam va anuntam pe forum...
|
|
||||
|
||||
Scuze ca ma amestec dar cand am fost la Dombovicioara adica cheile Dambovicioarei scria acolo pe o pancarda " Casa batraneasca de vanzare la un kilometru de Pestera " Este un fel de sat pe langa Rucar adica in comuna Podul Dombovitei. Daca stitii sa ajungeti la cheile Damvicioarei la prima intersectie pe pancarda scrie Dambovicioara si chiar este o sosea intr-o parte nu nare cum sa no vedeti caci este doar una singura. Acolo intrati platiti cate 1 leu de fiecare persoana si intrati la Chei si mergeti tot inainte pe langa o pastravarie si acolo scrie pe un stalp " Casa batraneasca de vanzare la un kilometru de Pestera " . Eu vam zis pe unde este pancarda aceea dar acum daca vreti sa incercati sa vedeti , eu vam spus nu am fost rau.
|
|||
|
|||
multumesc mult de tot!
orice informatie e bine venita,va multumesc din suflet si sa va Ajute Dumnezeu!
|
|
|||
|
|||
nu am vrut sa jignesc pe nimeni si-mi cer iertare si-mi pare rau ca asta s-a inteles!
|
|
|||
|
|||
rugaminte
rog din suflet pt cei care stiu sau cunosc oameni care au de vanzare o casa batraneasca undeva la munte,chiar si in satele uitate de lume din munti,sa ma ajute sa imi cumpar acolo un colt de rai,unde sufletul meu sa mearga si sa se roage in liniste! va rog din suflet!
|
|
|||
|
|||
De ce nu mergi intr-o manastire?
Din ce crezi ca te vei intretine acolo, de exemplu? |
|
|||
|
|||
Citat:
Sau, oti da tu insati anunt ca vrei sa cumperi... Last edited by Miha-anca; 16.08.2011 at 00:56:44. |
|
||||
|
||||
Citat:
Într-un sat de munte, poți afla o familie de oameni cumsecade, care să te găzduiască. Le-ar fi și lor de ajutor. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaminte | anaid37 | Rugaciuni | 8 | 21.07.2012 14:35:17 |
Rugaminte la dvs. | MariusPetre | Generalitati | 14 | 16.09.2010 16:36:45 |
rugaminte | brindusa | Teologie si Stiinta | 0 | 06.01.2010 22:06:52 |
Rugaminte | Tia | Rugaciuni | 9 | 04.12.2009 15:53:49 |
Rugaminte | eduardd | Slujba inmormantarii | 5 | 12.10.2009 23:52:03 |
|