|
|
|||
|
|||
Rugaminte
Buna ziua,
Cumnatul meu a decedat Sambata in urma unui infarct si doream a va ruga sa il pomeniti la rugaciune pe Radu Narcis sa ii dea bunul Dumnezeu raspuns bun la Judecata. Totodata, nepotelul meu, Cezar este un copil foarte sensibil si nu a aflat inca de moartea tatalui sau - va rog sa il pomeniti si pe Cezar Adrian la rugaciune sa ii dea Dumnezeu putere sa traiasca aceasta durere in Domnul . Va rog din suflet sa va rugati pentru Cezar sa ii dea DUmnezeu si Maica Domnului putere sa traiasca aceasta durere in Hristos, nu singur sau in refulari si sa-i odihneasca Dumnezeu sufletul tatalui sau in pace. Slava Domnului pentru toate
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica" Last edited by Tina06; 24.09.2012 at 15:03:34. Motiv: medic legist |
|
||||
|
||||
Cu dreptii sa se odihneasca sufletul adormitului robului lui Dumnezeu Radu Narcis, si putere sa-i dea Domnul robului sau Cezar sa treaca peste aceasta cumplita incercare!
Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
Citat:
Multumesc. Dumnezeu sa aiba mila de sufletul lui!
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica" |
|
|||
|
|||
O, Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Micuțului Cezar să-i dăruiască Domnul nostru Iisus Hristos tărie sufletească și mângâiere! Domnul să-i aline suferința și să-i încurajeze suflețelul cu gândul la viața veșnică în care a intrat tatăl lui!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
Slava Domnului !
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica" |
|
|||
|
|||
Citat:
Doamne ajuta pe robul tau Cezar si da-i putere lui! |
|
|||
|
|||
Maica Domnului să mijlocească pentru sufletul robului ei Radu Narcis și pentru alinarea durerii lui Cezar Adrian!
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaminte | anaid37 | Rugaciuni | 8 | 21.07.2012 14:35:17 |
Rugaminte la dvs. | MariusPetre | Generalitati | 14 | 16.09.2010 16:36:45 |
rugaminte | brindusa | Teologie si Stiinta | 0 | 06.01.2010 22:06:52 |
Rugaminte | Tia | Rugaciuni | 9 | 04.12.2009 15:53:49 |
Rugaminte | eduardd | Slujba inmormantarii | 5 | 12.10.2009 23:52:03 |
|