|
|
|||
|
|||
Astfel de ganduri n-ar trebui sa te opreasca sa faci ceea ce trebuie facut.
Exact cum ai spus si aici, trebuie sa i-o spui si lui. Sunt sigur ca are destula maturitatea sa ia lucrurile cum trebuie, altfel oricum, ce ai avea de pierdut? In cel mai rau caz, ajungi tot acolo, sa cauti pe altcineva, dar o sa fie mai greu, ai sa te intrebi mereu "de ce celalat a procedat asa?" si va dura mai mult pana te vei linisti. Asa, sunt sigur ca va gasi o cale sa-ti redea cat mai repede pacea.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 30.09.2017 at 23:47:12. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Ok, spune-i chestia asta si vezi ce zice.
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
Da, poti sa vorbesti cu el si sa-l rogi sa-ti mai dea pomelnice ca ai nevoie. P.S. Au trecut 2 saptamani.
|
|||
|
|||
Citat:
Ma iertati, eu nu vreau sa mi se inchine nimeni mie, cu atat mai putin Mantuitorul, vreau doar o explicatie simpla. Atat. Eu nu caut nicio dreptate, eu caut sa ma luminez la cap. Si credeti-ma ca in aceste 2 saptamani nu am reusit deloc. Nu poti lega ceva deja dezlegat, asta e o mare aberatie. Daca voia Dumnezeu sa ma lege, ma lega din prima, nu? Parerile oricum sunt diferite si poate am gresit ca am intrebat iar, poate cel mai corect lucru este sa discut direct cu duhovnicul meu sa-i aduc la cunostiinta situatia. Imi cer iertare de v-am suparat cu ceva. Va rog sa-mi stergeti postarea. Nu-i mai vad sensul. Last edited by AdisAdina; 01.10.2017 at 00:51:39. |
|
|||
|
|||
Citat:
Mi se pare normal sa te spovedesti pentru ca-l judeci pe preotul duhovnic. A a vut dreptate sa-ti dea canon.
|
|||
|
|||
Citat:
Absolut toti preotii au puterea de a dezlega si de a ierta. Sa nu uitam asta. Seara linistita va doresc. |
|
|||
|
|||
Citat:
Ma bucur ca ai inteles. Alta dovada ca l-ai judecat.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 01.10.2017 at 01:25:49. |
|
|||
|
|||
Citat:
Noapte linistita sa aveti! |
|