Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.06.2014, 10:11:07
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Mie si sotului, de exemplu, rata ne iesea undeva la 514 - 523 lei, iar chiria e de 680 lei pana la 700 lei (150 euro), atunci normal ca ne convenea sa scoatem credit, decat sa stam in chirie; cu chiria si salariile din ziua de azi n-ai nici o sansa sa pui bani deoparte, o traiesc pe pielea mea; nici macar suta aia de lei ce o tin din salarul meu nu ramane, deoarece pana la urma trebui cheltuiti ba pe mancare ba pe o sitatie neprevazuta; si cand te mai inghesuie si bologasurile si nuntile deja nu ma sti sa faci in conitiile in care un salar merge pe chirie si 2 facturi, iar celalalt salar merge pe celalalte 3 facturi si pe mancare...avem norc ca sotul ia si bonuri de masa... dar de bine, de rau, nu ne putem plange (inca); avem ce manca, avem ce imbraca, chiar daca de jumatate de an nu ne-am mai cumparat nici unul nimic nou si dac au sa ma gandesc bine, incatraim bine, faa de mult altii cae nu au nici macar atata.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare