![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
E o problema pt cei singuri gasirea partenerului de vacanta,daca esti o persoana sociabila probabil ca ai mai multe optiuni de alegere,de la un grup de prieteni,(cand ai 20 de ani) sau cel mai bun prieten,amic,pana la convingerea unui membru din famlie sa-ti faca pe plac si sa vina cu tine in vacanta,insa parca nicio asociere nu este atat de fericita ca aceea cand te duci cu partenerul tau de viata.Eu le-am experimentat pe toate si am concluzionat ca cel mai bine m-am simtit atunci cand am mers cu un grup mare de prieteni .Voi ce faceti cu cine plecati in vacanta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu voi merge într-un circuit în Turcia (Efes, Kusadasi, Marmaris, Antalya, Cappadocia, Istanbul) cu un grup, printr-o agenție. În perioada 20 august - 1 septembrie. Cred că va fi frumos.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
..............? |
|
|||
|
|||
![]()
Poate ca era împreună cu partenerul de viață, într-un grup mare de prieteni...
|
|
|||
|
|||
![]()
a, da, la asta nu ma gandisem ! se explica in felul acesta !
|
|
||||
|
||||
![]()
Ar mai putea fi: cu mai mulți parteneri de viață, care sunt prieteni între ei și formează un grup.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau să o luăm ca pe o glumă nevinovată? |
|
||||
|
||||
![]()
Nu eram cu partenerul de viata ,cu el nu m-am simtit la fel de bine ca si atunci cand am fost cu prietenii mei.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da noi femeile sunt intotdeauna ori desfranate ori "neintelese".
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu este decat un joc de cuvinte,o gluma nevinovata,ia-o ca atare!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vacanta la tara | lore86 | Generalitati | 2 | 26.01.2011 16:24:43 |
Vine vara ... | ClaudiuT | Tinuta in Biserica | 18 | 08.05.2009 19:01:00 |
Vacanta Delta Dunarii | pacatoasa | Generalitati | 3 | 24.08.2008 08:20:23 |
pentru cei in vacanta:joc | urzicuta | Generalitati | 16 | 23.07.2007 20:48:52 |
|