![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Singura diferenta intre ei e religia din care fac parte. Religia poate sa coboare la nivelul asta de ipocrizie. Credinta adevarata nu poate sa coboare la asa nivel; ea poate fi lipsita de orice religie sau poate macar sa reuneasca toate cultele existente.
PS. omul iubea,de aceea intreba de ce se cearta; el nu poate intelege cearta, pentru ca cearta nu exista cand iubesti.O dovada de mandrie ar fi fost daca ar fi intrebat despre ce discutati.Iubirea nu e o disputa intre capete inteligente. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si asta este la fel de adevarat! Citat:
Citat:
Si apoi ce iubea el? Despre ce fel de iubire e vorba? Iubirea lui Dumnezeu pe care ar trebui sa o imitam si noi? Si cum este iubirea asta? E oarba ca cea a indragostitilor? Sau e dreapta, adica mai aduce si mustrare pentru indrepatrea celor care nu o inteleg? Oare toti au acelasi nivel de intelegere? Dispute/discutii vor fi pana ajungem in fata lui Dumnezeu (asta s-a intamplat cu Sfintii), deabia acolo nu mai incap discutii, acolo totul e clar. De aceea ii avem pe ei ca etalon.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adevarul(Credinta) e clar ca e unul singur tocmai aici e problema: Adevarul e unul si sunt o multime de religii...De ce nu pot fi oamenii (re)uniti? Pai tocmai din cauza ipocriziei descrise mai sus. Toti au creier si sunt intelepti dar mai putin capacitatea de a iubi altruist. Nu se pot (re)uni toti pentru ca nu au credinta adevarata. Credinta adevarata daca se naste, distruge divizarea. Credinta adevarata si iubirea e altruista, androgina. Iubirea aia oarba ca a indragostitilor de care spui tu, e iubirea egoista, divizata, impartita, aleasa, categorisita, indoctrinata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In numele acelei iubiri (cea a lui Dumnezeu) se poate dovedi ca sfintii hindusilor nu sunt aceeasi cu Sfintii crestinismului. Uita-te la legea castelor din india si vei intelege. Lege care este sustinuta de sfintii lor, si niciodata acceptata de Sfintii crestini. Nu sunt sfinti nici cei budisti care spun ca raul trebuie sa existe si ca de fapt este bun pentru echilibru impreuna cu binele. Si atunci ce are raul cu iubirea? Eu cred ca Dumnezeu este numai iubire, nu incape nici un fel de rau si nu este nevoie de el pentru echilibru! Sunt numai 2 diferente dar sti si tu ca lista e lunga. Nu sunt nici eu omul(nu am pregatirea si harul necesar) care sa scriu tratate intregi si nici nu cred ca mai este nevoie cand toate au fost deja spuse, de acei Sfinti pe care tu ii pui la egalitate cu inchinatorii la zei. Te invarti in jurul cozii... Iarta-ma, ma retrag.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu practică nici o radiestezie. Din ce ai înțeles asta?
|
|||
|
|||
![]()
Din primele doua carti nu mi-am dat seama ce practica, despre radiestezie am citit undeva (cred ca pe net).
|
|
|||
|
|||
![]()
Radiestezia moderna foloseste aparatura ultrasofisticata pentru masurarea aurelor corpurilor vii, in fiecare mare spital exista cite un cabinet de radiestezie pentru a certifica moartea pacientilor.
In prezent aparatura ultrasofisticata de acest gen este folosita in centrele de cercetare de granita in domeniul spiritualitatii, psihologiei, medicinei si terapiilor complementare. In acest mod prin diferite experimente si corelari s-a descoperit si s-a pus in evidenta existenta divina , doar ca aria descoperirilor este prea vasta incit deranjeaza dogmele actuale. Asa incit nu a fost aprobata introducerea lor in invatamint si nici in media. De catre cine nu afost aprobata>? De Consiliul Bisericilor. In alte tari orientale usor usor se aproba. Referitor la expresia Universul folosita de Lazarev - este evident ca se refera la Dumnezeu, la fel si expresia Cerul sau pronia. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre lazarev | laura.om | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 1 | 11.05.2008 23:54:19 |
|