Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2016, 20:12:15
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Dacă ai fi fost capabil să o vezi, nu ai fi scris-o.

Dar stai liniștit, restul lumii o vede. Tu numai du-te la duhovnic și spovedește-te că ai smintit pe mulți.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 20:14:39
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Sunt incapabil, precum vezi și tu, chiar sunt, știm amândoi că sunt, te rog să mă ajuți să mă ridic, să nu mă lași căzut.
Mai ales dacă poți și vezi.

Cum să spun la duhovnic, ceva ce nu văd ? Ajută-mă, deci.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 03.08.2016 at 20:17:21.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 20:49:16
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Dacă ai fi fost capabil să o vezi, nu ai fi scris-o.

Dar stai liniștit, restul lumii o vede. Tu numai du-te la duhovnic și spovedește-te că ai smintit pe mulți.
Mihai, uneori oamenii fac asociatii cam prea usor... Asociatii fanteziste, facile, exterioare/formale, naive, uneori bizare; fara spirit critic/discernamant.
Aceasta tulburare din sfera functionarii gandirii poarta numele, in psihopatologie, de "slabirea asociatiilor". Apare de obicei la varstnici, in dementa, dar poate surveni si la unele tulburari din zona mai larga a psihozelor precum si cand persoana consuma anumite substante (droguri, alcool). Evident, bolnavul nu constientizeaza ce i se intampla si, din pacate, se apara (uneori agresiv) atunci cand i se atrage atentia asupra conduitei lui mintale modificate...
Nu e nimic rusinos ori de reprosat ca suferi de slabirea asociatiilor....Bolile si batranetea senila nu sunt optiunea noastra.
Dar bine ar fi sa tinem seama, cat de cat, de observatiile celor din jur. Spre binele nostru, mai intai.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 20:57:18
Igor_Paslusnik's Avatar
Senior Member

Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

Frate Ioan, slavă Domnului, n-am băut nimic, și nici din câte știu, senil nu sunt. Merg la psiholog și la psihiatru, anual, din cauza serviciului mamei.
Ultima dată am fost în februarie, și au fost toate bune și frumoase.

Deci te rog și pe frăția ta, să-mi spui cu ce am batjocorit Biserica prin acea știre și acel mini studiu al meu, cum susține Mihai și îmi pare că-l susți și frăția ta, studiu care e mai mult o supoziție, o ipoteză, o părere.
Dar sunt curios cu ce-am batjocorit Biserica...

Mă gândeam chiar acum... :) și biologul Charles Darwin, poate fi acuzat de "slăbirea asociațiilor" când spunea că omul se trage din maimuță... :)
Poate chiar și Albert Einstein poate fi acuzat de "slăbirea asociațiilor", prin Teoria Relativității, adică să fim serioși, omul nu poate alerga cu viteza luminii, 384.400 de km pe oră, și astfel să-i dispară imaginea din oglindă, cum spune Einstein... e cel puțin copilăresc ce spune el... dar un om s-a gândit la asta... și a scos o teorie, pentru care a fost vast apreciat...

Nu mă compar cu el, că nu mă pricep la fizică, spuneam doar ca și cultură generală...

Deci te rog și pe frăția ta, venerabilule frate Ioan, să-mi fi de folos, sprijin și întărire în neputințele mele... evidente, nu neg, până la proba contrarie, să-mi spui cu ce-am batjocorit Biserica... Că sincer vreau să țin cont de observațiile celor din jur, dar să fie argumentate. Cerusem de la fratele Mihai argumente, explicații, dar n-am primit nimic, poate primesc de la frăția ta, mi-aș dori, sunt foarte curios și vreau să mă îndrept.

Că uite Mihai, s-a supărat și-a ieșit, nu vrea să-mi mai răspundă, poate mă ajuți frăția ta.

Iertare.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 03.08.2016 at 21:11:51.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 21:17:55
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
"Gog"? Mă gândeam acum nu mult timp... "Google"? Înfiorător. EL, înseamnă Dumnezeu, prescurtat de la Elohim. Iar cum demonii întorc pe invers tot, ca să batjocorească, ei nu spun EL, fiindcă înseamnă Dumnezeu, ci LE, deci atunci va rezulta Goog-le, care se traduce: - cel/cei ce luptă împotriva lui Dumnezeu -.
Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Frate Ioan, slavă Domnului, n-am băut nimic, și nici din câte știu, senil nu sunt. Merg la psiholog și la psihiatru, anual, din cauza serviciului mamei.
"
Page and Brin originally nicknamed their new search engine "BackRub", because the system checked backlinks to estimate the importance of a site.[37][38][39] Eventually, they changed the name to Google, originating from a misspelling of the word "googol", the number one followed by one hundred zeros, which was picked to signify that the search engine was intended to provide large quantities of information. Originally, Google ran under Stanford University's website, with the domains google.stanford.edu and z.stanford.edu."

Last edited by Copacel; 03.08.2016 at 21:22:26.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 21:35:33
Igor_Paslusnik's Avatar
Senior Member

Implicit

Copăcel, știi sigla de la Gmail, emailul de la Google? E simbol al masoneriei, știai ?

Întâmplător? Eu zic că nu... Și asta intră la "slăbirea asociațiilor" ? :) Poate-mi spune fratele Ioan... :)

În fine, asta ca bonus. Și acum revin:

Da, să știi, copăcel.
Asta m-a intrigat și pe mine.
Mă întrebam: cu ce era greșit "googol"?
Numele ăsta chiar n-are o semantică creștinească, din contră aduce aminte de matematică, stimulează la cultură generală, era foarte potrivit, firmei din Silicon Valey, fiindcă produsul dezvoltat de ei e pe profil de matematică-informatică, fiind un motor de căutare, dă rezultate cu multe pagini "goooooogol" cu x număr de pagini, mi-am zis: denumirea googol e excelentă, de ce l-au schimbat în google?
De ce nu au fost mulțumiți cu googol?
Și-am primit răspuns în conștiința mea, denumirea EL-OH-IM, unde EL este Dumnezeu, de la Gabri-EL, Rafa-EL, Emanu-EL, Miha-EL, și fiecare nume înseamnă "Dumnezeu face asta" și "Dumnezeu face asta" și tot așa.
Minunate nume.
Și știm deja că vrăjmașii inversează totul, sunt împotriva creației Domnului, ca să batjocorească pe Dumnezeu, în loc de EL, l-au întors în LE.
Și știm deja, că Gog și Magog sunt generalii de seamă ai lui Satana (dacă e nevoie pun și versete, să nu existe îndoială, că nu vă mint cu nimic).

Iar cei din Silicon Valey, au schimbat denumirea din -googol-, nume foarte bun pentru ce desfășoară ei acolo, nici mai mult, nici mai puțin decât fix în Goog-LE.

Interesant... :)

În fine și pentru asta... am fost acuzat de un forumist, Mihai, că batjocoresc Biserica, și apoi un alt forumist, Ioan, a venit și a întărit acuzarea și a mai adăugat verdictul sau diagnosticul să-i zic? de "slăbirea asociațiilor", fără nicio argumentație, susținere, dovedire... :)

Sunt foarte curios, că sincer îmi pare rău, nu vreau să batjocoresc Biserica cu nimic, dar precum Ioan a zis, vreau să țin seama de observațiile celor din jur. Dar unde sunt observațiile? Cu ce? Unde am batjocorit Biserica?

Spor mântuitor.

Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 03.08.2016 at 21:41:46.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 21:53:55
Banned

Implicit

Citat:
În fine și pentru asta... am fost acuzat de un forumist, Mihai, că batjocoresc Biserica, și apoi un alt forumist, Ioan, a venit și a întărit acuzarea și a mai adăugat verdictul sau diagnosticul să-i zic? de "slăbirea asociațiilor", fără nicio argumentație, susținere, dovedire... :)
Pai tu spui practic spui ca pentru prima oara masoneria a produs un software care ajutat raspandirea invataturilor crestin-ortodoxe in mediul on-line, si participat
intens la consolidarea comunitatilor crestine din viata de zi cu zi.

Citat:
Și știm deja, că Gog și Magog sunt generalii de seamă ai lui Satana (dacă e nevoie pun și versete, să nu existe îndoială, că nu vă mint cu nimic).

Iar cei din Silicon Valey, au schimbat denumirea din -googol-, nume foarte bun pentru ce desfășoară ei acolo, nici mai mult, nici mai puțin decât fix în Goog-LE.
Pai mergand pe logica asta, putem spune ca numele Gogu este mason si ca toti care se cheama
Gogu sunt masoni.Adica Gogu Masonu'.Apoi diminutivele din Gogu: Gogutza, Gugutza, Gutza(bine Gutza e nume de prost) astia toti sunt satanisti ? Gogu satanistu'...

Iti dai seama sa te supere unu care se cheama Gogu.Ii traznesti una de o sa sara toti:" L-a belit pe Gogu..."

Last edited by Copacel; 03.08.2016 at 22:13:06.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 22:18:05
Igor_Paslusnik's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Pai tu spui practic spui ca pentru prima oara masoneria a produs un software care ajutat raspandirea invataturilor crestin-ortodoxe in mediul on-line, si participat
intens la consolidarea comunitatilor crestine din viata de zi cu zi.
Of, copăcel, unde spun eu că "masoneria a produs un software care ajutat raspandirea invataturilor crestin-ortodoxe in mediul on-line"?

Am spus mai demult și susțin, că propovăduirea creștinismului, e bine și trebuie să se facă și în mediul virtual, pe internet, online, etc. pentru că oamenii petrec foarte mult timp din real, în virtual.

Dar n-am spus prin ce provider, n-am spus google. Este și bing, yandex, yahoo, baidu.
În plus, de unde știu eu că masonria a produs un software? Nu i-am întrebat pe Serghei și Larry, fondatorii Googol (Google), de orientări politice și/sau spirituale, oculte. și nici nu sunt curios, nu-mi ajută la mântuire.

În plus dacă ei și-au bătut joc de Sfânta Cruce a Sfântului Petru, întorasă invers, au atribuit-o practicilor satanismului, înseamnă că Sfânta Cruce întoarsă invers, numai e sfântă? Este desigur.

Sau ochiul lui Dumnezeu, din triunghi, simbol preluat răpit, violet de masonerie, care e simbol creștin ce e ieșit din catacombe, din secolul 3, înseamnă că acel simbol, încetează să mai fie creștin, dacă e batjocorit de masonerie? Niciodată, ci rămâne creștin...

Și mai ales, ce legătură are studiul meu și faptul că amintesc (că se știe demult) că gmail este produs al masoneriei, cu faptul că am batjocorit Biserica? Cu ce mai exact? Unde? Când? Plus că sigur, se poate să nu folosim serviciul de mail, de la gmail, ci de la yahoo, sau mail.com sau outlook sau altele.

Serios că vreau să țin cont de observațiile celor din jur, dar să fie evidente, argumentate, altfel, îi pot acuza eu pe ei cu dovezile arătate evident, că își bat joc și denigrează colegii de forum, deci aștept răspunsul fratelui ioan67 (cezar) să-mi arate la diagnosticul pus cu senilitate provenit din simptomele "slăbirea asociațiilor", altfel, îl acuz că și-a bătut joc de mine... dar îl și iert spontan, desigur, că îmi place mult apropierea lui teologică, generată și de vârstă... :)

Îngăduie-mi și iartă-mă te rog, să mai pun o imagine cu desfășurarea unui ritual al masoneriei, dintro clădire a franco-latinilor sau autoînsușitul termen violat "romano-catolici".

Evenimentul din Brazilia:

Iar aici, evenimentul în sine:

http://www.taringa.net/post/imagenes...del-Mason.html

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Pai mergand pe logica asta, putem spune ca numele Gogu este mason si ca toti care se cheama
Gogu sunt masoni.Adica Gogu Masonu'.Apoi diminutivele din Gogu: Gogutza, Gugutza, Gutza(bine Gutza e nume de prost) astia toti sunt satanisti ? Gogu satanistu'...
Iti dai seama sa te supere unu care se cheama Gogu.
Dar astea nu sunt nume, copăcel, ai văzut tu numele Gogu sau Goguța, în buletinul unei persoane? Nici n-ai să vezi.

Sunt porecle, sau mai repede diminutive cum bine spui, apelative, prescurtări, de la Gheorghe, George, Gheorghina, Georgiana sau așa.
În plus, "Gogu" nu are LE la final, ca batjocură pentru EL, adică batjocorindu-l pe Dumnezeu, e pentru prima dată pe întreg pământul, e unicat numele "Google".

E foarte ciudat și interesant nume... Adică arată tuturor fățiș, pe față, că nu-i pasă de Dumnezeu și își bate joc de El...

Dar sincer îmi pare rău că am batjocorit Biserica și eu nu văd... :-( chiar vreau să nu mai repet prostia...

Iertare.

Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 03.08.2016 at 22:32:02.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 22:37:14
Banned

Implicit

Citat:
Dar astea nu sunt nume, copăcel, ai văzut tu numele Gogu
http://www.ziaruldevrancea.ro/actual...la-capela.html
http://www.romanialibera.ro/special/...obrogea-405363
http://www.kmkz.ro/opinii/editorial/...-era-prea-bun/
https://www.facebook.com/CosminGoguPhotography/

Citat:
În plus, "Gogu" nu are LE la final, ca batjocură pentru EL, adică batjocorindu-l pe Dumnezeu, e pentru prima dată pe întreg pământul,
M-ai pierdut aici.Mi s-a rupt filmul.
Citat:
e unicat numele "Google".
Pai da, e o conditie necesara ca sa fie trademark.La fel precum Coca-Cola.

Citat:
E foarte ciudat și interesant nume... Adică arată tuturor fățiș, pe față, că nu-i pasă de Dumnezeu și își bate joc de El...
Pentru mine este un provider de software.
Citat:
Dar sincer îmi pare rău că am batjocorit Biserica și eu nu văd... :-( chiar vreau să nu mai repet prostia...
Iertare.
Nici eu.Habar n-am.
Citat:
Evenimentul din Brazilia:
Iar aici, evenimentul în sine
La varsta aia se joci in sortzuletze si sa te uiti la echere ca la nave spatiale trebuie sa fie un pic afectat pe la creier
sau sa nu fi avut copilarie si duc dorul de sortzuletze.Le mai trebuie si bavetzica.

Last edited by Copacel; 03.08.2016 at 22:40:17.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 23:06:44
Igor_Paslusnik's Avatar
Senior Member

Implicit

Da, mulțumesc frumos, ai dovedit ce nu m-am așteptat și n-am bănuit că există, n-am crezut să fie cineva numit "gogu". Cinste ție. Mulțumesc că frăția ta nu vezi să fi batjocorit cu ceva Biserica. Nici eu nu știu să fi făcut asta.

Dar oricum, în argumentația care am susținut-o, așa văd eu lucrurile, că "Google" e un nume malefic, diabolic, cu fapte malefice, dovedite masonice, deci cu un plan cam aiurea pentru omenire, mai ales pentru iubitori de Hristos, deci pentru Ortodoxie.

Iar masonii cu șorțulețe, te rog frumos... sunt "romano-catolici", sunt ai "papei" Francisc de la Roma... Sărăcuțul de el și de ei...

Încă aștept argumentarea lui Mihai și Ioan.

Biblia
Reply With Quote
Răspunde

Tags
evenimente, fapte, lumea, neortodoxă, știri

Thread Tools
Moduri de afișare