![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Asta face ca un corp cu masa de repaus (m) mai mare ca 0 sa aiba la viteza luminii o masa infinita, ceea ce e imposibil. Citat:
Citat:
Ca o observatie, eu n-am zis ca teleportarea e imposibila, ba chiar posibilitatea ei rezulta din legile fizicii. Am spus doar ca la ora actuala nu avem mijloacele necesare sa o punem in practica. Si in plus, nici banii necesari. Mai ales asta! Avem, de exemplu, mijloacele necesare sa trimitem oameni pe Alfa Centauri. Dar cand vine vorba de pesos, cine si-ar deschide buzunarul? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca e o confuzie la mijloc sau e vorba de o interpretare gresita a detaliilor, pe de o parte, sau de definire incorecta a operatiunilor, pe de alta parte. Interpretezi mecanic niste termeni pe care-i bagi incorect in formule de calcul cuantic/relativ. Nu cunosc formula de mai sus, dar cred ca se refera mai exact nu la cresterea masei (care se masoara in repaus 0), ci cresterea fortei de impact a masei de repaus proportional(cat se poate de logic) cu viteza de deplasare; asadar formula nu se aplica aici. Poate ca daca ai "monta" un cantar vertical la linia de sosire la cursa de 100m plat si eu as intra in el(l-as lovi) la sosire, el ar arata ca am "viteza" de 180kg, dar eu tot 72 de kg as avea. In cazul teleportarii cred ca nu e vorba de deplasare cu viteza foarte mare, lucru foarte actual dovedit de cercetarile constructorilor de avioane de mare viteza pentru ca pilotii/oamenii(banuiesc ca nici extraterestrii) nu pot suporta fizic acceleratii mai mari de(sper sa nu gresesc) 3G; sper ca tu stii mai bine denumirea pe care eu asa mi-o amintesc s-o fi citit, fara sa stiu ce inseamna. Vezi aici: https://www.google.ca/search?rlz=1C1....0.SN1pxugJ5RA , din care am citit: http://www.scientia.ro/blogul-catali...atii-mari.html Mi se pare tot mai evident ca teleportarea se refera la descompunere materiei in informatia de baza imateriala prin excluderea bossonului Higgs, informatie care, neavand masa(fara bossonul Higgs) se poate transmite instantaneu(nu stiu in ce mod, dar nu conteaza deloc ce nu stiu eu) in alte spatii si dimensiuni, unde se recompune prin adaos de materie prin particula Higgs tot intr-un accelerator identic cu CERN. Eurika(am gasit)!.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 09.09.2018 at 09:48:00. |
|
|||
|
|||
![]()
demetrius, chestia cu alte dimensiuni e geniala, domne!
![]()
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, admit ca e curajoasa exprimarea daca ne limitam doar la simturile noastre trupesti, adica daca ramanem orbi. E important sa cautam si dincolo de simturi prin meditatii ziditoare, adica conform indicatiei boldate:
27. Apoi a zis lui Toma: Adu degetul tău încoace și vezi mâinile Mele și adu mâna ta și o pune în coasta Mea și nu fi necredincios ci credincios.(In20,27)
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 10.09.2018 at 04:33:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
![]()
Inclusiv lumi paralele, daca vrei(sa fii credincios); asta mai ales fiindca statul paralel chiar isi face "treaba"(italic edit 16.09).
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 16.09.2018 at 06:05:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Ca si forteanist, il sustin pe Demetrius in chestiunea lumilor paralele.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Charles_Fort
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aceea realitatea asta e "desharta". Am presupus si noi vreo 6 ani ca exista Mos Craciun si am organizat an de an o regie atat de "reala" incat fiica noastra s-a contrazis pentru Mos Craciun cu toate grupele de la gradinitza(ea fiind la grupa mare) si cu cele mai bune prietene ale sale(de aceeasi varsta), pana dupa-amiaza, cand m-a rugat cu vocea gatuita sa-i spun adevarul, iar eu, ca un prost, l-am desfiintat pe Mos Craciunul pe care i l-am nascut in sufletul ei an de an. Atunci, pe moment, n-am realizat ce prostie am facut, dar dupa cativa ani a inceput sa-mi pare rau, iar acum inteleg ca de fapt, tocmai pentru ca nu ne cladim obiective indraznete in care sa credem si pe care sa le aparam cu adevarat, de aceea apar in "realitatea" noastra Stalin, Basescu...
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|