![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
iarta-ma getastar ...nu am priceput ce vroiai sa zici...la ce te referi?
|
|
|||
|
|||
![]()
"...Nu voi spune vrajmasilor Tai taina Ta.."..Sincer,Nicoleta,si printre ortodocsi sunt dusmani,cu gramada,fara sa-si dea seama..Nu mai povesti nici macar mamei tale ceea ce vorbesti an timpul tainei spovedaniei.....Asta an cazul an care eu nu ma consider pe moment dusman.
|
|
|||
|
|||
![]()
"Citesc si recitesc prima postare a acestui top si ma intreb : eu ce trebuie sa fac acum?sa rad,sa ma mir,sa plang,sa meditez...etc...n-am inteles de ce a trebuit sa fie facut un top pt aceasta postare si la ce raspunsuri se asteapta autoarea din partea noastra."
nu te supara dar cred ca trebuia sa fii mai deschis la minte. O icoana cu putere poate sa iti tina ghinion daca esti hot, talhar, trishor ca nu iti mai merg afacerile frauduloase asa bine in casa aia. Dar asta depinde de puterea icoanei. Si mai sunt si alte lucruri care nu merg de ex daca ghiceste in diverse, daca aduce fufe in casa cu scopuri necurate probabli ca li se strica planurile. Si nu numai icoana ci si daca esti sub acatist in perioada aia acelasi lucru de impiedicare partiala a raului se poate pertece dar cat sa se pastreze liberul arbitru. |
|
|||
|
|||
![]()
Putem sa numim iconografia arta?Eu ma indoiesc,cel putin in biserica dreptmaritoare.Arta bisericeasca o numesc sei care nu realizeaza,sau cei care nu vor sa realizeze sfintzenia chipurilor nefacute de mana si ulterior multiplicate.Daca este vreun pictor de icoane,il rog sa-si dea cu parereaoare e imaginatzie la noi,ca la catolici ,cam stiu ce e...
|
|
|||
|
|||
![]()
??? daca topicul a avut sau nu rost nu stiu dar putem face un rost din el...
Icoanele...incercam sa ii explic unui prieten ce rost au icoanele si m-am chinuit si am incercat chiar ne certam in unele momente la care altcineva pe strada (asteptam autobuzul) ne spune: "Icoanele!? Hm...Eu le pun in casa la fel ca pozele copiilor... Nu ca le-as egala. In nici un caz dar le consider poze ale unor prieteni." Mi-a placut explicatia si m-am gandit sa va spun!!! Ce credeti? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, foarte frumos ati spus, Aalin si v.Liviu.v.
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut icoana Maicii Domnului pictata, dupa traditie de Sf. Ap.Luca de la Ierusalim, aceea din care intr-un an a izvorat mir. Reflecta puritate cereasca. Am incercat sa pictez o icoana. Cat de greu...Este un har asupra celui ce realizeaza o astfel de lucrare care trebuie sa-ti transmita ceva de sus...
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mi s-a spus ca voi muri peste 3 ani... | pacatoasa | Vrajitoria | 215 | 30.12.2017 23:11:59 |
Slovenia a spus NU | Adriana Cluj | Homosexualitatea | 43 | 01.08.2013 05:54:45 |
Despre vedenii si vrajitorii cuvant spus de Pr.Cleopa | elena_c | Generalitati | 1 | 19.03.2009 02:28:32 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 05:57:26 |
Ce mai e de spus? | Iustin | Din Vechiul Testament | 3 | 11.08.2006 22:05:48 |
|