|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Accepti sa ingrijesti un om bolnav, te casatoresti cu el ca sa fii un singur trup si la bine si la rau. Si in acelasi timp relatia trupeasca este importanta - pentru ca ii uneste pe cei doi, este unur din factorii de unire si de exprimare a dragostei. Sunt multe aspecte care intra in expresia 'un singur trup'. Dar intra toate. Si nu, nu este de loc vorba numai de placere. Vad ca ajungem mereu la aceeasi discutie.. Si nu, Jane says, nu este numai pentru facere de prunci. Nu invata Biserica asa.. Este si pentru asta, dar si pentru unire.
|
|||
|
|||
Citat:
Cred ca si tine ca poate Dumnezeu ii cere celui mai credincios sa faca anumite sacrificii chiar de la manifestarea exterioara a credintei ca sa il sustina pe cel mai slab in credinta.
|
||||
|
||||
Citat:
"nu are nici un rost, numai stam aici si scriem science-fiction cand de fapt singurul lucru adevarat e ca habar nu avem si ca nici nu avem cum sti daca nu incercam. Dar nici nu obliga nimeni sa incercam."
|
|||
|
|||
Nu stiu cum ar putea exista o cale de mijloc? In VT il trimiteai la sclava ta, dar acum?
|
|
|||
|
|||
Citat:
Adica nu tinerea postului intreg, ci partial, sau numai cate o saptamana.. Nu stiu, nu sunt in situatia asta. Sunt lucruri foarte intime. Asta tot incerc eu sa spun - se fac reguli dar ele nu trebuie vazute in mod strict, pt ca sexualitatea este un domeniu mult prea personal. Personal cred ca abstinenta nu este buna decat de comun acord deplin. Dar am scris ce am scris mai sus tocmai pentru ca imi dau seama ca nu ma pot pune in pielea altui cuplu (ca sa zic asa). Chiar si in indreptarul de spovedanie al parintelui Cleopa exista pacatul 'am practicat abstinenta fara voia sotului sau sotiei, impingandu-l (-o) in acest fel la desfranare'. Nu stiu daca ati citit asta, cei care sunteti fani ai indreptareelor de spoedanie ;-)
"Dacă nu putem fi buni, să încercăm să fim măcar politicoși." (Nicolae Steinhardt în Jurnalul fericirii) Last edited by Fani71; 09.02.2010 at 00:30:13. |
|
||||
|
||||
Citat:
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tradarea tarii este atunci cand o impovarezi cu datorii | hydro314 | Generalitati | 10 | 13.06.2013 11:26:28 |
Care este menirea omului pe pamant? | sophia | Din Vechiul Testament | 29 | 22.11.2009 11:17:57 |
Este iubirea lui Dumnezeu nemarginita ? | mq | Generalitati | 93 | 12.10.2007 15:29:44 |
Care este misiunea oamenilor pe pamant? | Andreea_Oana | Generalitati | 14 | 27.06.2007 15:01:51 |
|