|
|
|
|||
|
|||
Slovenia a spus NU
Tara majoritar catolica, a raspuns NU referendumului privind drepturile cuplurilor homosexuale:
Ultimele sondaje publicate vineri prezentau o majoritate favorabilă legii. Însă participarea scăzută – sub 30 la sută conform ultimelor estimări – a jucat în favoarea conservatorilor, care se opun acestei legi și și-au mobilizat, ca de obicei, mai bine electoratul. Legea cu privire la familie a fost adoptată de parlament în iunie 2011 sub fostul guvern de centru-stânga, însă nu a fost niciodată aplicată. |
|
|||
|
|||
Si atunci cum de exista totusi homosexuali?
|
|
|||
|
|||
Cumva insinuezi ca Dumnezeu a lasat homosexualii?
Cred totusi ca un om care crede in Dumnezeu cu tarie, orice ispite ar avea, nu l-ar lasa Dumnezeu sa cada intr-o asemenea prapastie. Nimeni nu se naste homosexual ci devine prin propria alegere. Cand instinctele animalice iau locul ratiunii atunci e grav si nu cred ca o relatie cu o persoana de acelasi sex te poate implini. Daca acest aspect fericeste pe cineva ar trebui sa se intrebe care este de fapt scopul vietii... Doamne miluieste! |
|
||||
|
||||
Macar Slovenia nu e o tara africana, unde membri minoritatilor sexuale sa fie abuzati, torturati, omorati.
Nu-mi fac grija pentru acest sondaj. Sunt doar conservatorii care au o opinie foarte puternica impotriva, opinie care i-a scos din casa. Celor carora nu le pasa nu le-a pasat nici sa mearga la vot. Insa oricine are un ochi de aruncat pe proiectiile sociologice poate sa vada cu ochiul liber ca atat religia cat si oponiile impotriva homosexualitatii sunt intr-un declin major in toata Europa din ce in ce mai secularizata. E doar o problema de timp pana cand conservatorii de tipul celor care au votat in Slovenia vor ajunge sa nu mai aiba nici un cuvant de spus in intreaga Europa. Doua, trei decenii si mai vorbim. Ce-o sa ziceti atunci? Ca va fi fost o victorie bunului simt? Sau victoria ONG-urilor lui Soros? Raspuns: nu cred ca se va afla nimeni in dilema asta :)
|
|||
|
|||
Rusia
Un legislativ regional siberian a inmanat un draft de lege Parlamentului Rusiei pentru a declara promovarea homosexualitatii printre minori o ofensa administrativa, a anuntat Duma de Stat pe site-ul sau.
[...] “Propaganda homosexualitatii a castigat teren in Rusia contemporana”, si aceasta propaganda este raspandita atat prin media cat si prin “organizarea activa de actiuni publice care promoveaza homosexualitatea ca norma”, se afirma in nota de fundamentare a draftului.
Activistii drepturilor gay din St. Petersburg au trimis scrisori catre guvernele SUA, UE, Australia si Canada cerandu-le sa interzica accesul pe teritoriul lor al oficialilor care au promovat interdictia propagandei homosexuale. |
|
|||
|
|||
Paradoxul este ca asa i-a lasat Dumnezeu si pe homosexuali
|
|||
|
|||
Unii au devenit homosexuali mai tarziu ,poate prea plictisiti de femei ,sau din curiozitate ,nu trebuie sa generalizam.
Cum adica asa i-a lasat Dumnezeu ? |
|
||||
|
||||
Cine a spus asta? Sf.Scriputra spune altceva!!! Doar ptr. ca astia tot spun ca a asa s-au nascut, nu inseamna ca este adevarat!
Citat:
Toti duhovnicii au spus si spun ca homosexualitatea este, in primul si primul rand, o boala sufleteasca! Mai sunt acele cazurile in care copilul din pantece a avut parte de surplus de hormoni feminini si s-a dovedit la animale ca, daca masculii primesc in corp multi hormoni feminini isi schimba sexul si comportamentul. Insa, nici treaba asta nu este o chestiune inascuta, ci provocata de mediu! Dumnezeu nu a lasat apele pline de hormoni, femeia plina de hormoni sintetici si asa mai departe.
|
||||
|
||||
Citat:
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mi s-a spus ca voi muri peste 3 ani... | pacatoasa | Vrajitoria | 215 | 30.12.2017 23:11:59 |
Despre vedenii si vrajitorii cuvant spus de Pr.Cleopa | elena_c | Generalitati | 1 | 19.03.2009 02:28:32 |
ce mi-a spus parintele.... | NiCcoleta | Arta bisericeasca in general | 17 | 20.02.2007 21:13:14 |
Ce mai e de spus? | Iustin | Din Vechiul Testament | 3 | 11.08.2006 22:05:48 |
|