|
|
||||
|
||||
de ce nu o sa ma lamuresc?
|
|
|||
|
|||
V-am aplicat aceeasi logica a dvs.
M-ati intrebat daca am vazut cu ochii mei, ceea ce inseamna ca nu luati de bun ceea ce apare intr-o filmare. La fel, nici eu nu iau de bun ceea ce apare in filmarea vazuta de dvs. La problema identica, medicament identic. |
|
||||
|
||||
Pentru cei ce se duc la anul la Ierusalim, luati, rogu-va, o camera de filmat dupa voi - daca se poate ceva mai performant decat ce se gaseste in telefoanele mobile - si filmati-va tinand flacara pe fata ori pe par, macar 10-15 secunde, fara sa miscati lumanarea.
Mersi.
|
|||
|
|||
Citat:
Si cum dvs. nu ati cititi tot ce a demonstrat Einstein, o s-o luati de buna. Nu ? Si mai e o mica mare problema : de ce nu-l chema pe nici un chinez Dumitru ? Sau Adrian, poftim ! Fiindca aceste nume NU exista in limba chineza. Nici cuvantul "fosfor" ca denumire a unui element chimic NU a existat in vocabularul nici unei limbi, pana in anul 1669. Atunci, cum au scris anticii aceia despre fosfor si despre proprietatile lui ?? Da, in privinta calatoriei pentru a experimenta cu ochii proprii coborarea luminii la Ierusalim, mai este un aspect in care va pot da dreptate. Puteti sa faceti si dvs. ca olteanul care a vazut o girafa la gradina zoologica, si dupa ce a privit-o intens vreo ora, a zis: "Ma ! asta nu exista !" Puteti sa spuneti ca n-ati vazut nimic, indiferent de ceea ce ati vazut. Ca doar nu poate nimeni monitoriza din exterior ceea ce vad ochii si creierul dvs. De aceea are dreptate d-na care a spus ca oricum ar fi, tot nu veti fi lamurit niciodata. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
Citat:
apropos ... anul acesta am vazut in sfarsit o inregistrare de calitate a momentului. aceea filmata de sus. si ... surpriza ... mi-a fost demonstrata o afirmatie facuta aici pe forum. exista un clip mai vechi in care se vede, inainte de iesirea patriarhului cu lumina, o lumina ce apare in partea stanga si pare ca pkuteste deasupra capetelor. atent la detalii, desi inregistrarea este foarte slaba, am observat o mana ce parea sa sustina flacara. si am zis ca cineva alearga cu o faclie. ei bine, anul acesta se vede clar ce se intampla si este foarte interesant. inainte de iesirea patriarhului cu lumina, pe cele doua usi laterale ale capelei, ies mai multi indivizi ce poarta faclii aprinse si alearga, stanga-dreapta, apoi in spatele capelei... q.e.d. |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Last edited by AdrianAamz; 27.05.2011 at 18:51:33. |
|
||||
|
||||
Citat:
cred ca nici nu ai vazut filmul. e cam mult de trucat. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina sfanta de la Ierusalim | mihai_1991 | Intamplari adevarate | 195 | 06.05.2011 00:34:45 |
Lumina de la Ierusalim | Baciu Ciprian | Intrebari utilizatori | 0 | 03.04.2010 17:04:00 |
Sfanta Lumina de la Ierusalim | ileana61 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 17.01.2009 18:56:11 |
|