|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
nu cred ca toti dintre ei ar fi homo...dar este in interesul stapanului lor
|
|||
|
|||
Nu chiar toti, de exemplu si presedintele Johannis s-a pronuntat in favoarea legalizarii casatoriilor homosexuale.
|
|
||||
|
||||
"Cei care au promovat referendumul nu au fost toleranti. Dar romanii au dat o lectie imensa acestor infatuati care au promovat ura si, asa cum se spune popular, i-au tratat cu flit." - presedintele Romaniei, declaratie 19.03.2019
https://www.stiripesurse.ro/klaus-io...gfkZlTFlkcu0tQ Last edited by bluester; 19.03.2019 at 23:45:05. |
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
Eu nu stiu cum poate el sa declare ca 3.85 milioane de romani sunt niste infatuati care au promovat ura.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Lasă că o să vină pravoslavnicul Dragnea în fruntea tării si o să fie totul bine.
Că ortodocsii nostri nu sunt nici demagogi, nici aroganti. Numai heterodocsii sunt demagogi si aroganti.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 20.03.2019 at 20:52:05. |
|
|||
|
|||
Și ce lecție au dat românii că nu s-au prezentat la referendum, că n-am înțeles ?
De când puturoșenia, pasivitatea, nepăsarea și abandonul pe o temă precum Familia ar fi o lecție, eu unul cel puțin mă trag dintr-o familie fără de care n-aș fi fost nimic, nu m-am născut pe străzi. Românii nu au demonstrat decât că sunt sugestibili la mesaje idioate precum papaya advertising cu distopia arderii pe rug, că întrebarea e neclară și se vor trece în secret legile justiției ( deși însuși Cristi Danileț a explicat că nu se poate face așa ceva), că iubirea nu se votează și românii vor face sex de referendum. Singurul argument plauzibil(nu și justificat) ar fi fost oarecum antipatia față de psd desprins și din concluziile purtătorului de cuvânt al Patriarhiei post referendum. Dar nu sacrifici Familia ca să-i dai în bot unui conducător vremelnic, se știe că psd-ul își sacrifică liderii care pierd prezidențialele. Acum cu referendumul pierdut nu văd cum s-ar mai întoarce vreodată în atenția publică o asemenea ocazie istorică, așa ceva e irepetabil după părerea mea pentru că nici Biserica, nici partidele nu-și vor mai permite să mai iasă încă odată șifonate prea curând și să piardă capital de încredere în seama unor profitori conjuncturali.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 21.03.2019 at 00:10:44. |
|
||||
|
||||
Citat:
ps: si eu fac parte din acest popor, deci si eu sunt...la fel ca restul poporului
|
|||
|
|||
Citat:
E prost pentru că nu-și dă seama că referendumul pentru Familie a fost folosit de USR în defavoarea lui, iar cel pe justiție va spori electoratul USR PLUS, cu cât vin mai mulți oameni noi momiți de referendumul pe justiție procentul USR/PLUS crește în defavoarea PNL la europarlamentare, la o prezență de peste 35% e posibil ca PNL să fie la egalitate sau depășit și să cadă pe locul 3. Și Iohanis e și copie/fake, Traian Băsescu declara ce spune el prin Octombrie 2018, numai că Băsescu e original chiar și în prostia lui, cei care-l copiază sunt copii nereușite. Cea mai proastă idee pentru un politician ar fi să-l copieze pe T.B. Traian Basescu 8 octombrie: „ROMÂNII LE-AU DAT O LECȚIE USTURĂTOARE PRIN Citat:
Altfel e bucuria unor oameni nebuni, dacă te bucuri că manipularea a triumfat și i-ai prostit pe oameni înseamnă că te bucuri de scăderea intelectuală și morală a societății.