|
|
||||
|
||||
vine postul ,fratilor-si surorilor.
trebuie sa fim mai buni la suflet,mai cumpatati in mancare,cu abtinere de la cele rele si sa facem milostenie mai multa. sa ne marturisim daca putem,si de praznicul schimbarii la Fata,sa ajungem la biserica daca ne ajuta El,sa ajungem la prohodul Maicii Domnului,cu epitaful frumos,-mie mi place in epitaful respectiv cum este Iisus Hristos cu Maica Domnului prunca in brate. si nu avem dezlegare sa stam pe calculator in post.. :)) |
|
|||
|
|||
Asa e fratioare! Sa ne pregatim, sa ne straduim mai mult intru bunatate!
Daca credinta ne duce pana la Dumnezeu, MILOSTENIA deschide usa! Chiar pe acest forum la Umanitare sunt destule cereri de ajutor ! |
|
|||
|
|||
Citat:
mie, una, nu mi-a spus... ca nici nu s-ar putea, fiindca calculatorul e parte din job-ul meu, fara el nu se poate. dar poate ca de la forum am sa iau o pauza, asa, din proprie initiativa. :) |
|
|||
|
|||
mai vroiam sa-ti spun, ionule, ca mi-a placut cum ai deschis topicul asta... foarte frumos, un exemplu viu ca intelepciunea nu asteapta numarul anilor.
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Dupa asprime, acest post este dupa cel al Sf Pasti. Deci nevointa timp de 2 saptamani. Acest post este randuit de Bise*rica spre aducerea aminte de virtutile alese ale Sfintei Fecioare si de postul cu care ea insasi, dupa traditie, s-a pregatit pentru trecerea la cele vesnice.
|
|
||||
|
||||
Ca bine ziceti. Vine cu pasi repezi. Desi este unul din cele mai scurte posturi de peste an, din experienta personala spun ca mereu l-am perceput ca pe unul dintre cele mai grele posturi!!! Poate e doar o falsa perceptie de-a mea, dar in acest post am avut mereu incercari extrem de dure si ispite pe masura!!! Sa ne ajute Maicuta Domnului sa le trecem cat mai bine si in acest an!
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Pentru ca vine postul, va anunt ca Parintele Antim de la manastirea Sihastria a fost mutat definitiv la manastirea Bistrita ( Tg Neamt). Pentru cei ce va spovediti la parintele il gasiti in chilia vrednicului de pomenire Pr Ioanichie Balan. Vechiul numar de telefon nu mai este valabil. Doamne ajuta si post binecuvantat tuturor!
|
|
||||
|
||||
Frumos titlu de topic. "vine vine", un titlu viu, parca si aud aceste cuvinte. Vad postul venind. Nu e undeva departe, il zaresc. E pe cale. Astept cu bucurie sa ies in intampinarea lui. Nu pot trece napasator pe langa el si el nu ma poate lasa sarac in acte. E simplu, voi avea cuvinte si pentru altii; ochii, de multe ori inchisi in fata tuturor celor care au nevoie de ajutor, nu vor mai cunoaste odihna; voi pasi mai des si in locurile in care nu ajunge decat cel ce iubeste. Iti multumesc Doamne ca ai intins mana spre mine si prin acest post.
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vine vine | ioanhodean | Postul | 22 | 08.05.2013 12:50:17 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 23:56:32 |
Dupa BAC vine facultatea | richard_d | Generalitati | 8 | 16.07.2011 10:30:11 |
cum vine asta? | victortiti89 | Generalitati | 4 | 09.06.2011 00:16:34 |
Vine vara ... | ClaudiuT | Tinuta in Biserica | 18 | 08.05.2009 19:01:00 |
|