![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Sfantul Ioan Damaschinul scrie despre islamism in cartea sa "Despre erezii" caci religia musulmana este o erezie ariana.
El zice ca Mohamed a vorbit cu un calugar arian si apoi de aici a iesit erezia musulmanistica , o erezie ariana. Sfantul Ioan Damaschinul o numeste antemergatoare a Antihristului. Si e foarte clar caci musulmanismul este o erezie ariana ca o considera pe Maica Domnului Fecioara iar pe Domnul nostru Iisus Hristos ca trimis special a lui Dumnezeu dar nu ca Dumnezeu intrupat. Si pe Mohamed profet. Cred ca se gaseste si in Romania respectiva carte. (eu am gasit undeva pe internet respectivul capitol) |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Ce este o erezie ? | STEPHAN | Dogmatica | 16 | 15.06.2012 17:58:42 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Adunarea ecumenica de la Sibiu si erezia ariana | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 10 | 03.09.2008 08:45:41 |
EREZIE vs. pacat | moro.d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 35 | 26.08.2008 23:18:50 |
|