![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă nu e răspuns la mesajul meu atunci nu mai include citatul. Pe barba lui Darwin Dumitre, nu știi să porți un dialog.
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 21.09.2010 at 15:20:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce un dialog civilizat nu tine seama de context? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu contextul nu înțeleg ce vrei să spui.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Conteztul pe care nu l-ai inteles era dat de afirmatia ta ca Dumitru nu pricepe ceva. Daca dupa tine a pricepe inseamna a spune ca D-zeu exista clar problema nu e la Dumitru. |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru el dialog inseamna de fapt un monolog, la care eu sa adaug doar "asa este, Tradite1 ai dreptate"
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iar vechimea mesajului este de cateva zile, nu de luni ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dă citatul din mesajul în care eu am spus că Dumitru nu pricepe ceva ca să putem discuta despre acea afirmație. Dacă tu dai reply la un mesaj al meu dar te referi la alt mesaj al meu începe să semene a discuție de bezmetici.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Comportă-te civilizat, matur. Referă-te la subiectul discuției, nu la persoane. Ce cred eu e treaba mea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Vechimea unei afirmatii nu are nicio relevanta, cu atat mai mult cu cat nu ai retras acea afirmatie nu chiar atat de veche. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce sa fiu banat. Pentru ca iti aduc aminte propriile afirmatii?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 29.07.2020 00:49:47 |
O facatorie maghiara | C-tin | Stiri, actualitati, anunturi | 58 | 07.12.2013 21:08:07 |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 04:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 13:41:07 |
|