![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Că el se întâmplă nu e o dovadă în apărarea evoluționismului ci în apărarea creaționismului. Faptul că se întâmplă nu înseamnă că trebuie să se întâmple ci că este o minune. Iar bacteria e dată doar ca unul din milioanele de exemple, orice specie dovedind același lucru, că există o Persoană Care a gândit aceste lucruri. Spun Persoană fiindcă numai o ființă de natură personală e înzestrată cu rațiune.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Și de unde ai determinat tu tipologia creaționistului?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cale de mijloc nu prea e...ori accepti ca exista Ceva(cineva)care a initiat totul(indiferent ca prin evolutie sau a creat pur si simplu),ori accepti ca totul a aparut,asa cum ziceam,din nimic,si deci toata constiinta si scopurile noastre bune sunt doar praf in vant.As putea sa ies acum in strada sa omor toti oamenii ce-mi ies in cale ,care-i problema?E doar materie,care a aparut din nimic,nu are inteligenta,nu-i pasa nimanui de ea,sa nu vina cineva(vreun ateu)sa-mi invoce vreo lege facuta de oameni,ca-i voi rade in nas,si el va fi prima victima! Nici macar nu sunt crestin... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citindu-ti posturile. PS: Esti atat de zelos, de aprig in dispute, incat ai fi un ateu militant de nota 10, unul din oamenii de baza ai ASUR. Ateism radical, fundamentalism crestin/islamic/pink poney cult-same shit.
|
|||
|
|||
![]()
Subscriu parerii lui Heaven.In plus..de ce trebuie dovada?de ce trebuie ceva palpabil pentru cineva?Eu ca si multi altii al simt pur si simplu si nu am nevoie de nici o dovada.Oare daca asi avea nevoie de ceva palpabil pentru a crede asi mai fi crestin??
|
|
|||
|
|||
![]()
Așa orice insultă poate fi aruncată sub pretextul constatării. Ce nu observi tu din cauza imaturității este că, unu - că te descalifici singur folosind astfel de injurii și doi - că te paște banarea dacă continui.
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Fac ateism militant? Nu domnule, sunt agnostic, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu politically correct si sa inghit toate prostiile debitate de creationisti. Moderat sunt, dar doar pana la un punct!
|
||||
|
||||
![]()
Măi scărăbuță, nu te obligă nimeni să stai aici pe forum, matale te poți duce să faci ce ai tu chef nu trebuie să stai să dai flux continuu elucubrațiilor tale pe care oricum nimeni nu le ascultă. Vorbești în gol și irosești banda de internet.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pot sa ma duc sa fac ce am eu chef? Pai uite, eu am chef sa stau aici pe forum, sa elucubrez si sa port discutii interesante cu legionari rafinati ca dumneata. Oricum, ai grija ca iar ai incurcat organele de simt, nu cred ca-mi aude nimeni posturile scrise p-acisilea. Eventual le vede. Si asa mane, irosesc banda la internet? In cazul asta iti sugerez sa depui o plangere oficiala la...uhm, nu stiu, Societatea Masonilor de pe Interwebz...or smth.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu le găsesc în dicționar.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
O facatorie maghiara | C-tin | Stiri, actualitati, anunturi | 58 | 07.12.2013 20:08:07 |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
|