![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Fiind la spovedanie cu capul acoperit fara sa intreb, duhovnicul mi-a aratat in scris intr-o carte o fraza subliniata care suna cam asa " iar credinciosul ingenunchand cu capul descoperit spune asa: ". Am citit toata fraza si cred ca era o carte care ii povatuieste pe preoti. Mi-a mai spus ca si asa capul vine acoperit cu patrafirul. Stiu 2 preoti care nu accepta sa spovedeasca (femei) fara capul descoperit. Nu am gasit nicaieri (pe internet) macar o mentiune despre nelamurirea asta. Poate stiti voi ceva? Multumesc frumos :)
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului | glykys | Diverse Sarbatori | 9 | 29.08.2018 03:02:20 |
Nu vor,nici in ruptul capului,sa-si controleze prin preoti cele auzite de la"duhul lo | Annijo | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 08.12.2010 22:24:42 |
Intaia si a doua aflare a capului Sfantului Proroc Ioan Botezatorul | georgym | Intrebari utilizatori | 0 | 24.02.2010 14:02:02 |
Taina | yulyus | Rugaciuni | 0 | 28.01.2010 22:45:07 |
taina sfintei spovedanii | rotarufelicia | Pocainta | 6 | 02.01.2007 13:41:14 |
|