![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
*Corectare: in acest caz(dpmdv) scopul nu e de a induce in eroare intentionat, ci de a exagera in fata celorlalti ca sa stimuleze smerirea novicilor.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 08.07.2020 at 01:30:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Există și tămăduitori care se laudă că scot psoriazisul, vindecă de lupus, etc. Oricine apelează la astfel de oameni se afierosește pe sine satanei, e păcat și să apelezi la vrăjitorie nu cred că există îndreptar mai complex de spovedanie care nu atinge subiectul, restul se pot minți pe sine că nu. Căutarea de vindecare cu orice preț, chiar și-n afara spațiului eclezial și medical științific arată o preocupare obsesivă pt materie, pt trup, deci lumescul e stimulat aici, nu are nicio legătură cu spiritualul. Nu mai vreau să vb prea mult la threadul ăsta cu vrăjitoria pt că mi se pare o mizerie în sine această practică și aduce și ispite în viața de zi cu zi.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 08.07.2020 at 03:15:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 08.07.2020 at 06:13:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu inca mai astept. Am multa rabdare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Extrasele de cont au date personale, nu cred că se pot publica așa, cel puțin nu pe forum, plus că dacă le publică și are dreptate ce se mai poate rezolva, nici autoritățile nu cred că i-ar putea recupera ușor banii pt că trebuie cooperare între țări, e greu, o dată făcută o greșeală să dai bani în stânga și drepta. Aici e doar un site conversațional.
|
|||
|
|||
![]()
Refuz sa cred ca exista asemenea oameni... Stiam ca apeleaza lumea la astfel de servicii, dar nu-mi imaginam ca cineva plateste mai mult de cateva sute de lei pentru asa ceva (si asta mi se parea oricum exagerat).