![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1 Corinteni 14: 29 Cât despre proroci, să vorbească doi sau trei, și ceilalți să judece. 30 Și, dacă este făcută o descoperire unuia care șade jos, cel dintâi să tacă. 31 Fiindcă puteți să prorociți toți, dar unul după altul, pentru ca toți să capete învățătură și toți să fie îmbărbătați. 32 Duhurile prorocilor sunt supuse prorocilor; 33 căci Dumnezeu nu este un Dumnezeu al neorânduielii, ci al păcii, ca în toate bisericile sfinților. -------------------------------------------------------- Cum se manifesta "spiritul profetic"? in ordine si disciplina, intr-un mod absolut ziditor pentru biserica. Acum comparati cu ce se intampla la penticostali&carismatici!!!! (degringolada, urlete, caderi necontrolate, zbierete, circ) |
|
|||
|
|||
![]()
Aveti oportunitatea de a posta parerea acestei doamne vis-a-vis de acele manifestari (care nu prea existau pe vremea ei decat in cercuri evident oculte, precum sedintele de spiritism), eu am postat ce am citit pe un alt forum si am reprodus aici, nu am intentia sa o invinovatesc pe madam Albu cu orice pret.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ați văzut bine că n-am intrat în această dispută decât în momentul când ați comparat manifestările Ellenei White cu cele ale carismaticilor. Nu doresc nici în continuare să comentez ce se întâmplă în bisericile ce le urâți cu atâta patimă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
am 2 obiectii majore de facut: - in toate aceste cazuri mentionate de dvs., omul lui Dumnezeu s-a intalnit cu Domnul efectiv fatza in fatza, ceea ce nu se poate spune despre caderile de la carismatici, care cad in fatza unor oameni; - in niciunul din cazurile prezentate de dvs., omul lui Dumnezeu nu si-a pierdut cunostinta, a ramas lucid, luand aminte la ce are Domnul sa-i spuna, spre deosebire de carismatici care atunci cand cad, raman in inconstienta ore in sir! nu au ramas intinsi pe spate, intr-o atitudine ireverentioasa! au cazut in inchinare, lungiti pe pamant, inaintea Domnului, cu mintea treaza (evreii, cand se inchinau, se lungeau pe pamant, aia era "cazatura") ---------------------------------- aceste argumente le aduc si carismaticii, insa nu tin, la o analiza mai de bun simt! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Luca 9:Pe când venea băiatul, dracul l-a trântit la pământ și l-a scuturat cu putere. ei, asa-i ca parca v-ati mai revenit? se poate? reactiile carismaticilor sunt ca in cazul unor indraciti! |
|
|||
|
|||
![]()
sigur ca da, va multumesc anticipat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stimate domn, nu fac altceva decat sa respect 1 Ioan 4:1, ceea ce spune "penticostalul" cu care vad ca v-ati intovarasit, nu are nicio noima, eu nu-l cunosc, dar sa stiti ca toti penticostalii sunt la fel, iti arata o fatza dulceaga (pentru a te atrage la ei, ca sa-ti ia banii), dar cand ii critici putin, devin niste fiare. |
|
|||
|
|||
![]()
Am si eu de facut o singura obiectiune: nu despre carismatici era discutia dvs. cu osutafaraunu ci despre Ellen White. Ati incercat sa aruncati cu noroi intro directie si ati gresit tinta. Cine sa fie de vina? Carismaticii, bineinteles.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|