![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Are vreo legatura titlul topicului cu subiectul in sine?
Eu sincer n-am inteles nimic... Ce legatura are aura (initial am luat cuvantul "Aura" ca nume, apoi m-am pins care e treaba) cu faptul ca o femeie aproape ca nu e sigura ca, copiii ei sunt..ai ei (unde-i logica?) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca dorea sa zica ca acele personae care acuza mama copiilor,ar vedea in aura sau in fuioare de canepa ca acei copii nu sunt ai ei... Probabil ca au decodat prost mesajele si le-a iesit altceva la citit...mai sunt si erori,ce sa-i faci?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
De ce? Ai ceva de-ascuns??... Aurica te cunoaste bine de tot, sa stii!...
Acu, fara gluma, aia cu "aura" am vazut-o la stirile alea speciale, de pe ProTV, care ne upgradeaza cu ce a mai iesit nou in computere si telefoane, acum mai putin de o luna. Eu zic ca am inteles bine informatia, dar oricum, nu dureaza mult si se va populariza, daca era reala!...
|
||||
|
||||
![]()
Mersi Alin :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa nu zic ca tv in casa, deja e pacat. Nu ca Internetul n-ar fi, dar fara tv, scazi coruptia la 1/2 :)
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
De catre oamenii obisnuiti nu se vede mai "nimic". Poate sa faca un test ADN si ei si la "prietene" si la paranormali lu dansa, si la copii lu ea' si la...cine vrea dansa. Topicul ii fara "cur si cap" ca s'h multe altele, daca nu chiar mojoritatea lu' ele. Acu' cu aura ii chiar ase, ea este numa' ca tre' s'o s'h videm...unii pot altia fac precum vulpea...sa aveti bahta in drumu' lu' voi!
P.S. Zii lu' pretena ta ca daca dansa nu stie cine a "ejectat baracii' atuncea numa' Dumnezeu stie...
|
|||
|
|||
![]()
Poate e banuita ca ar fii o psihopata care a furat copiii din maternitate...s-au mai intamplat cazuri, mai ales prin filmele americane.
De fapt, a avut si regele Solomon un astfel de caz! |
|