![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Fuga, fuguta,vin si eu sa ma alatur celorlalte urari, cu drag LA MULTI SI BUNI ANI!!!! pentru tine Mihai
Si evident, cu un binemeritat tortulet ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Si.... in speranta ca memoria nu imi joace feste ca sa o dau in strachini prea tare (si sa imi primesc critici ca induc in eroare
![]() ![]() (De am gresit ziua ta de nastere, fie-mi cu iertare... urarile sunt bine venite oricum! si tortuletul la fel!!! nu?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani! Sa te binecuvinteze Domnul cu cele mai alese daruri!
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Domnul sa-ti protejeze pasii, gandurile , bucuriile si implinirile !!! La multi ani cu sanatate , sanatate, sanatate , Mihai(07)!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Tizule, să trăiești întru mulți ani cu sănătate și bucurie!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Și Iisus i-a zis:Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău și din tot cugetul tău:iată întâia fi cea mai mare poruncă.Iar cea de a doua asemenea cu aceasta:Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți". |
|
|||
|
|||
![]()
"La mulți ani Mihai!"
Sfinții Arhanhgeli să te ocrotească și să-ți poarte pașii numai spre fapte bune. |
|
|||
|
|||
![]()
La Multi Ani, Mihai! zile senine si fericite alaturi de cei dragi iti doresc.
uite si un camp de lalele vesele de aici din State, special ptr tine! ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|